Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar
O nasıl bir kelıme?? Allah dualarımı kabul etmeyecek??? İstemekten vazgecıyosun yani küstün mü Allaha kitaba? Sana bana çocuk vermek zorunda mı? Mecbur mu yani? Hayırlısı demıyormusun sen? Olmaması olmasından daha hayırlı belkide "şuan için".. bilebilir misin şuan ne hayırlı?
olmaması kadar olması da bir imtihan biliyormusun, verdiğide imtihan vermediğide ....... hiç düşündün mü olursa nasıl olacak? ne derdi olacak? sağlıklı mı olacak diye? Ya anlamıyorum gerçekten. Ben 3 ay içinde iki kez kürtaj masasına yattım etrafmdaki herkes doğurdu bebeklerine bakıyorum, bende mi Allah çocuk vermiyo vazgeçiyorum hadi by diyeyim?
Belki duymuşsundur bu kıssayı ama yinede yazacağım aklını başına devşirmek için.
Hz. Musa A.s Hergün halkın içine karışıp halkın dertlerini dinler ve Rabbine dua edermiş. Birgün yine Halkın içinde gezerken bir çift yaklaşmış ve "Ya Musa; Bizim çocuğumuz olmuyor bize derman" demişler,
Hz. Musa Yüce Allaha sormuş ve
"Onların asla çocuğu olmayacak asla döl tutmayacaklar" cevabını almıs ve bunu gelip aileye söylemiş
Aradan yıllar geçmiş ve Hz. Musa a.s yine halkın içinde gezerken bu çifte rastlamış çiftin yanında birde çocuk varmış.
"Ya Musa bizim çocuğumuz" demiş çift.
Hz. Musa çok şaşırmış ve Mevlaya sormuş: çocukları olmayacak diyordun bunun hikmeti nedir diye, Mevlamızdan cevap olarak şu yanıt gelmiş;
ONLAR BENDEN NE DUALARINI NEDE ÜMİTLERİNİ EKSİK ETMEDİLER. BENDE ÇOK İSTEDİKLERİ EVLATLARINI ONLARA VERDİM!
Sanada vahiy geldi mi asla çocuğun olmayacak diye??? Ne bu pes ediş?
Sen iste. İstemekten vazgeçme. Ne yapsam olmuyor deme. Emek olmadan yemek olmaz. Sen yemek yapmaktan vazgeçtin mi? Yaşamak için yemek zorundasın dimi. İşte yaşamak için huzur bulmak için dua edeceksin isteyeceksin. Karamsarlığa kapılma. Sen istediğn kürleri de yapsan olmayacaksa olmuyor. Tüp bebekte dölleyip koyuyorlar rahme o bile tutmuyor. Nasip bu iş nasip kısmet.
Neyi nasıl istediğimize dikkat edelim, lütfen. Akışına bıraktığın zaman zaten olacak. Bir bırak. Allaha bırak. İşimiz Allaha kalmışsa OLMUŞ BİL, unutma!.