- 22 Temmuz 2016
- 1.185
- 1.446
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol canım bir de rahim dokusu bozulmuş demişti, öyle bir şey de yokmuş. Doktor beklemene gerek yok korunmayı bırak dedi, boşuna bu ay ovulasyonumu kaçırmış oldum. Bu doktorlar cidden bazen çok fena oluyorlar.Ah canım bazıları gerçekten işini çok kötü yapıyor. Ben de buna benzer bir şey yaşamıştım. Reglim uzun sürüyor diye doktora girmiştim. Ultrasonla baktı pkosun sen çocuğun çok zor olur senin dedi. Ne hormon tahlili ne bir şey. Günlerce ağladım çocuğun zor olur dedi diye. Sonra kan tahlili yaptırdım esamesi yok. Başka doktora gittim öyle bir şey yok dedi. Anlıyorum seni o yüzden. Çok sevindim inan ki![]()
2-3-4.GÜNDE BAKTIRABİRSİN CNM.CUMARTESİ GİTkızlar günaydın. Hormon testlerini reglin 4. günü yaptırsak sonuç anlamsız olur mu? 4 aydır(2+2) soğan suyu ve arslan pençesi kullandım bu ay değerlerime baktırmak istiyorum ama 3. günüm Pazara denk geliyor :/ ne yapsam bilemedim
çok teşekkür ederim canım dediğin gibi yapayım ben :)2-3-4.GÜNDE BAKTIRABİRSİN CNM.CUMARTESİ GİT
Sagolun canim benim yi olmaya calisiyorum iste. Psikolojisini yeni atlatiyoruz esim ve ben..
Bildigin kurtaj olmusum ben. Gerci dr la gorusmedim daha ama netten okudugum kadariyla tupu birakip o seyi alip patolojiye gondermek kurtaj tedavisiymis dis gebelikte.
Gogus hassasiyetim daha da artti. Kasigimda batmalar oluyo kokuyu hemen aliyorum. Lekelenme devam ediyo...
Dr 4.gunu ve 7.gunu kanda beta baktir demisti. Bugun 4.gun.. Demin hastaneden geldik kan Sonucum 132 cikti. Bebek yok ama sonucu test yaptirdgm doktora gostersem gebelik var diyecek :)
4.gun artis gostermesi normalmis 7.gunu %15 dusmesi lazimmis eger dusmezse igne vurulacakmisim. Degerin 0 a dusmesi 72 gun bile surebilirmis ben narkozun etkisiyle dr un dedigini hatrlamiyorum esim soyledi demin.
Igneye gerek kalmaz insallah. Bedenim ve psikolojim yerle bir oldu ama bugune sukur yapabilecek biseyim yok.
@Htckbrysl canim beni etiketlemissin ayni seyleri tekrar sana yazmak yerine etiketleyim dedim :)
çok teşekkür ederim canım dediğin gibi yapayım ben :)
allah allah inan söyleyecek bişey bulamıyorum canım... Allah yardımcınız olsun... Neyse sen ve eşin iyi olunda inşallah herşey daha güzel olacak ... Dr. kontrollerini ve tahlillerini aksatma çünkü dış gebelik tehlikeli diye duydum...
ZK_ASK Canım dün akşam yazmışsın iyi olmana çok sevindim. İnşallah bu süreç geçecek ve kendini toparlayacaksın biz yine yeni umutlarla bat beklemeye başlayacağız. Allah dermansız dert vermesin. İnşallah bundan sonraki gebeliğin sağlıklı geçer de evladını kucağına alırsın.
Merhaba cnm iyisin inşallah Rabbim şifa versın hayırlısıylada bı evlat nasıp etsın
Beklyrm bklm Allahtan umıt kesılmez
Herşey kısmet canm Allah beterinden saklasn. Umarm 3 ay gbi kısa br sure verir bna 1 ay vermişti kurtajda .

Yok canım anestezisiz
Allah razi olsun canım. İnşallah son olur. Olmazsa yine ara vermeyi ve film çektirmeyi düşünüyorum sınava hazırlanmayacaktım bu yıl geçen yıl çok çalıştım olmadı başvurulara günler kala girme kararı aldım biraz ona vereceğim kendimi süre çok az hayırlısı olur inşallah
hormon testleri canım FSH E2 Prolaktin lh gibi. Hormon düzenleyici kürler yaptım da sonuç görmek için yaptıracağım.ne testi kızlar bunlar... bilgi verir misiniz?
Hayirlisila atlatcaksin insAllah cnm <3
Bende iyim cok sukur, regl bitti bi kac gune lh döngusune baslar yumu kovalarim :))) herkesin hakinda hayirlisi insAllah![]()
hormon testleri canım FSH E2 Prolaktin lh gibi. Hormon düzenleyici kürler yaptım da sonuç görmek için yaptıracağım.
hormon testleri canım FSH E2 Prolaktin lh gibi. Hormon düzenleyici kürler yaptım da sonuç görmek için yaptıracağım.
Canım ovulasyon testlerim resimdeki gibi sadece 6 ve 9 martta ilişki oldu sence günü kacirmismiyiz bana kacirmisiz gibi geliyorAh canım bazıları gerçekten işini çok kötü yapıyor. Ben de buna benzer bir şey yaşamıştım. Reglim uzun sürüyor diye doktora girmiştim. Ultrasonla baktı pkosun sen çocuğun çok zor olur senin dedi. Ne hormon tahlili ne bir şey. Günlerce ağladım çocuğun zor olur dedi diye. Sonra kan tahlili yaptırdım esamesi yok. Başka doktora gittim öyle bir şey yok dedi. Anlıyorum seni o yüzden. Çok sevindim inan ki![]()
Bnm 2 gun falan var ama kan testım negatıf cıktı zatn cnm ama bn hala bklyrmAmin canim Allah razi olsun. Bata kac kaldi takip edemedim bi kac gun girmynce malum
Olsun canım inşallah bundan sonrası güzel olsun da geç olsun. Korun derse de kafanı dinlersin biraz bu süreç seni yordu. Her şey güzel olacak şu değerlerin de tez zamanda sıfırlansın inşallah canım.Kotu olmak ne haddime Allah razi olsun canim her biseyimiz ayniydi amaaa totemi bozdum kusura bakma :)) dr korun der buyuk ihtimal. Bende o sira kafami dinlerim. Allah hayirlisini versin artk. Ustumden yuk kalkti...
Senin bulantilar ne alemde iyi misin biraz daha kuzum