• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım yine doktoruna danış tabi de ben boş gebelikten sonra uzun süre olmayınca doktora eşimin de gitmesine gerek var mi demiştim boş da olsa gebelik oldu eşine gerek yok demişti o zamanlar. Sonradan sorun oluyor mu tabi bilmiyorum üzerinden5 yıl geçti de eşim git desem gider diye düşünüyorum çünkü nasıl çaba sarf ettiğimi görüyor. Sizin de gebelik henüz erken yeni doktora başlayacaksın galiba herşeyi anlat ona inşallah hayırlısı olur

Yok canim doktora gitmiyorum biraktim. adetim zaten iki aya anca gelir. O sira baska dr.a gidcm. Esimide uygun zamanda gitmesni istedgmi soylycem bi sorun varsa bile ben tekrar doktora gidene kadar o aradam ciksin :)) bos gebelikte kese bos mu oluyo neden peki onunda mi bi aciklamasi yok tipta

Xanım bu ovulasyon testının silik hali böylemi oluyr senın kullandığın testten bu gun geldi denemek için yaptım
Canim bu pik ya da pike yakın. Silik degil kesinlikle. Döngünün kaçıncı gunundesin? Bak benim ilk pik yaptigi testi koyayim sana fikir olsun.

Eklentiler

• 20170202_114014.webp
    20170202_114014.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 39
Hayırlısı canım . Sevindim senin adına. İnşallah herşeyin en güzeli olur. Ne kürü yapacaksın hiç incir yaptın mi iki aylık ondan dene istersen nasıl olsa dinlenme evresi?

Yok canim ya o full seker. diyete basladm kivraniyorum. Yesil cay basta olmak uzere Sogan suyu ictm bugun iste. Her zaman ki kurlerim hormon duzenleyici aslanpencesi, civanpercemi, hayit tohumu. Ama karbonatli su da iciyorum. Adacayi da icmeyi dusunuyorum. Korkuyorum hepsi birbirine karisacak :)) digerlerini icmedim daha. Bunye alissin bi. Saat 6 dan beri ayaktayim sigarada icmedim hic.
Alkisss:KK9::))

gulii7 gulii7 . Al benden de o kadar.. Bugun bi arkadasim geldi komsum. Adet günüymüş bugun ama olmamış. Hemen eline test tutuşurdum yaptı. Bekledik silik cikti 2.cizgi ama belliydi. Insallah haftaya bizde pozitifi görürürüz.

Sallamiyolar hic ya acaba ondan mi.
Bizde dun hastaneye gittgmizde arkadasla karsilastk kocasiyla gelmis. 28 ocakta adet olmus subatta lekelenme olmus onu soyledi gebelik testi mi yaptin dedm evet dedi doktora gostrcm dedi bilmiyoda. Baktik 5000. Ha masallah sen hamilesn dedm keseden bebekten bahsettm gozume bakiyo.

Yok yok bizde var bi anormallik :)

Bizde dun hastaneye gittgmizde arkadasla karsilastk kocasiyla gelmis. 28 ocakta adet olmus subatta lekelenme olmus onu soyledi gebelik testi mi yaptin dedm evet dedi doktora gostrcm dedi bilmiyoda. Baktik 5000. Ha masallah sen hamilesn dedm keseden bebekten bahsettm gozume bakiyo.

Aynen ya masallah kiz bu ay cocuk yapiim dedi yapti valla helal olsun.
Bi gaza gelmedim degil test yapsam mi diye ama zaten igneden dolayı cizgi çıkacak amaaan.. Bi hafta bekle işin yoksa. Sonra yine hüsran olsun...

gulii7 gulii7 . Al benden de o kadar.. Bugun bi arkadasim geldi komsum. Adet günüymüş bugun ama olmamış. Hemen eline test tutuşurdum yaptı. Bekledik silik cikti 2.cizgi ama belliydi. Insallah haftaya bizde pozitifi görürürüz.

İnsAllah canimm ya Rabbim yuzumuzu guldursun:KK200::KK200::KK200:

Haa haayy :D :D ayyy seslii guldumm :)))))) Allahta seni guldursun hemmii :D

Tebrikler. Böyle devam. Sigara konusunda. İnşallah bebeğine vesile olur. Öyle düşün. Kürler hayırlısı inşallah @Zehra ungrms

Back
X