• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnslh canm gözün aydın olsun . Rabbim korusun :nazar: ayaklarn yere degmiyor o sesi duyunca Allahım kucağımiza almayı da nasip etsn.:)

Gözlerimden yaşlar süzüldü , kalbim onunkine karıştı da attı resmen çok çok değişik bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarlarımıza alırız inşallah canım saolasın ❤️

kızlar merhaba benim regle daha 4 gün var bugün ultrason baktırdım doktor hamile olabilirsin rahim kalınlaşmış dedi herşey normal onun dışında dedi benim gibi bunu yaşayan var mı aranızda ?sonrasında hamile olduğunu öğrenen acaba?

Yardimci olur musunuz Kan degeri adete 3 gun kala persembe gunu 24.79 iken pazartesi gunu gittigimde 262.57 birden cok fazla artis gostermis doktor nornal dedi ama kafama takildi ilk zamanlar diye mi boyledir acaba

Gözlerimden yaşlar süzüldü , kalbim onunkine karıştı da attı resmen çok çok değişik bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarlarımıza alırız inşallah canım saolasın ❤️
Bn ne düşünecegimi bilmeyecek kadr heyecanlandm. Sadece eşimle göz göze geldiğimi hatırlıyorum bulutlardaydm sanki ♥️ Rabbim herkese nasip etsn inslhhhhhhh

kızlar merhaba benim regle daha 4 gün var bugün ultrason baktırdım doktor hamile olabilirsin rahim kalınlaşmış dedi herşey normal onun dışında dedi benim gibi bunu yaşayan var mı aranızda ?sonrasında hamile olduğunu öğrenen acaba?
Ben yasadim ama hamile deildim hastalandim.rahim zaten yum sonrasi kalinlasiyor.oyuzden tek basina yeterli bi kriter deil canim.keske kan yaptrsaydin 4 kala cikardi niye yaptrmadinki

Kizlar ya klomen ve igneden sonra sizinde adetiniz azaliyormu .kistlesincede azalabiliyorya tedaviye gdiicem persembe .bugunden sogan suyu mu icsem iki gun belki atilir.yoksa klomen vermiolar ya kist olunca.

C

Canim saat kacta yaptiysan ( ki sabah 11 sıkışık idrarla en guzel sonuc alirsin yada 17 de) yine ayni saatte yarin bi daha yap daha koyu cikmasi lazim ama guzel gidiyor :)
Cnm ovulasyon test yorumcusu yerim.seni;))naptin bu ay cnm tedavi felan varmi

Cnm ovulasyon test yorumcusu yerim.seni:KK66:)naptin bu ay cnm tedavi felan varmi
var canım var... bugün çatlatma iğnesi vurundum işte canım yumurtam 23mm olmuş biraz büyümüşş :D artık nasibizimde varsa olur inşallah artık çoook istiyorum ya RABBİM daha uzun süre beklemek zorunda kalanlara cok sabır versin...

var canım var... bugün çatlatma iğnesi vurundum işte canım yumurtam 23mm olmuş biraz büyümüşş :KK70: artık nasibizimde varsa olur inşallah artık çoook istiyorum ya RABBİM daha uzun süre beklemek zorunda kalanlara cok sabır versin...
Amin cnm.ilac ne kullandin klomenmi kacinci cnm

Back
X