- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
İlk aylarda oluyor diye duydm bn canm ama doktoruna sor bnde bu gittiğimde soracagim bakalm ne diyecek.Ay nasıl rahatladım anlatamam ya allah razı olsun arkadaşım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk aylarda oluyor diye duydm bn canm ama doktoruna sor bnde bu gittiğimde soracagim bakalm ne diyecek.Ay nasıl rahatladım anlatamam ya allah razı olsun arkadaşım
Bendedr oluyor merdeyse her ay cocuk icin dr a gidiyorum.bisey yok diyolar.pko var bana o yapiyor sanirimCanlar ya adetime yakın adetim boyunca ve adet bitimindeyim şuan sol yumurtalığım ağrıyor gibi , sizce neden ağrıyordur ? Evham mı yapıyorum yoksa ciddi birşey midir bilemedim :-/
Hali ortusu kullanan arkadaslarim var cok memnun.onlarin duz renk polarlari fln var auni hali gibi ve lekeyide hemen gevirmiyormus bisey dokulunce fln.polar illa kayiyor bozuluyor fln.lastiklisini al benceKızlar halısının üzerine polar kullanan varmı ? Veya su lastikli örtü denilnlerden kullanan hangisi daha iyi oluyor bnm mutfak halim çabucak kir tutuyor . Ay bna yardmci oln :)))
Bnde onu düşündüm. Lastikli daha çok hoşuma gitti murtak halima uygun ebatta buldm da almışken birde odaya alaym diyorum ama 4 metrelk yok biraz daha bakaym dur . Ya bu polar dedikleri ince oluyor demi tüylenmede yapar sanki oHali ortusu kullanan arkadaslarim var cok memnun.onlarin duz renk polarlari fln var auni hali gibi ve lekeyide hemen gevirmiyormus bisey dokulunce fln.polar illa kayiyor bozuluyor fln.lastiklisini al bence
Ben de 2 Aydır öyle bir ağrı var . Bu ayki adetimde çok pıhtılaşma oldu .hep yatarak geçirdim ondan mı bilmiyorum . Birde adet bitimim siyah kan geldi . Normal mi bilemedim . Off kafam karıştı :-(Bendedr oluyor merdeyse her ay cocuk icin dr a gidiyorum.bisey yok diyolar.pko var bana o yapiyor sanirim
Nur home diye bi yer var faceden bakabilirsin onun ki ler kaliteli oluyor vidyosu falan var nur home lastikli hali diye yazinca çıkıyor whatsapptan iletisim kuruyorsun fiyar falan veriyorKızlar halısının üzerine polar kullanan varmı ? Veya su lastikli örtü denilnlerden kullanan hangisi daha iyi oluyor bnm mutfak halim çabucak kir tutuyor . Ay bna yardmci oln :)))
Yani bunlar bende hep oluyor ama bende bisey cikmiyor.ins sendede yoktur canim merak etme normal kabul ediliyor bunlarBen de 2 Aydır öyle bir ağrı var . Bu ayki adetimde çok pıhtılaşma oldu .hep yatarak geçirdim ondan mı bilmiyorum . Birde adet bitimim siyah kan geldi . Normal mi bilemedim . Off kafam karıştı :-(
Kalin polardi arkadasimda..kaparik biseydi hali tuyu gibi uzundu tuyleri ayni haliya benziyordu canimBnde onu düşündüm. Lastikli daha çok hoşuma gitti murtak halima uygun ebatta buldm da almışken birde odaya alaym diyorum ama 4 metrelk yok biraz daha bakaym dur . Ya bu polar dedikleri ince oluyor demi tüylenmede yapar sanki o
Paranoyak oldum çıktım valla . Kist varsa ovulasyon testinde çıkıyor mu ?Yani bunlar bende hep oluyor ama bende bisey cikmiyor.ins sendede yoktur canim merak etme normal kabul ediliyor bunlar
Ayy çok sağol canm hemen bakaym.Nur home diye bi yer var faceden bakabilirsin onun ki ler kaliteli oluyor vidyosu falan var nur home lastikli hali diye yazinca çıkıyor whatsapptan iletisim kuruyorsun fiyar falan veriyor
Himm onlar iyi canm bnm baktklarm ince birşeye benziyordu dur bakalm braz inceleyeym.. :)Kalin polardi arkadasimda..kaparik biseydi hali tuyu gibi uzundu tuyleri ayni haliya benziyordu canim
Yok onceki kistler cikmaz ama o ay yumurtan catlamauip kiste donerse zaten ovulasyon testi pozitif cikmaz.ovulasyon yumurtanin catlamasi demek.catlayinca hem testten amlarsin hem atesin yukselir adete kadar.bunlar oluyorsa skinti yok bence takmaParanoyak oldum çıktım valla . Kist varsa ovulasyon testinde çıkıyor mu ?
Sağolasın canım benim cevapladığın için . Teşekkür ediyorum .Yok onceki kistler cikmaz ama o ay yumurtan catlamauip kiste donerse zaten ovulasyon testi pozitif cikmaz.ovulasyon yumurtanin catlamasi demek.catlayinca hem testten amlarsin hem atesin yukselir adete kadar.bunlar oluyorsa skinti yok bence takma
Ben iki poları dıkıp bırbırıne kullndm halım 6m dıyeKızlar halısının üzerine polar kullanan varmı ? Veya su lastikli örtü denilnlerden kullanan hangisi daha iyi oluyor bnm mutfak halim çabucak kir tutuyor . Ay bna yardmci oln :)))
ben kullanıyorum canım evde köpeğim var çok iyi oluyor tertemiz yıkıyorsun hemen de kuruyor ama tam halının ölçüsünde al süpürürken zorlanmazsın.Kızlar halısının üzerine polar kullanan varmı ? Veya su lastikli örtü denilnlerden kullanan hangisi daha iyi oluyor bnm mutfak halim çabucak kir tutuyor . Ay bna yardmci oln :)))
Canim preseedi kullandım... Kafami karıştıranlar yüzünden şüphe de oluştu biliyorum konusmustuk bu konuyu kusura bakma icimden sana yazmak geldi. Kullanırken allahim sana emanet dedim dua ederek artik kısmetAyy çok sağol canm hemen bakaym.
O değilse sabah sabah hic bisi icmeden 3 kez nasil idrara çıktın diye aklima gelen ilk sey olduokeanoss00 B Biravucmutluluk
Nisaberatim kızlar bugün ki ovu testim sabah 3. Idrarla Yaptım hiçbirşey yemeden içmeden