- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
Sağol canım benim darısı isteyen herkesin başına insaAllah teşekkür ederimmaşşallah canım 19 haftadasın ve kız çok güzel Rabbim yardımcın olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim darısı isteyen herkesin başına insaAllah teşekkür ederimmaşşallah canım 19 haftadasın ve kız çok güzel Rabbim yardımcın olsun.
Ya canım yumurtan çok iyi bu ayı değerlendir sözleri yerine "bu ay boş geçsin yumurta gelişmemiş lafını duyanların o ay hamile kaldğnı kaç kez okudum burda en son örneği
Herkese merhaba. Kizlar kurtaj oldum beklenen sonuctu zaten. Taburcu olmayi bekliyorum. Dualariniz icin cok sagolun. Hayata devam bakalimm daha neler gorecem
A anneveoglusu canım ne yaptın atladım mi bilmiyorum geldi mi adetin? Hayırlı haberler insalah
Sen nasılsın canım benim bu ay 5 gün önce geldi regl..hic sasirmadim bayram sonrası dr gideceğim galiba
Selam kızlar. Nasılsınız benim moraller çöktü. Bugün 12. Günüm 9. Gün 13.3 olan yumurta büyüklüğü bugün 14.9 cuma yeniden gel dedi doktor ama ne olur bilmiyorumm. Binbir umutla bu yağmur altında oglumu alıp gitmiştim ama kısmet olmayacak sanırım.;(
Allah razi olsun canım.dün çok canım sıkıldı ama geçti. Ne yapalım vardır hayırlısı. Sağ ol herşey içinYa canım yumurtan çok iyi bu ayı değerlendir sözleri yerine "bu ay boş geçsin yumurta gelişmemiş lafını duyanların o ay hamile kaldğnı kaç kez okudum burda en son örneğiUmutlukartalice sende biliyosun. Dur bakalım belki hızla gelişip buyuyecek belkide bu ay bişy olmaz dycek doktor... sen son okuduğum olursun bu aylığına inşallah :) kendni üzme lütfennn oluruna ve oldurana bırak duamdasın
Üzüldüm canım yaaa. İnşallah hayırlısı olur. Ne diyeyim. Gecikince insan ister istemez umut besliyor. Rabbim hayırlısını versin. İnşallah sana da yeniden anneliği nasip eder. Bu ay ilaç kullanmadım canım incir kürü yapayım dedim düzenli yapamadım çeşitli sebeplerden büyümedi işte zaten normalde de tembel cuma gel dedi 15. Gün olacak büyür mü bilmiyorum sonrada izne çıkacak galiba doktor bakalım neler göreceğiz. Bu ay boş geçmez insalah. Eşim doktora diye diye ben ısrarla gitmeyeceğim dedim. Ona karşı kötü hissediyorum kendimicanım aşılamanın 18. günü kırmızı kart yedim rajim içi jel gecikmeye neden oldu 14 gün kullanıp bıraktım netten okumuştum 3-5 gün arası olmamışsa kırmızılar gelmiş herkesin benim 4. gün geldi. cuma günü bahçeci fulya tüp bebek merkezine randevu aldım drum remzi abalıya bakalım hayırlısı dr ne diyecek çok merak ediyorum canım. Sen nasılsın bu ay tedavi varmı
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bakalım ne olacak canım. İnsalah hayırlısı olurcanım 12. gün için iyi 14 mm iyi dur bakalım çatlaması olmayana kadar daha büyür incir ye güzelim gelişime katkısı oluyor şunuda demem lazım tüp bebek yapan bir komşum var ikiz gebelik ile doğum yapmış ben tüp bebek araştırmasında onunla konuştuğumda bana yumurtalarımın ne kadar büyüdüğünü filan konuştuk ve bana ne dedi biliyormusun 14 mm ile ben ikizlere gebe kaldım dedi. rabbim ol desin olur sen o kadar kendini yıpratma canım
Evet canım yeterince büyümemiş. Kısmet ne diyeyim. Hayırlısı. Sağ ol canım. Nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundadır inşallah
Ahh canım benim sendemi kırmızıları gördun..heo yeni umutlarla başlıyoruz ama hep aynı sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor.allah yardımcımız olsun.bende bu ay aynı şeyleri yaptım heryeri temizledm 1 haftada . Esimede camlari sildirdim oda nasibini aldı :) gidecem canım inşallah bayram sonrası dr a . Allahım herkese nasip etsin ne kadar zormuş bu süreçleriyiyim canım aşılamadan kırmızı kart yedim onun hırsı ile kendimi evin temizliğine adadım resmen kırkladım normalde kadın alırdım bu ay memlekete gitmiş bayan onunda olmaması üzerine bu kırmızı kart cam kapı koltuk halı yorganlar battaniyeler yastıkları boşalt yüzleri yıka pamukları doldurdum diktim tekrardan bir mutfak kaldı. eşim bile kendine gel bünyene yazık diyor üzülme diyor devamlı cuma günü istanbulda bahçeci fulya tüp merkezine randevu aldık remzi abalıya gidiyoruz bakalım nasil yol çizecek.
Erken gelmiş be güzelim git dr bakalım ne diyecek ihmal etme tedavini gidince dr yaz gelişmeleri oldumu
Allah razi olsun canım.dün çok canım sıkıldı ama geçti. Ne yapalım vardır hayırlısı. Sağ ol herşey için![]()
Hmm. Birkaç hafta o zevkten mahrum kalmışsın ama olsun içinde olduğunu bilmek bile çok güzeldir eminim. Daha yolun yarısında sin bol bol hisseder sin çocuğum dur artık yorma anneyi diyeceğin günler de gelecek inşallah. Sağlıkla canımsağol canım şimdilik bi sorunyok Allaha şükür... Sadece bebeğimin hareketlerini hala hissetmedim Ama ilk olduğu için normal dedi dr. Yoksa Fik atıyor kesenin içinde usg gördük...
Allah razi olsun canım benim. Sen adet oldun mu en son gelecek diyordun sanırımİyi olmana çok sevndm canım sen çalışmanı yap, ol desin Rabbim hayırlıca inşallah ♡ sende sağol![]()
Benm işler bu ay karışık. Ayın 7sinde yumurtladım sandım. O günde yumurtlama günümdü zaten. Ve belirtilerimde vardı. Ama tam olarak yumurtlama akıntısı 11inde geldi.Allah razi olsun canım benim. Sen adet oldun mu en son gelecek diyordun sanırım
Aynen canım bana dedi yumurtan çok tembel hiç gelişmemiş 4 mm dedi pazartesi yine gel bakalım dedi üzüldüm baya gitmedim ama kafama o ay hiç takmadim çünkü doktor bu ay boş geçecek dedi ve ben o ay hamile olduğumu öğrendim oyuzden umudunu yitrmw HaticeYa canım yumurtan çok iyi bu ayı değerlendir sözleri yerine "bu ay boş geçsin yumurta gelişmemiş lafını duyanların o ay hamile kaldğnı kaç kez okudum burda en son örneğiUmutlukartalice sende biliyosun. Dur bakalım belki hızla gelişip buyuyecek belkide bu ay bişy olmaz dycek doktor... sen son okuduğum olursun bu aylığına inşallah :) kendni üzme lütfennn oluruna ve oldurana bırak duamdasın
Anladım canım. Evet biraz karışmış. Hayırdır niye ağlak geçti canım yaaa. Ölümden başka herşeyin çaresi var. Üzme kendini sen çok güçlü birisin Rabbim gönlüne huzur versin inşallah. Hayırlısı gelir yarin fazla beklemez inşallahBenm işler bu ay karışık. Ayın 7sinde yumurtladım sandım. O günde yumurtlama günümdü zaten. Ve belirtilerimde vardı. Ama tam olarak yumurtlama akıntısı 11inde geldi.
Takvimim doğru ilerliyordu ona göre 21inde reglin gelmesi lazımdı demin bildrm gelmiş. Ama ben akıntının geldiği ayın 11ini yumurtlama baz alarak yarın regli bekliyorum. 1 haftayı geçti göğüs ağrım devam. Bi halt anlamadım. Bu ay çok stresli ağlak zırlak geçti. Acaba ondan mı böyle oldum anlamıyorum
Sağ ol canım yaa. Hayırlısıyla kucağa alırsın inşallah. Takmıyorum desem yalan olur bir buçuk yıldan fazla oldu gündemde olunca unutmak kolay olmuyor. Benimkiler de tembel kaç kez oldu ilaç iğne bıktım bu ay gitmedim ilaç için bitkisel deneyeyim dedim öyle günü gününe de yapamadım ama büyürse inşallah mecbur iğne olacak kendileri çok kibar çatlamıyor lar hayırlısı inşallah cuma gideceğim bakalımAynen canım bana dedi yumurtan çok tembel hiç gelişmemiş 4 mm dedi pazartesi yine gel bakalım dedi üzüldüm baya gitmedim ama kafama o ay hiç takmadim çünkü doktor bu ay boş geçecek dedi ve ben o ay hamile olduğumu öğrendim oyuzden umudunu yitrmw Hatice