Ben her ay okadar umutlaniyodum ki herkese soyluyodum bu ay arkadasima sadece bu ay icim kipir kipir demistim. Baskada bisey demeyim regl.olunca rezil olmus gibi hissediyorum bide bizi bizden baska kimse anlamiyo gercekten yasayan bilir.... evet lohusalik donemi gibiymis kuzum ya bi ablada aynisini soyledi

aynen canim gecmis olsuna geldiler sagolsunlar. Bende bi cayla savusturmak istemedim...
Canim hormonlara bakma hamile kaldktan sonra hemen icraata gecer dr.lar. nice insanlar hamis kaliyo Rabbim nasip ettikten sonra... kiz dun youtubeda gezerken rahmi alinmis kadinin hamile.oldugu haberini gordum. Ben şok. Mevlam ol desin. Arkadasim hep der ki bizim eskiden evimizin yerleri betondu kanepeyi cektik baktik ki beton yarilmis icinden cicek cikmis. Yumurtaya can veren Rabbim bizimde icimizde bi cannnn yaratir nasip eder insallahhhhh... her zaman karamsar olan ben. Bu yasadigim seylere ragmen okadar umutlu ve sevincliyim ki. Neden bilmiyorum. Rabbim veriyo guc. Cokk sukurrr....
Senindeee burdan hamislik haberini alacagim insallahhhhh Allahimm nasip etsinnn her biseyini burda takip edelimmm insallahh