- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Rabbim tez zamanda saglikli hayirli ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin sana canim benim :)ayyy inşallah bu ay olur hayırlısıyla sağlıklı dualarını eksik etme ne olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim tez zamanda saglikli hayirli ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin sana canim benim :)ayyy inşallah bu ay olur hayırlısıyla sağlıklı dualarını eksik etme ne olur
amin canım aminRabbim tez zamanda saglikli hayirli ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin sana canim benim :)
Canımm benim.ov testimi yorumlayabilir misinnn ?Kızlar doktordan geldim simdi bebek 5.6 mm olmus büyümüş :)
Canim baya koyulasmis senin sanirim yarin daha da pik olur ben senin yerinde olsam bu akşami degerlendiririm.Canımm benim.ov testimi yorumlayabilir misinnn ?
Ohh maşallah cnmKızlar doktordan geldim simdi bebek 5.6 mm olmus büyümüş :)
sağol canım, geçen ay da ovulasyon testi yapmıştım neredeyse her gün koyu çıkmıştıCanim baya koyulasmis senin sanirim yarin daha da pik olur ben senin yerinde olsam bu akşami degerlendiririm.
Ayy canım benim ya inşallah 5 in üstü bi sonuç çıkar sabırsızlıkla bekliyorumYaKaMoZz-z
okeanoss00
Kanı verdım sonuç 1 saate cıkcak
Bi insan sonucu bıle bıle neden kan verr orası muamma
Duanızı istyrm
Dur bakalim canım insallah bu ay bu testler vesilen olur. Ben 3 gun ust uste iliskiyle gebe kaldım. Umarim sen de tez vakitte kalirsin burada hepinize dua ediyorum.sağol canım, geçen ay da ovulasyon testi yapmıştım neredeyse her gün koyu çıkmıştıbakalım yarın koyulaşacak mı
bu arada senin de bebiş iyiymiş çok sevindim. kucağına almak nasip olsun inşallah sağ salim.
Aaa geçmiş olsun canım... Afedersin.Şeker hastasıyım canım ben sürekli gidiyorum. :) sabah 11 de ve akşam 8 de falan yaptığımda bu kadar koyu olmuyor . bugün ilk defa sabah yapayım dedim öyle oldu
Hadi hayırlı haberler olsun inşallahYaKaMoZz-z
okeanoss00
Duanızı istyrm

En iyisini yapmissin canm . Ya gerçekten kafa karıştıran şeyler var. Ama o ay doktor bna başka bir jel önermişti bn onu degl presedi kullandm oda su bazliydi fiyatı 50tl idi zararlı olsa vermezdi ya sen içini ferah tut bence hiç bise olmaz bnce o kişiler düşuk yapacakms preseed den bulmuşlar nedenini bn öyle düşünüyorum. Ekim anneleri topignde bir bayan ikinci hamileliginide preseed kullanarak kalmış ilkinde oğlu olms sapa sağlam maşallah. Bn başka br topikte de cocugn alt kısmı oluşmamış bacakları yokmuş preseed den dolayı oldu diyor bayan ama bnce o kromozomla alakalı br durum genede sn bilirsin kullanp kullanmamk konusunu. İki türlü de örnekleri var ama sağlıklı doğan daha çok..
Müneccim mi oldn kızYaKaMoZz-z
okeanoss00
Duanızı istyrm
vardır inslh umitsiz olma . İnslh vardır bebesimz :)S seliforNisaberatim @sher33 @fatmasecret19
osay3
Ben de regl oluyoruum lekelenme başladıı
Ahh ahh yine olmadı... galiba başarabilirsem önünüzdeki 5-6 ay ovulasyon falan takip etmeden kendi haline bırakıcam
Kadınlar günümüz kutlu olsun canlarım![]()
Aynen öyle canm sn bugn ku ilişkide de kullan belki vesilen olur valla bn ilk ikisinde preseed faln kullanmadm düştü bu kez kullandm br kere ya ondan hamile kaldm zatn yada 1 gün aradan sonra girdiğimde ilişkiden hayırlısı Rabbim bilir orasını belkide vesile oldu yani . Smdilkde iyi gidiyor bebegn gelişimi inslh br sorun çıkmaz senin başına olsun darısı :)Aynen her konuda olduğu kadar bunda da ihtimaller söz konusu. Ama diyorum olacagi varsa naparsak yapalim dusecektir preseedle olsun olmasın. Çünkü o bebegin yicek ekmeği var mi yok mu allah bilir sadece. Illa insan olarak bi sebep ariyoruz ya. Benim ilk bebeğim düştü şunu bunu yaptimda düştü demiyorum sağlıkli degilmis yiyecek ekmegi yokmus diyorum.... Kullandik artık gerisi rabbime emanet.
Her zamanki gibi doğru konuştun tatlım iyi geliyor gerçekçiliğinCanim ben bu kendi haline birakma isini desteklemiyorum çok. Bilmiyorum ne zamandir bekliyorsun daha ilk senen ise tamam birak kendi haline ama eger ben gibi bi kac yildir bekliyosan ucundan tutmak lazim strese girmeden tevekkul ederek ama elinden geleni yaparak..
Aynen öyle canm sn bugn ku ilişkide de kullan belki vesilen olur valla bn ilk ikisinde preseed faln kullanmadm düştü bu kez kullandm br kere ya ondan hamile kaldm zatn yada 1 gün aradan sonra girdiğimde ilişkiden hayırlısı Rabbim bilir orasını belkide vesile oldu yani . Smdilkde iyi gidiyor bebegn gelişimi inslh br sorun çıkmaz senin başına olsun darısı :)
Katılıyorum. En azından birşeyler yapınca umutlu oluyorsun. Bn her ay cabaladm birşeyler yaptm çünkü daha rahatm ve daha umutluym en azından çabalıyoruz diyordum. Rabbim derdi verdm derman aramayn demems arayn dems dermani bulmak gerek. İnslh olur Allah ım tüm kullarına nasip etsn.Canim ben bu kendi haline birakma isini desteklemiyorum çok. Bilmiyorum ne zamandir bekliyorsun daha ilk senen ise tamam birak kendi haline ama eger ben gibi bi kac yildir bekliyosan ucundan tutmak lazim strese girmeden tevekkul ederek ama elinden geleni yaparak..
Aynen öyle canm :)))))Canim iyi dilegin icin teşekkür ederim. Galiba biseye sebep aramak yerine artik yillar geçtikçe kaderci olmaya basliyorsun. Hersey de vardir bi hayir bi sebebi vardir diyorsun. .. Cok sagol canimmm
Oyy canim sağolasinHer zamanki gibi doğru konuştun tatlım iyi geliyor gerçekçiliğinevet 13 ay oldu benim de.. Kendi haline derken kendimi strese sokmadan desem daha doğru inşallah başarırım yöntem bulmaya çalışıyorum napayım odaklanmamak için
![]()