• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bilmiyorum ki hiç .bi tanıdikti yapınca da çok ağrıdı zaten ,ustunden bi ay geçti. bu ay da bakıcam bi sorun olmaz insallah olursa doktora giderim artk
Canm ağrıların devam ederse düzelttr onu bilgili birine Allah korusun daha kötü etmesnlr yada doktora git . Zaten ağrıyor yapılırken de sonrası rahat olmam gerekti canm . Allahım nasip etsn en yakın zamanda.

Bise olmaz kız geçer sayılı gün. Ayy sana ümit asilamamk gerekmiş vay bnm kafama :kızgın:
Eşim aradı akşam gıdıyo izmire yıne yaaaaaa
Pazartesı gelcekmiş şansıma tukurımm bn ama hiç şey yapmadım ona pazartesı gdrz canm dedım pazartesı gunu için kesin izin aldım zaten dedı patrona soylemişte onceden izin alsaydn keşke demiş patronu arac gdck suan kımseyı bulamam demiş pazartesı sabahı hiç işe gelme butun işlerini halledersın demiş bu kadar ay bkledım neyse 3 gun daha bklerm gtsınde gerısı onmli degil

Slm.kizlar.3.kez klomen kullanicam.sabah aksam 2 tane ic dedi dr.bu sekilde kullanan varmi.ilkinde gunde 1 sonra gunde 2 kullandim dr degistirdim sabah aksam 2 ic dedi.bi de sperm testi icin 5 6 gun perhiz olursa bi sikinti olmaz demi

Korkutmak için demedm ama canm her kadın yapamaz bunu ve bence tehlikeli. Hani bn de baktm nasıl yapacak aynı bardak vurdurmak gbi olunca yaptrdim hem beline hem kasigima. Allah razı olsun kadından rahmetli oldu smdi.
ay insallah düZelir korktum şimdi

Yok ya oyle deme senn dedgnden umutlnmadım kı kyzum bn yaaaaaa kendı kendıme işte
Pazartesı gelcekmiş şansıma tukurımm bn ama hiç şey yapmadım ona pazartesı gdrz canm dedım pazartesı gunu için kesin izin aldım zaten dedı patrona soylemişte onceden izin alsaydn keşke demiş patronu arac gdck suan kımseyı bulamam demiş pazartesı sabahı hiç işe gelme butun işlerini halledersın demiş bu kadar ay bkledım neyse 3 gun daha bklerm gtsınde gerısı onmli degil
Vardır bunda da br hayır canm. Aynen kabul etti ya sonuçta gider merk etme pazartesi olsun ne olacak.

Slm.kizlar.3.kez klomen kullanicam.sabah aksam 2 tane ic dedi dr.bu sekilde kullanan varmi.ilkinde gunde 1 sonra gunde 2 kullandim dr degistirdim sabah aksam 2 ic dedi.bi de sperm testi icin 5 6 gun perhiz olursa bi sikinti olmaz demi
Canm 6 7 gün olunca cansız sperm sayısı fazla çıkabiliyor normali 3 4 gün.

Selam kızlar çok mutsuzum.cok lütfen bir yorum yapın:(
Bugün doktorda karindan muayene oldum ve doktor dağ yumurtaligimin rahime çok yakın olduğunu neredeyse yapısık olduğunu söyledi:( Daha ince böyle bir durum.yasayan var mı ne yapmam gerekir

Selam kızlar çok mutsuzum.cok lütfen bir yorum yapın:KK43:
Bugün doktorda karindan muayene oldum ve doktor dağ yumurtaligimin rahime çok yakın olduğunu neredeyse yapısık olduğunu söyledi:KK43: Daha ince böyle bir durum.yasayan var mı ne yapmam gerekir
Oyle olmasinin ne gibi bir sakincasi varmis canım?

Canim cinsel perhiz suresini asarsiniz bu durumda siz. bu gece iliski olsun pazartesine 3 gun olmus oluyo ideal vakit oluyor. Yoksa yaniltici sonuclar cikabilir test sonucunda.

Canim cinsel perhiz suresini asarsiniz bu durumda siz. bu gece iliski olsun pazartesine 3 gun olmus oluyo ideal vakit oluyor. Yoksa yaniltici sonuclar cikabilir test sonucunda.
Aaaa Allah razı olsun bn onu unuttum ya tamm bu gece seyedom barı sagol canm

canım tebrik ederim sağ salim al kucağına inşallah

Yupppiiii :) yeni hamiş hayırlı olsun inslh canm çok sevindim inslh kat kat artsın :)))

Ayy tebrik ederim canım kat kat katlansın değerlerin inşallah

hayırlı olsunnnn

Ay ben sok :halay:Nasil sevindim anlatamam. İnşallah yukselir degerin canim insallah saglikli bir gebelik olur evladini kucagina alirsin,

ROSE-MOON ROSE-MOON canım cok sevindim... Bundan sonraki süreçlerinde allah yardımcın olsun... İnşallah güzel haberlerinin devamı gelir...

Aaaaa inanmyrm ya ocak subat marttayız ayyyy
Ta Allahın mucızesı ey kurban oldugım ya hadı hayrlı olsun btanmmm

Hayirlii olsun caniimmm, Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin insAllaah:halay:

Bende sok sok oldum Allahim insallah devamini da nasip etmistir...

Iki dusugum oldugu icin basliyoruz bi surece daha yarin sabah kayserideki prof doktoruma gidiyorum. Kan sulandirici verecek buyuk ihtimal bakalim. Daha hic kalp atisi duymadim. Kimseye de soylemedim daha dualarinizda benide anarsiniz simdiden Allah razi olsun rabbim hepimize saglikla bebisler nasip etsin insallah :* :*

Canımm yumurtalık rahime çok yakin yumurtalık kanalı ya kapalı ya da tıkalı dedi geldiğimden beri ağlıyorum bu zamana kadar bin doktora gittim hiç demediler böyle bir şey:KK43: çok uzgunumm
Yeni başka br doktora daha mı gittin canm. Tıkalı olduğu sadece rahim filminde anlaşılıyor deniyor ama bilmiyorum . Bnce sen br rahim filmi çekil canm

Back
X