• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ay yok . Rontgende karnimda bissuru gaz gorundu. O gaz rahmimi niye boyle kivrandirsin. Klomen kullandgm her ay gaz oluyodu zaten sende biliyosn kullaniyosn sanucta. Simdi iyiyim sukur. ip atlayalim mi :KK70: :spor::KK55:
sormaaaaa sabahtabn berı gaz cıkarıp duruyorum hahah artık esımde anladı sal rahatla dıyo hahah :D cok fena gazım var kac gundur davul gıbıyım ya

ayyy kızlar halimiz ne olacak böyle :D sağolsun ALlahtan gene kızmıyor benimki benim de ne kadar çaabaladığımı görüyor... ama pes etmek yok azimli sıçan duvarı delermiş :D
Al benden de okadar. Tavlaya tavlaya yediriyodum :KK70: çakşır otu spermlere cokkk faydaliymis esimede onu yapcm. Hep ben mi otlanacam yaniii azda o icsin baba olmak ot icmeyi gerektirir. Kuru olmamak sartiyla :KK70:

K

Kendi halim canlandı gözümde. Eşimin yaptırdığı en son testten sonra tepkisini gorecektn.:KK70: ohhh çok şükür kurtuldm senden . Doktor bu değerlerle başka br sıkıntı yoksa 1 2 aya kalmaz olur dedi al bak bak rahatla as dolabına diyordu:KK49::KK49: bir göbek atmadigi kalmıştı daha ağzıma birşey almam dedi o kadr ki bıkmış:halay::halay::halay:

gecmıs olsuna geldıler sanırım ama yprmasaydın kendını bınevı lohusalık donemı gıbı koru dıkkat et kendıne canım beslenmene falan ben cok ınanıyorum bunlara ....bır de mesela ben gecen ay hastaneye gıttım ya dusuk yaptım falan dedım sonra hamıle kalamadım doktor dusukten kurtajdan sonra sarı yesıl akıntınız olur akıntı oldukca engeller dollenmeyı dedı ..yanı dıyecegım bıraz toparlan kendını ınzıvaya cek sonrasında sogan suyuyla ıcını temızle canım bıtkılerden zarar gelmez ,bal karısımlarını yap ayagında hep sıcak su torbası olsun elınden gelenı ardına koyma dıren bı bakalım :KK70:

ben ınanıyorum yanı hamıleyım kalp sesını duyduk dıyecegımız mesajlarımızı gorucez burdaa hep bırlıkte sevınecez ınsss ama yıkılmak yok tamam mııı tam tevekkulle devammm canım benım kıyamam ....

bende bı an cok umutlanıyorum bı an yok ya tsh dengelenmeden guzel buyuyen yumurtamı bu ay degerlendıremıcem dıorum hersey ıyı hormon stres yaptırıyor bana engel olcakmıs gıbı umıtsız bakıyorum..bazen de ıstee sankı hamıleyım dıormm ıcımden ama ınan artık esıme demeye bıle cekınıyorum :KK43:
ZK_ASK ZK_ASK

Ben her ay okadar umutlaniyodum ki herkese soyluyodum bu ay arkadasima sadece bu ay icim kipir kipir demistim. Baskada bisey demeyim regl.olunca rezil olmus gibi hissediyorum bide bizi bizden baska kimse anlamiyo gercekten yasayan bilir.... evet lohusalik donemi gibiymis kuzum ya bi ablada aynisini soyledi :( aynen canim gecmis olsuna geldiler sagolsunlar. Bende bi cayla savusturmak istemedim...

Canim hormonlara bakma hamile kaldktan sonra hemen icraata gecer dr.lar. nice insanlar hamis kaliyo Rabbim nasip ettikten sonra... kiz dun youtubeda gezerken rahmi alinmis kadinin hamile.oldugu haberini gordum. Ben şok. Mevlam ol desin. Arkadasim hep der ki bizim eskiden evimizin yerleri betondu kanepeyi cektik baktik ki beton yarilmis icinden cicek cikmis. Yumurtaya can veren Rabbim bizimde icimizde bi cannnn yaratir nasip eder insallahhhhh... her zaman karamsar olan ben. Bu yasadigim seylere ragmen okadar umutlu ve sevincliyim ki. Neden bilmiyorum. Rabbim veriyo guc. Cokk sukurrr....

Senindeee burdan hamislik haberini alacagim insallahhhhh Allahimm nasip etsinnn her biseyini burda takip edelimmm insallahh

ayyy kızlar halimiz ne olacak böyle :KK70: sağolsun ALlahtan gene kızmıyor benimki benim de ne kadar çaabaladığımı görüyor... ama pes etmek yok azimli sıçan duvarı delermiş :KK70:
:KK53: aynen canm çabalamak en güzeli valla bnm ki kızarmış ama ses etmezmis. Bn suan göbekten iğne oluyorm ya ilk doktorun 9 ay iğne olacaksın dediğinde eşim bu 1buck yılın öcünü alacm dokuz ayda o iğneleri yaparak dedi :KK48: bnde güvenmiyorum igne faln smdi hmn kendm yapıyorum :KK55:

K

Kendi halim canlandı gözümde. Eşimin yaptırdığı en son testten sonra tepkisini gorecektn.:KK70: ohhh çok şükür kurtuldm senden . Doktor bu değerlerle başka br sıkıntı yoksa 1 2 aya kalmaz olur dedi al bak bak rahatla as dolabına diyordu:KK49::KK49: bir göbek atmadigi kalmıştı daha ağzıma birşey almam dedi o kadr ki bıkmış:halay::halay::halay:

Ama simdi 15 yasina degmistir baba olacak naberrrr :))

:KK53: aynen canm çabalamak en güzeli valla bnm ki kızarmış ama ses etmezmis. Bn suan göbekten iğne oluyorm ya ilk doktorun 9 ay iğne olacaksın dediğinde eşim bu 1buck yılın öcünü alacm dokuz ayda o iğneleri yaparak dedi :KK48: bnde güvenmiyorum igne faln smdi hmn kendm yapıyorum :KK55:

Ay neden ki o igne hemde 9 ay. Arkadasimin ablasida 9 ay vurmustu igne. Cok uzulmustum

Ay neden ki o igne hemde 9 ay. Arkadasimin ablasida 9 ay vurmustu igne. Cok uzulmustum
Alistm bebegm. Sağlıkla gelsinde bnm 1 kurtaj br düsük olduğu için genetik araştırmam yapılmıştı onda 2 genimde kalıtsal yani doğuştan pıhtılaşmaya meyil olduğu anlaşılınca doktorda ondn verdi igneyi kanı sıvılaştırıyo . Kan pihtilaasrsa bebek beslenemiyo ya dusuge sebeb olums bundan canm . 9 ay iğne vuracm kalbine aniden pıhtı gidipte durmasn diye. Ay ona brsey olmasn günde 3 kere gene yaparm.

amınnn canım benım amınnnn....bızlerde guzel haberller verıcez ıns ,nasılsın ıyımısınn ?
bayadır bende gıremıyordum esım ızınlıydı cok fazla yazısma olmus okuyamadım da
Hamdolsun iyiyim canım sen basılsın bende evde değildim pek katılamadım sohbetlere elimden geldiği kadar okudum

Alistm bebegm. Sağlıkla gelsinde bnm 1 kurtaj br düsük olduğu için genetik araştırmam yapılmıştı onda 2 genimde kalıtsal yani doğuştan pıhtılaşmaya meyil olduğu anlaşılınca doktorda ondn verdi igneyi kanı sıvılaştırıyo . Kan pihtilaasrsa bebek beslenemiyo ya dusuge sebeb olums bundan canm . 9 ay iğne vuracm kalbine aniden pıhtı gidipte durmasn diye. Ay ona brsey olmasn günde 3 kere gene yaparm.

Kiyamam ben sana :) keske kayiplar vermeden ne sorunumuz var anlasilsa ama hayirlisini diliyoruz Allahtan hep... sifa olsun igneler bebise zarar gelmesin Allaha emanet olsun melegin :KK46:

Kiyamam ben sana :) keske kayiplar vermeden ne sorunumuz var anlasilsa ama hayirlisini diliyoruz Allahtan hep... sifa olsun igneler bebise zarar gelmesin Allaha emanet olsun melegin :KK46:
Keşke valla niye yapmıyorlar anlamıyorum.. Allahım snada şifa versin tez zamanda. Nasl oldun canm benm psikolojik olarak iyi gözüküyorsn biraz olsn . :KK16:

Ben her ay okadar umutlaniyodum ki herkese soyluyodum bu ay arkadasima sadece bu ay icim kipir kipir demistim. Baskada bisey demeyim regl.olunca rezil olmus gibi hissediyorum bide bizi bizden baska kimse anlamiyo gercekten yasayan bilir.... evet lohusalik donemi gibiymis kuzum ya bi ablada aynisini soyledi :KK43: aynen canim gecmis olsuna geldiler sagolsunlar. Bende bi cayla savusturmak istemedim...

Canim hormonlara bakma hamile kaldktan sonra hemen icraata gecer dr.lar. nice insanlar hamis kaliyo Rabbim nasip ettikten sonra... kiz dun youtubeda gezerken rahmi alinmis kadinin hamile.oldugu haberini gordum. Ben şok. Mevlam ol desin. Arkadasim hep der ki bizim eskiden evimizin yerleri betondu kanepeyi cektik baktik ki beton yarilmis icinden cicek cikmis. Yumurtaya can veren Rabbim bizimde icimizde bi cannnn yaratir nasip eder insallahhhhh... her zaman karamsar olan ben. Bu yasadigim seylere ragmen okadar umutlu ve sevincliyim ki. Neden bilmiyorum. Rabbim veriyo guc. Cokk sukurrr....

Senindeee burdan hamislik haberini alacagim insallahhhhh Allahimm nasip etsinnn her biseyini burda takip edelimmm insallahh

cok dogru demıssınnn ALLAH buyuk kuzum bende cok metanetlıyım sıgındım rabbıme gercekten guvende hıssedıyorum kendımı boyle olunca ...umudu kaybetmemk en ıyısı ...

aynen kımse detayı bılmedıgı ıcın aaaaa cocuk ıstıyolar ama olmuyor modundalar dıle getrmeselerde anlasılıyor kı acıtasyon sozlerınden uzuluyolar guya ama bnce daha cok yaralıyıolar ...sırf bu yuzden hamıle kalmdan gıtmek ıstemedım memlekete ıns bu ay guzel haberı alırım dogum gunumu beklıyorummm heyacnla..

Hamdolsun iyiyim canım sen basılsın bende evde değildim pek katılamadım sohbetlere elimden geldiği kadar okudum

ıyıyım hamd olsun :))
batı beklıyorum canım gelıp gecsın dıye yanı:D
hıc ugramasın bu ay dıye dua edıyorum hayrlısı tabı ....
tam 1 hafta oldu yumurtam catlayalı kendımı dınlememeye calısıyorum evde de zaman gecmıyor duvarlar arasındaaaa ne zormus kızlarrr bu durum yaaa

Hahah ay canim yaa o keciboynuzu amma etki enerji ediyormuş hahahah maşallah:KK70: aman benim de cocugum olacağından mı sanki umut dünyası işte saman yiyin deseler at gibi inek gibi saman yicez nerdeyse kendi adima soyliyim

Benim adima da soyle. :KK70: simdi brokoli suyuna taktim kafayi. Tupleri darligi acip yapisikligi alip temizliyomus :KK70: icecem neden cunku her boyayi boyadim fistik yesili kalmisti:)))
Benim adımada söyleyin bende ne bulsam yiyip içeceğim Zehirlenmeden bebelerimiz gelse bari

ıyıyım hamd olsun :))
batı beklıyorum canım gelıp gecsın dıye yanı:KK70:
hıc ugramasın bu ay dıye dua edıyorum hayrlısı tabı ....
tam 1 hafta oldu yumurtam catlayalı kendımı dınlememeye calısıyorum evde de zaman gecmıyor duvarlar arasındaaaa ne zormus kızlarrr bu durum yaaa
:KK53: Zordur canımm hemde ne zor son günler peçeteyi iç çamaşırını evde mikroskop olsa onla inceleyecek kadar derin bakılıyor acaba bi damla minik kan var mı tabi bakarken hatim indiriliyor neolur olmasın diye :rolleyes:

Bu arada kızlar şu keçi boynuzunun markası falan varmı ve aç tok fark edermi bende alayımda adam hem seyirden gelecek hemde keçiboynuzu ooooo sonum ne olur bilemem artık bebe gelsinde zaten kanki olacağız

:KK53: Zordur canımm hemde ne zor son günler peçeteyi iç çamaşırını evde mikroskop olsa onla inceleyecek kadar derin bakılıyor acaba bi damla minik kan var mı tabi bakarken hatim indiriliyor neolur olmasın diye :rolleyes:

erkeklerrr bu evrede ne rahatttttt dımı hıh .....

o pecete durumu bende de var caktırmaaa :DDwc de oturuyorum seffaf hımm arada kesık kesık sarılarda var yok usuttum yok acaba var mıı temızlen cık sonra yıne gıt otururken hayyaller kur :D

ben ılkınde lekelenmedım hıc kan gelmedı yanı ,ben akıntımı ıncelıyorum ...kuzenımden falan bılıyorm dollnmeden 1 hafta sonra falan pembemsı gelmıstı ondan ole anlamsıtık

Bu arada kızlar şu keçi boynuzunun markası falan varmı ve aç tok fark edermi bende alayımda adam hem seyirden gelecek hemde keçiboynuzu ooooo sonum ne olur bilemem artık bebe gelsinde zaten kanki olacağız

canım bak bız bu ay eczanede gormustuk 18 tl ıdı aldık duyuyordum hep faydalarını ,sanırım saracoglunun dedıgıde bu soguk press :)mı ne dıor ya..kaynatılınca bazı vıtamınler oluyormus bu daha faydalıymıs

Back
X