- 5 Ağustos 2016
- 1.563
- 2.506
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman biraz sabredecez :))sonra istemediğimiz kadar yerukk :))Bence de ruyalarma giriyor artk agacndan topluyorum bazı meyveleri eşim alaym diyor o ne 45 lira vercen 3 5 tane umsuruk olurum bn markete gelsinde kilo kilo alırız hepsinden :) 1 ay sonra gelir hepsi :))
Seni hatırladım diğer topiklerden hamile olmana çok sevindim, daha önce tebrik ettim mi bilmiyorum, hayırlı olsun :)Evet canım. Söylemiştin ilaç kullanacağını ama kendiliğinden oldu sandım. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
ZK_ASK başladı yine bata şu kadar kaldı bu kadar vs vs . Her ay beklememeye niyet ediyorum ama olmuyor . İki gündür acayip halsizlik var ben de sürekli bir uyku hali , uyuma isteği . Tatsızım ya . Hayrolsun bakalım . Bir de sol kasıktan ortaya doğru batma sızlama . Gebelikse bu kadar çabuk belli eder mi ki . Daha yumurtlama üzerinden 2-3 gün geçti .
ben zaten bugun itibariyle degıstrdm doktorumu canım... bugun son kez gıttım patolojı sonucu için. daha da ayak basmam kapısının önüne. gerçi buyuk konusmayım Allah muhtaç etmesinde yani baska doktora gtmeyı dusunuyorum kısaca. ay okadar tırsak oldum kı agzımdan cıkacak kelımenın hesabnı yapıyorum yanlıs bısy soylersem boynuma vebali kalacak diye.. dr bi 6 ay normal denersin olmazsa rahim filmi dedi zaten. oldu canım başkabenim kilo vermem şart ayva gobegım karpuz olacak yakında
pko da kilo yasak ben ekmeğin içine ekmek koyup yiycem nerdeyse
![]()
Hayır yaşamadım. Adet olacak gibi ağrım da varCanım inşallah hamilesindir daha kese bile yeni oluşur bu zamanlar bebek oluşmamıştır ki etkilenmez yani... Normalde regline bir kac gün kala böyle bir durum yaşıyor musun?
Aynen nasipten öte köy Yok vallaha . Aslında stresim de Yok en rahat ayım sanırım bu . Ben sadece hayırlısını diliyorum kuzum . Sağlıklısını . Hamile olmak da bitmiyor daha evvel yaşadığım için . Bu sefer gebelik yaşarsam siz hariç eşim hariç kimseye haber etmeyeceğim . Hala insanlar sorunca içim çıkıyor ağlamaktan. Ama bu ayda olmazsa eşim bi sperm testi yaptırsın . Düşük sebepleri o bile olurmuş . Kalitesiz sperm olursa . Sanki sebep oymuş gibi geliyor . Çünkü düzenli yumurtluyorum ben . Takip ediyorum çok şükür doktora da gittik . İşte bu ay benim için o yüzden önemli .Bu kadar cabuk belli etmez canim. Sakin ol stresten bunaldin sanirim. Haklisin her ay ayni seyler sanki fotokopiyle cogaltilmis gibi... dinlenmeye bak kuzum moralini bozma insallah bu ay hayirli haberle gelirsin mujdeni verirsinbiliyosn nasipten ote köy yok
Bnde çıktı sanıyordum yukardanbakincada çıkmams :)Kız bayağı cıkmış ya
Yandan resimde bakınca anladmSendeki de normal bi göbek şekerim yandan bak yandanYemek şişkinliğidir o daha çıkmamış karnın
Bnada yetmz beklicezAynen bende fiyatlarını görünce içim acıyor almadım yani, aşeresim kaçtıhem yetmez ki bana 3-5 tanecik
![]()
Aynen canm. Ya sabır :) ay geneki guzl br döneme denk geldk:)O zaman biraz sabredecez :))sonra istemediğimiz kadar yerukk :))
Cıkmış cıkmış cnm suan bı konuya mesaj yazdm okurkn inn içim sızladı otrdm agladm Rabbım caresız bırakmasın inşallah o kız için bol dua et sen hamılesın cnm hasta ve hamıleBnde çıktı sanıyordum yukardanbakincada çıkmams :)![]()
Etiketlesene bni .Cıkmış cıkmış cnm suan bı konuya mesaj yazdm okurkn inn içim sızladı otrdm agladm Rabbım caresız bırakmasın inşallah o kız için bol dua et sen hamılesın cnm hasta ve hamıle
ay ilk defa batımı yazdırdım ama ümit yok bende insallah sizde vardır bisiler❤BATLAR
bu arda maşallah konuda bayağı az kalmışız darısı bizlerinde başına
benide eklermisin 3 Nisan BAT S selifor
S selifor 17 Mart
@Babies16 2 Mart
@EceCigdem 8 Mart
@Ruling girl 8 Mart
@Yalnizkus05 9 Mart
@Bebe58 10 Mart
Nisaberatim 14 Mart
@ezott 19 Mart
egul1989 22 Mart
@osay3 25 Mart
@Selinokay 3 Nisan
ya valla bence ayın dolunca doktora git test yap sonrada bi daha kullanma. bitkisel kürler iciyomytdunbilmem içince çok kötü oluyorumcesaretim kalmadı eşimde içme dedi napsam bilemedim ki
Gördm canm.Cıkmış cıkmış cnm suan bı konuya mesaj yazdm okurkn inn içim sızladı otrdm agladm Rabbım caresız bırakmasın inşallah o kız için bol dua et sen hamılesın cnm hasta ve hamıle
bilmem hangisini içeyim sence hayıt ve aslan pençesi içiyordum ama ilaçtan dolayı içemedimya valla bence ayın dolunca doktora git test yap sonrada bi daha kullanma. bitkisel kürler iciyomytdun
ilaci haftada bir kullanıyorsun sanırım yavaş yavaş azaltabilirsin . haftada yarima düşürebilirsin.daha sonra da tamamiyle bırakırsın çünkü birden bırakılması değil azaltılarak bırakılması tavsiye ediliyor. sonra da aslan pencesi içersin hergun. ben hayit kullanmadım aslan pencesi kullandmbilmem hangisini içeyim sence hayıt ve aslan pençesi içiyordum ama ilaçtan dolayı içemedim
Çok teşekkür ederim :) Sebepsiz infertilite teşhisi kondu. İkinci tüp bebek denemenizde oldu çok şükür :)Seni hatırladım diğer topiklerden hamile olmana çok sevindim, daha önce tebrik ettim mi bilmiyorum, hayırlı olsun :)