- 16 Aralık 2010
- 1.783
- 3.131
- 133
Maşallah size...Gülmek yok bak :)) zaten cekemedm bir türlü beyaz belli olmuyor fotoda ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah size...Gülmek yok bak :)) zaten cekemedm bir türlü beyaz belli olmuyor fotoda ama
Yok canm benmki düz dur yemk yiyeym öylede cekerm. Bnm alttanda baksn usttende baksan dümdüz olur normalde br haftadır sisKız sen yukardan baktıgında zatenm buyuk görünür. Aynanın karsısında yandan cek bakim öyle daha net olurNiye güleyim ne tatlı göbüş ama bu yukardan senin gördüğünden daha küçüktür kesin
![]()
Söyleme söyleme çeker meker mazallahEvet şanslıyız canım valla adını verip canımız çeksin istemiyorum ama bazılarını dört gözle bekliyorum :))
Bu kadar cıkmaması lazım zaten daha bebekte rahim de kese de buyuk değil ki :) o şişliktir canım dediğin gibiYok canm benmki düz dur yemk yiyeym öylede cekerm. Bnm alttanda baksn usttende baksan dümdüz olur normalde br haftadır sis
Allah razi olsun canım. İnşallah güzel haberler alacaksın alacağız. Dua ileHadi insallah iyi haberi ver bize bu ay canim
Zamanini bekliyor canim hayirli olan tez zamanda sagligiyla nasip etsin rabbim. Ben de çok şükür iyiyim canim zaman gecirmeye calisiyorum.
Çok şükür iyiyim canim bugun 7+0 oldum çok şükür halsizlik dışında hicbir belirti yok bende canim.
Filme gerek kalmadan gelir insallah bebegin canim. Ben de şükür iyiyim randevu günüm yaklastikca stresim de artiyo. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Ay yandan bakınca o kadrda değilmiş harbiden yemedn cekeym dedim dahada sismesn diye br tane dün cektm yemekten sonra otururkenBu kadar cıkmaması lazım zaten daha bebekte rahim de kese de buyuk değil ki :) o şişliktir canım dediğin gibi
Bencede söylemeyin ne gorsem istiyorum eşim kanal değiştiriyorSöyleme söyleme çeker meker mazallahBurda kaç bin hamişiz
![]()
İnstagramda dolaşmaz oldum bu meyvelerden :)Söyleme söyleme çeker meker mazallahBurda kaç bin hamişiz
![]()
Söylemim o zaman çıksınlar rahat rahat yiyelim :)
Bence de ruyalarma giriyor artk agacndan topluyorum bazı meyveleri eşim alaym diyor o ne 45 lira vercen 3 5 tane umsuruk olurum bn markete gelsinde kilo kilo alırız hepsinden :) 1 ay sonra gelir hepsi :))Söylemim o zaman çıksınlar rahat rahat yiyelim :)
Ay yandan bakınca o kadrda değilmiş harbiden yemedn cekeym dedim dahada sismesn diye br tane dün cektm yemekten sonra otururkençok komikti.. bugünkü nu attm
Canim son adet tarihine gore hesaplaniyor gebelikMerhaba arkadaşlar ya ben kaç haftalik hamile olduğumu anlayamadım 12 Şubat son adet günîm yani baslangici.ben her ay bir kaç gün önce olurum günümden 14 martta testte 351 hcg cikti test sonucum nu anlayan yazabilir miEki Görüntüle 1968341
Canim öyle de ama ben her ay günümden bikaç gun once oluyorum 12 şubatta oldum bu ay 9 ya da 10unda olmam lazımdı 14 Mart aksami 351 hcg cikti o zaman 4 hafta mi oluyor test fotomu attım bakabilirsinCanim son adet tarihine gore hesaplaniyor gebelik
Kız bayağı cıkmış yaAy yandan bakınca o kadrda değilmiş harbiden yemedn cekeym dedim dahada sismesn diye br tane dün cektm yemekten sonra otururkençok komikti.. bugünkü nu attm
Sendeki de normal bi göbek şekerim yandan bak yandanAy yandan bakınca o kadrda değilmiş harbiden yemedn cekeym dedim dahada sismesn diye br tane dün cektm yemekten sonra otururkençok komikti.. bugünkü nu attm
S selifor M melekler-engelchen kızlar siz hamile mısınız. Oleyy Morsevdam5 İsmin değişmiş. Zor tanıdım![]()
S selifor M melekler-engelchen kızlar siz hamile mısınız. Oleyy Morsevdam5 İsmin değişmiş. Zor tanıdım![]()
Aynen bende fiyatlarını görünce içim acıyor almadım yani, aşeresim kaçtıBence de ruyalarma giriyor artk agacndan topluyorum bazı meyveleri eşim alaym diyor o ne 45 lira vercen 3 5 tane umsuruk olurum bn markete gelsinde kilo kilo alırız hepsinden :) 1 ay sonra gelir hepsi :))
BATLAR
S selifor 17 Mart
@Babies16 2 Mart
@EceCigdem 8 Mart
@Ruling girl 8 Mart
@Yalnizkus05 9 Mart
@Bebe58 10 Mart
Nisaberatim 14 Mart
@ezott 19 Mart
@egul1989 22 Mart
@osay3 25 Mart
@Selinokay 3 Nisan
HAMİLELER
@Dontsay KIZ
@Sup3risi ERKEK
@Frkzhd KIZ
@madame wuu KIZ
@Gunayfur ERKEK
@Misk-i amber KIZ
@onurumbenim KIZ
@lucccck KIZ
@er_sev KIZ
@angelina 34 ERKEK
@ladys_girl ERKEK
@coffee84 ERKEK
@Bekayyy ERKEK
@Zuzu minnos
@Beklenencanim ERKEK
@Tombikstugba
@Meyvelipasta1
@TuruncuHayal KIZ
@smy11
@Morenam KIZ
@snesrn
@Esraerol
minikkuala KIZ
@Princess91 ERKEK
@zuhrealam KIZ
@Lovepinkbm ERKEK
@tontis76
@cgdmkrks ERKEK
@Sb12345 ERKEK
@sevilan KIZ
Mina sevde
@Mangetsu ERKEK
@Burcu251
@seydarella
@ervil
@Nonipo KIZ
@ummulurve
@yesilbalon KIZ
@nothinggg
@melegini_bekliyor ERKEK
@bulut29 KIZ
@ALYALAL
Krizantem cicegi
@tuctuc ERKEK
@Pembegelin01
@Mrvmdpl ERKEK
@Senur94 KIZ
meyis pelin
@Missyiru
@Balcicekk33 İKİZ
gri penguen
@ferishhh KIZ
@bebem88 KIZ
@nazlieylul
@elmol KIZ
@sensiz__asla123
@Prenseslale
@xecexeza
@siyahinci021
@fly0513 ERKEK
@Mrsbicak
@Tugceilker
@fatmaelifnur ERKEK
Ayla ak
@derya6129
@Ceylin04
@Selinisko
@zeran
serhalask ERKEK
@bote86
@Aschil07
biraqedere
Ruken Akrep
@Aynur5656
@lale_cik
@Popliteal
@melegim05
@OguzGencay
la rosa
bitanecikk
zyekici
mavs 24
@hande234
yb13
K Kevser k
@Lovelymom
@fatossey
@Rabiak
SUU
Cadiilknur
Ezmu0810
Kombim
midwife09
Vegabund ERKEK
sakyuz
Myzt İKİZ
michie
Elifsami
Yagmur2013
Poncito
Denizin Tahasi
Goforlife
Hafsa nil
_Unicorn_![]()
sweett_ KIZ
neseliii34
Pariskizim
Lionirossii
nesnes88
2miracles
asya061106
Emineeemm
minikk35
evkusu55
ayyalniz
Tugken![]()
Zanamm174
Biravucmutluluk
Seymadeniz
angelicna
beste09
Maliyecm
yasocapar35
ciceksiz
Cennet irmagi
ojelibonbenim_ KIZ
Denizkizi2425
okeanoss00
gelmucizegel
friendlyfriendly
Eccoomm
hazan46
Vaveyla38
gulii7
THEY-
Asyahasret
izel2508
manolyammmm ERKEK
YaKaMoZz-z![]()
Evet canım. Söylemiştin ilaç kullanacağını ama kendiliğinden oldu sandım. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah@nisandeniz yol canım nerdeee. Hamile Değilim. Miyon kücülsün diye ilac kullaniyorum. 3 ay ilac. Sonra 3 ay hormonlar düzelsin diye bekliycem..