• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar preseed demıssınız bugun okudum da yararı oluyormu anladıgım kadarıyla rahım ıcı sıvısını artırıyor degıl mı ?

nasıl bırsey ne kadar eczanelerde satılıyor herhalde

benmde bat 18 19 mart klomen etkılemezse bu ay ılk kez kullandım beklemedeyım hep dua edıyorum hep ...
bugun adet olcakmısım gıbı alt tarflara sancı gırdı dah adetıme var ama hıc hamılelıge yormak ıstemıyorum hüzün olmasın dıye ama artık gercekten cok ıstıyoruzzz beklemek cok zorrr
Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri kuzum en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşaallah

Nisaberatim Nisaberatim nerdesin canım nerelerdesin merak ettim adet oldun mu
Sagol canm bnm
Yok olamdım muhtemelen yarın olurum çunku rahim çok aşagada bide affına sığınarak soyluyorum beyaz akıntm çok yarın olurum muhtemln sen nasılsn gordm bebişin kesesini Rabbim devamını getrsın ınsallah

Nisaberatim Nisaberatim olmayinca buralar kaynamiyorr valla :KK66:
Ben cok konuşuyrm ya ondan heralde canısı
Adetı bklyrm ya yarın mutlaka olurum duygusal sıtres yaşıyrm şuan sebeosizce senn mesajlarada baktm artış super canm dahada guzel olacak inşallah su ustumdekı sıtresı bı atım eşim sperm tahlılı yapcak onun sonucunu bı ogrensem o zaman rahatlıcam

kızlar preseed demıssınız bugun okudum da yararı oluyormu anladıgım kadarıyla rahım ıcı sıvısını artırıyor degıl mı ?

nasıl bırsey ne kadar eczanelerde satılıyor herhalde

benmde bat 18 19 mart klomen etkılemezse bu ay ılk kez kullandım beklemedeyım hep dua edıyorum hep ...
bugun adet olcakmısım gıbı alt tarflara sancı gırdı dah adetıme var ama hıc hamılelıge yormak ıstemıyorum hüzün olmasın dıye ama artık gercekten cok ıstıyoruzzz beklemek cok zorrr

Catlatma ignesi olmusmuydun canim

Sagol canm bnm
Yok olamdım muhtemelen yarın olurum çunku rahim çok aşagada bide affına sığınarak soyluyorum beyaz akıntm çok yarın olurum muhtemln sen nasılsn gordm bebişin kesesini Rabbim devamını getrsın ınsallah

Hic belli olmaz insallah adet olmazsin hayirlica gelmis olsun bebegin insallahhhh canimmmmm stres yapma hiccc aglama krizlerine girme tmm mii:KK15:

Ben cok konuşuyrm ya ondan heralde canısı
Adetı bklyrm ya yarın mutlaka olurum duygusal sıtres yaşıyrm şuan sebeosizce senn mesajlarada baktm artış super canm dahada guzel olacak inşallah su ustumdekı sıtresı bı atım eşim sperm tahlılı yapcak onun sonucunu bı ogrensem o zaman rahatlıcam

Cok guzel gunler seni bekliyorr canim hic endiselenme. Insallah gidecegin yolu gosterecek rabbim sana da ;) buarada konuskan olmak en iyi terapii biz dinlemeyi seviyoruz seni :))

Catlatma ignesi olmusmuydun canim

zehracımmm sende hosgeldın nasıl oldunnn?

gecen hafta cumartesı gunu oldum ıgne canım, pzar aksamı catladı agrı fenaydı cunku ...cumartesı sabahta olsun ılıskı dedım ne bılım belkı ıgneden once catlar dıye
...cumartesı pazar pazartestı salı yanııı beklemedeyım kuzummm hayırlısı ne edem

bır de dun gece ruyamda dusundugum ıcın mı bılmıyorm bır suru .gebelık testı gordum kutunun ıcınden cıktı hepsını teker telker yapmısım güya hepsı pembe pembe cızgılerle doluyduuuuu :)))
ne gunlere kaldık :D

zehracımmm sende hosgeldın nasıl oldunnn?

gecen hafta cumartesı gunu oldum ıgne canım, pzar aksamı catladı agrı fenaydı cunku ...cumartesı sabahta olsun ılıskı dedım ne bılım belkı ıgneden once catlar dıye
...cumartesı pazar pazartestı salı yanııı beklemedeyım kuzummm hayırlısı ne edem

Hosbuldum canim, Allahin bugunune sukur canim nasil olayim.. bugun 5 cift olmak uzere 10 kisi misafirim olacakti arkadaslar. Bende evi temizleyim dedim kac gundur yatiyorum. Salonu supurdum mutfagi supurdum o sira bi agri kitlendi nefes alamadim. Gectm kanepeye yattm ama agri okadar siddetliydi ki adet sancisi gibi degil kasik agrisi gibi degil sanki rahmimde bir avuc buyuk igne var sanki bicak saplaniyodu icime. Rahmim disina cikacak gibiydi esime dedim beni hastaneye gotur. Rontgen vs derken igne vurdular agri kesici. Biraz kendime geldim. Hazrlk yaptm misafirler demin gittiler. Oturuyorum sere serpe kanepede :) yarin aksam kan verecem 7.gunum. insallah deger dusmustur ama hic sanmiyorum ama gogus agrim hafifledi biraz. Insallah dusmusturrrr cunku cok yoruldum igne vurunmak istemiyorum yine...

Sende stres yapma benimde igneden 1 hafta sonra kasik agrim olmustu acaba usuttum mu diyodum meger oyle degilmis. Seninde bebegin hayirli ve sagliklica gelmis olsun insallah canim. Dualarim hepinizle. Her girdigimde hamislik haberi alip moral bulmak icin geliyorum malum ben guzel haber getiremiyorum :( Allahtan hayirlisi her daim....

Hahaha muhtemelen artık öyle bisi yasicaz haha ayy :KK70: 3 seneden sonra artik elimizden ne geliyorsa yapalim derdindeyiz. Bakalim bu ay olmazsa corek otu bal tarçın denicem klomene ara verice.

Esime keciboynuzu kürü kendime ne bulursam ot çer çöp icmistim o ay bebek olmadi ama bitmek bilmeyen bi enerjimiz oldu yinede elimiz bos cikmadikkk :D :D

ZK_ASK ZK_ASK
Canım çok geçmiş olsun neden olmuş o sanci dediler mi peki. Simdi iyisin dimi merak ettim...:KK35:

Esime keciboynuzu kürü kendime ne bulursam ot çer çöp icmistim o ay bebek olmadi ama bitmek bilmeyen bi enerjimiz oldu yinede elimiz bos cikmadikkk :KK70: :KK70:
Hahah ay canim yaa o keciboynuzu amma etki enerji ediyormuş hahahah maşallah:D aman benim de cocugum olacağından mı sanki umut dünyası işte saman yiyin deseler at gibi inek gibi saman yicez nerdeyse kendi adima soyliyim

gecmıs olsuna geldıler sanırım ama yprmasaydın kendını bınevı lohusalık donemı gıbı koru dıkkat et kendıne canım beslenmene falan ben cok ınanıyorum bunlara ....bır de mesela ben gecen ay hastaneye gıttım ya dusuk yaptım falan dedım sonra hamıle kalamadım doktor dusukten kurtajdan sonra sarı yesıl akıntınız olur akıntı oldukca engeller dollenmeyı dedı ..yanı dıyecegım bıraz toparlan kendını ınzıvaya cek sonrasında sogan suyuyla ıcını temızle canım bıtkılerden zarar gelmez ,bal karısımlarını yap ayagında hep sıcak su torbası olsun elınden gelenı ardına koyma dıren bı bakalım :D

ben ınanıyorum yanı hamıleyım kalp sesını duyduk dıyecegımız mesajlarımızı gorucez burdaa hep bırlıkte sevınecez ınsss ama yıkılmak yok tamam mııı tam tevekkulle devammm canım benım kıyamam ....

bende bı an cok umutlanıyorum bı an yok ya tsh dengelenmeden guzel buyuyen yumurtamı bu ay degerlendıremıcem dıorum hersey ıyı hormon stres yaptırıyor bana engel olcakmıs gıbı umıtsız bakıyorum..bazen de ıstee sankı hamıleyım dıormm ıcımden ama ınan artık esıme demeye bıle cekınıyorum :(
ZK_ASK ZK_ASK

ZK_ASK ZK_ASK elimde keçiboynuzu özü kaşık kaşık kocanın arkasında dolaşıyorum bu son bak hadi diye
kerevizin erkeklerde ki etkisini duymustum spermlerede etkisi varmıs eskiden ne oldugunu bılmezdım sımdı sık sık yapmaya calısıyorum corbasını olsun salatasını olsun... ozellılkle yapraklarını falan kullanıyorum benımkı baslıyor kokusunu alınca yıne mı kerevııızzz dıye :D bıktı herif benden hahaha

ZK_ASK ZK_ASK
Canım çok geçmiş olsun neden olmuş o sanci dediler mi peki. Simdi iyisin dimi merak ettim...:KK35:

Ay yok . Rontgende karnimda bissuru gaz gorundu. O gaz rahmimi niye boyle kivrandirsin. Klomen kullandgm her ay gaz oluyodu zaten sende biliyosn kullaniyosn sanucta. Simdi iyiyim sukur. ip atlayalim mi :D :spor::KK55:

Hahah ay canim yaa o keciboynuzu amma etki enerji ediyormuş hahahah maşallah:KK70: aman benim de cocugum olacağından mı sanki umut dünyası işte saman yiyin deseler at gibi inek gibi saman yicez nerdeyse kendi adima soyliyim
Benim adima da soyle. :D simdi brokoli suyuna taktim kafayi. Tupleri darligi acip yapisikligi alip temizliyomus :D icecem neden cunku her boyayi boyadim fistik yesili kalmisti:)))

ZK_ASK ZK_ASK elimde keçiboynuzu özü kaşık kaşık kocanın arkasında dolaşıyorum bu son bak hadi diye
kerevizin erkeklerde ki etkisini duymustum spermlerede etkisi varmıs eskiden ne oldugunu bılmezdım sımdı sık sık yapmaya calısıyorum corbasını olsun salatasını olsun... ozellılkle yapraklarını falan kullanıyorum benımkı baslıyor kokusunu alınca yıne mı kerevııızzz dıye :KK70: bıktı herif benden hahaha
Al benden de okadar. Tavlaya tavlaya yediriyodum :D çakşır otu spermlere cokkk faydaliymis esimede onu yapcm. Hep ben mi otlanacam yaniii azda o icsin baba olmak ot icmeyi gerektirir. Kuru olmamak sartiyla :D

K
kerevizin erkeklerde ki etkisini duymustum spermlerede etkisi varmıs eskiden ne oldugunu bılmezdım sımdı sık sık yapmaya calısıyorum corbasını olsun salatasını olsun... ozellılkle yapraklarını falan kullanıyorum benımkı baslıyor kokusunu alınca yıne mı kerevııızzz dıye :KK70: bıktı herif benden hahaha
Kendi halim canlandı gözümde. Eşimin yaptırdığı en son testten sonra tepkisini gorecektn.:KK70: ohhh çok şükür kurtuldm senden . Doktor bu değerlerle başka br sıkıntı yoksa 1 2 aya kalmaz olur dedi al bak bak rahatla as dolabına diyordu:KK49::KK49: bir göbek atmadigi kalmıştı daha ağzıma birşey almam dedi o kadr ki bıkmış:halay::halay::halay:

Back
X