• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Nisaberatim Nisaberatim canım benim nasılsın uzaklaştın burdan özletme kendini lütfen bak ne güzel en azından iyi haberler alıyorsun değil mi senin durumunda olan bi arkadaşım var 18 ay sebepsiz yere olmamıştı artık olursa olur dediği ay oldu belki seninki sadece stres bu ay buraya hiçmi girmesen acaba

Okudugumdan anladigim kadariyla.olumlu sonuc vermis hayirli ugurlu olsun bi sorun olmamasina cok sevindim canim insallah biraz daha yaklastin bebegine. Devlette mi cektrdin filmi?
Yok canım özelde burada devlet çekmiyor sen nasılsın kendimi örgüye verdim bebek yeleği işliyorum güzel kafa dağıtılıyor valla

Yok canım özelde burada devlet çekmiyor sen nasılsın kendimi örgüye verdim bebek yeleği işliyorum güzel kafa dağıtılıyor valla

Sukur iyiyim canim merakli ben duramadm bugunde kan verdm aksam. 14e dusmus degerim ona seviniyorum :) sanada kolay gelsin bittiginde resmni isteriim :) rahm filmi fiyat en son 600 diye biliyorum burda ama anestezi sartiyla cekiyolarmis. sen kaca cektrdin

Nisaberatim Nisaberatim canım benim nasılsın uzaklaştın burdan özletme kendini lütfen bak ne güzel en azından iyi haberler alıyorsun değil mi senin durumunda olan bi arkadaşım var 18 ay sebepsiz yere olmamıştı artık olursa olur dediği ay oldu belki seninki sadece stres bu ay buraya hiçmi girmesen acaba
Bugun arkadasim msj atmisti kuzeninin 15 yil cocugu olmuyodu simdi hamileymis masallah normal yoldan hamile kalmis hemde :) vakti gelen beklemiyo geliyo canim... Nisaberatim Nisaberatim bıcır bıcır halinden eser kalmadi kizin :(

Merhaba Kızlar bugün adetim 2 gün geçti idrar testi yaptım negatif yumurta takibi de yapıldı doktor bu ay olmaz bekleme dedi ama ben duphaston kullandım ve onunla hamile kalan insanlar varmış sizce ümit etmelimiyim yoksa boş heves mi bunlar

Sukur iyiyim canim merakli ben duramadm bugunde kan verdm aksam. 14e dusmus degerim ona seviniyorum :) sanada kolay gelsin bittiginde resmni isteriim :) rahm filmi fiyat en son 600 diye biliyorum burda ama anestezi sartiyla cekiyolarmis. sen kaca cektrdin
Çok şükür canım Allah iyilik versin kız kendini eroinman gibi yaptın ya kan vere vere Ben 40tl ilaca verdim 400tl filme verdim anestezisiz çektirdim canım Bitireyimde atarım

Adetinin kacinci günündesin sen bakiim
19. gün bugün.
İkinci çizgi sürekli var . kasık ağrım var daha önce yum. olmadı mı ki . ayyy aklım karıştı bu ay da olmadı anlaşılan bu ay da bebek yok canısı adet olmadım daha var ama yum. testi ne kadar yaparsam yapayım iki çizgiyi aynı koyulukta yakalayamıyorum. çizgi yakınlaşıyor fakat yine siliniyor 2 defa oldu öyle

Valla vardı 3 5 tane ondan içtim iki tane canm regıl donmndeym dıye içtim sıkıntı yok
Okuyorum canm Rabbım hepımızı feraha erdrsn inşallah

Canım şu profil resmini değiştir ya :( gerçekten seni bu şekilde olduğunu düşünüp üzülüyorum...
Hayata bağlı kaldığın ve canlılığını devam ettiğin sürece sana Hayat nimetlerinden verecektir...
Verdiğinde de görecek onun kıymetini bilecek gücte olmalısın...

Günaydın kızlar bu yum testi bi böyle oluyor bigün sonra biraz koyulaşıyor sonra yine bu şekilde oluyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 37
Canım şu profil resmini değiştir ya :KK43: gerçekten seni bu şekilde olduğunu düşünüp üzülüyorum...
Hayata bağlı kaldığın ve canlılığını devam ettiğin sürece sana Hayat nimetlerinden verecektir...
Verdiğinde de görecek onun kıymetini bilecek gücte olmalısın...
Üzülme bitanem ya tamm değiştrcem soz
Bi ara bu hafta oyle bı moda grdm bn ankamszca ama değiştrcm kuzum

Bugun arkadasim msj atmisti kuzeninin 15 yil cocugu olmuyodu simdi hamileymis masallah normal yoldan hamile kalmis hemde :) vakti gelen beklemiyo geliyo canim... Nisaberatim Nisaberatim bıcır bıcır halinden eser kalmadi kizin :KK43:
Gelicm gelicm canm uzulme lutfen bı anlık bı şeytanın nefsıme uflemesıyle herşey olumsuz sıyah beyaz gelıyo gozume ama yendım şeytanı bn korkma o bnden guclumukı ;)

İyiyim canm merak etme kendı kendıme dert arym heralde bn ne bılım
Bn buraya gırıp sızınle dertleşmezssem daha zor olur kımseyle konuşamıyorumkı bu konuları bn canm bnm

Back
X