• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ilacın öyle bi yan etkisi var malesef ağır bir ilac. ama dostinex kullanirken hamile kalan da çok insan var. hakkınızda hayırlısı olsun
saol canım adetim biteli 10 gün oldu bu kadar çabuk gebelik olmaz :KK43: ilaçtan
Arkadasim kullaniyodu ondada oldu canim normal.. prolaktin yuksekligi icin mi
evet canım 32 çıktı değerim bebek istiyorum sanırım ondan olmuyor :(

aynen kız zahranın resmini görünce sen geldin aklıma soracaktım ama dedim yarasını kaşımayım belki zorlanıyorsun diye...
Ama cok güzel bırakmışsın aferin sana kız...
Tam bırakmış sayılmam bir nefes dahi çekmeyince bıraktım dicem ama son 1 haftadır sadece 1 nefes günde :)

image.webp

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım korkma tıkanıklık yoksa hiçbirşey hissedilmiyor inşallah açıktır :dua:

canımmm hadi hayırlı haberlere ınsallah

Sagolasin canim benimmmm amin insallah hepimize nasip olur. Sen nasilsin rahm filmi cektrdn mi

okeanoss00 okeanoss00
Kızlar çıktım çok şükür iyiyim ağrım sızım olmadı

Farkndayiz kayipsin bu ara canim pek ortalikta gorunmuyorsun... regl yaklastigi zamn boyle oluyo insan canim. Hem regl habercisi hem gebelik. Yani bu kadinlarin kacinilmaz sonu. Her ay... daraldikca dua et oku ufle kuzum Rabbim ferahlik versin insllah
Valla vardı 3 5 tane ondan içtim iki tane canm regıl donmndeym dıye içtim sıkıntı yok
Okuyorum canm Rabbım hepımızı feraha erdrsn inşallah

kızlar dün gece çok agrım olmuştu, ara ara sızlamalar batmalar. bugun daha ıyı hafıfledı bu agrılar nıye oluyor

kızlar dün gece çok agrım olmuştu, ara ara sızlamalar batmalar. bugun daha ıyı hafıfledı bu agrılar nıye oluyor
Ben hamileliğimi öğrendikten sonra ( regle 5 gün kala) sürekli kasıklarımda batmalar yaşadım hala da devam ediyor eskisi kadar sık olmasa da. Normal sanırım rahim büyüdüğü için oluyormuş.

Ben hamileliğimi öğrendikten sonra ( regle 5 gün kala) sürekli kasıklarımda batmalar yaşadım hala da devam ediyor eskisi kadar sık olmasa da. Normal sanırım rahim büyüdüğü için oluyormuş.

anladım cnm.

sen adete 5 gün kala silik çizgiyi yakalamışsın ben adet 3gün geçikince yakaladım anormal mi bu kadar geç olması :/

13.gunu mu ? Gecikmenin ?

Idrar testini sen neden evde yapmadin ki kendin.... eger adetin duzenliyse gebelik var o zaman, belirtilerde o yonde zaten.. hayrlisi hakknda
Evet canım 13. gün gecikmemin ama benim durum biraz farklı. Âdet gecikmemin 3. günü ilişki yaşadım ben yani daha 10 gün oldu, evde testte çıkmaz. Şubat ayında da hiç bir yakınlaşma olmadı ama ilişki yaşadığım gün zaten 3 gün gecikmiştim. Normalde böyle gebe kalmak biraz ihtimal dışı ama belki diye test yaptırayım dedim çünkü ilk kez bu kadar geciktim.

anladım cnm.

sen adete 5 gün kala silik çizgiyi yakalamışsın ben adet 3gün geçikince yakaladım anormal mi bu kadar geç olması :/
Yav dur evham yapma neden anormal olsun. İçtiğin su miktarından tut da ne kadar süre tuttuğuna bağlı olarak o siliklik değişiyor hiç çıkmayadabiliyor. Sakin ol ve biran önce kan testi yaptır için rahatlasın.

Merhaba canlar. Maşallah gitmeyince ne kadar çok şey birikmiş. Rabbim hamilelik öğrenenlere sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah:anneadayı::dua::dua: Benim gibi dileyen isteyen herkese de hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Canlar bana bir yardım edin. Adet bitiminden 4-5 gün sonra yumurta çatlayabilir mi. 28 günde bir regl oluyorum. Bu kadar erken olabilir mi akıntım vardı o yüzden öyle düşünmüştüm. Ama emin olamadım. :KK43::KK43:

saol canım adetim biteli 10 gün oldu bu kadar çabuk gebelik olmaz :KK43: ilaçtan

evet canım 32 çıktı değerim bebek istiyorum sanırım ondan olmuyor :KK43:
hiç stres yapma zaten emin ol bu ilaç cok etkili hemen dusurmustu benimkini hemde 0,a .. insallah hayirlibzamanda nasip eder Allah

Dr kürtajdan çıkan örneği pataolojye göndereceğini ordan gelecek cevaba göre rahimde herhangi bir nedene bağlı gelişemeyen bir gebelik düşüğümü yoksa dış gebelikmi ona bakılacağını ve kürtaj sonrasında değerlerin düşmesinin takibi yapılacağını düşerse iğneye gerek kalmayacağını düşmez ve dış gebelik sonucu gelirse iğne vuracağını söyledi arkadaşım

Cok gecmis olsun canim:KK74:

Az kalmis yarin olabilir pikinnn :)) hayirli sonuc al bu ay insallahh... seninki kimyasal miydi bu ay? Oyle hatrliyorum sanki

Hi hi olabilir, takvimim cuma gunu yum gunu olarak gosteriyor. Evet canim, esimin dogum gunune supriz yapmistim. dedim bebisimiz geliyor, sonraki gunde lekeler geldi :)

Back
X