- 5 Eylül 2014
- 1.961
- 2.856
- 133
- 37
Aman bi şu ortamımız var hepimiz saygılıyız birbirimize ne var sanki :)Bu konuda yanliz degilsin cnm, benim esimde laf atiyo cok takiliyormusum ne varmis mista yok kankilerinlemi yaziyosun gene vs vs :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman bi şu ortamımız var hepimiz saygılıyız birbirimize ne var sanki :)Bu konuda yanliz degilsin cnm, benim esimde laf atiyo cok takiliyormusum ne varmis mista yok kankilerinlemi yaziyosun gene vs vs :)))
nasilsiniz gorusmeyeli 20 haftalik olduk iyi gidiyordu sukur kontrolde servikal 2cm dediler riskli gebelige yonlendirdiler bu ne demek sira bekliyom
Aman bi şu ortamımız var hepimiz saygılıyız birbirimize ne var sanki :)
İnslh canm. Bn hc sabırlı bir insan değilim umarm bebegm bni ck yıpratmaz. :) Çocuk konusunda çok hassasm kolay kolay sinirlenmem ama bebek bakımı zorAmin inş gazını sütünü konuşacağımız günleri de görürüz inş :)
nasilsiniz gorusmeyeli 20 haftalik olduk iyi gidiyordu sukur kontrolde servikal 2cm dediler riskli gebelige yonlendirdiler bu ne demek sira bekliyom
Evet senin tanım kaybolmuş arada sna oda ayrı bir alemm..Aynen canım..ama sabah iki kez rahmimde şimşek çaktı hahhaha çok guzel bir tanım buldum haha
![]()

Birde bişey sorucam bu hamilelik takvimi nasıl kaldiriliyor.hamile değilim merak edilen bu yerlere girdim eklenmiş
Profilden kisisel bilgilerinde, bebegin tahmini dogum tarihi var. Ordaki tarihi silersen takvimin kalkar
Valla benimki dalgaya alıyor hahshahKiskaniyolar bence![]()
![]()
tamam o zaman doğru gidiyoruz :) Teşekkürler canımBizim üç gün üst üste ilişki oldu, doktorumun dediği şuydu haftada en az üç gün olursa yumurtlamayı kaçırmazsın artık sen bilirsin :)
Xanım bu ovulasyon testının silik hali böylemi oluyr senın kullandığın testten bu gun geldi denemek için yaptımGünaydın kızlar hayırlı cumalar...
Kürtaj sonrası ilk adet ne zaman oldunuz
Bende çarşamba günü kurtaj oldum
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin bir evlad sanada canım
Yaş benide düşündürüyor 39 yaşındayım bende
Sizinle ayni duyguları paylasiyorum. Bu nedenle 4.5 yıldır tüp bebek tedavisi görmedim. Ama artık ciddi ciddi düşünüyorum