• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Eki Görüntüle 1969345 şimdi bir şey soracağım Dün yaptığım test komple negatif idi bugün iki testi pozitif acaba kist mi var diyorum ama kist olsa Dün de pozitif çıkar değil mi ay Kafam karıştı şu an Elim titriyor ama inanmıyorum da olamaz adet oldum çünkü bilmiyorum
Aaaaaaaaaaaaa aşkıııım inanmıyoruuuum yaaa yaşaaasııııııııın

Eki Görüntüle 1969345 şimdi bir şey soracağım Dün yaptığım test komple negatif idi bugün iki testi pozitif acaba kist mi var diyorum ama kist olsa Dün de pozitif çıkar değil mi ay Kafam karıştı şu an Elim titriyor ama inanmıyorum da olamaz adet oldum çünkü bilmiyorum
Uzaktan takip ediyordum canım bunu görünce yazayım dedim. mucizen sana beklemediğin anda geldi sanırım bak. O kadar uğraştın üzüldün ama şimdi çok güzel bir sonuçla karşılaştın. İnşallah kan değerin de güzel çıkar daha güzel haberler verirsin bize. Hayırlısı olsun hakkında :dua::KK68:

Kız çok sevindim ya belliydi sende bi tuhaflık olduğu ayy o kadar sevindim ki anlatamam çoo şükür ya

arkaslar mrb 17 haftalık hamileyim 2 li testtin sonuçları gayet güzel ama dörtlü testimde bi risk çıktı tam bi sorun oldugunu anlamak için amniyosentez diyorlar ama ondada düşük yapma riski var uturasyonda bi problem gözükmüyor kafam karıstı sizce ne ypmalıyım bana yardımcı olun lütfen:(((((

Hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah. Bir saate sonuc cikan yerde yaptir bekliyoruz kuzum.

Kuuzm sen hamilesin sana demistim ya hayrli olsun belli cizgi ya hadi kan ver beni etiketle cok sevndm canm ya:)

Aaaaaaaaaaaaa aşkıııım inanmıyoruuuum yaaa yaşaaasııııııııın

Tatlım hamilesin yaaaa inanılmaz heyecanlandım git kız hemen teste git bu kez kesin pozitif

Uzaktan takip ediyordum canım bunu görünce yazayım dedim. mucizen sana beklemediğin anda geldi sanırım bak. O kadar uğraştın üzüldün ama şimdi çok güzel bir sonuçla karşılaştın. İnşallah kan değerin de güzel çıkar daha güzel haberler verirsin bize. Hayırlısı olsun hakkında :dua::KK68:

Kız çok sevindim ya belliydi sende bi tuhaflık olduğu ayy o kadar sevindim ki anlatamam çoo şükür ya
yoldayım şuan gdyrm tesellım yeğnımıde gtryrm yanmda bi yandan kan vermesemıydm dyrm ayy gdyrm valla hayrlısı baklm

yoldayım şuan gdyrm tesellım yeğnımıde gtryrm yanmda bi yandan kan vermesemıydm dyrm ayy gdyrm valla hayrlısı baklm
Kuzum bence var adetinde zaten bir gun olmssn ben sna dedim bebek yerlsiyodur dyr ondn kistle alakasi yok basbaya tuttu cnm bu sefer bebegn ya coooook sevndm kandada deger 5 yukarsnda olck bak gor :)

Yaa ne diyosunnn :)))) saka gibii ayyy cok sevindimm :halay::halay::halay:
Icim kipir kipirr oldu valla:KK71:

Kızlar ben daha 4+3 günlük hamileyim ama bu sabah değişik bir sizlamaya uyandım genital bölgede üst kemik kismi sol tarafı acayip sızlıyor yerimde duramıyorum neden böyle olurki ya doktora gitmemede daha çok var başına gelen varmı böyle bisey

Back
X