- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Kolay gelsin canım. Tatlı ye. Özellikle kahvaltıda tajin pekmez sarelle ara öğünlerde çikolata tatlı. Bublar bebeğin hareketini çoğaltır bebeğe enerji verir. Ve en önemlisi de bebekle bağ kurmaya çalış. Sanki sürekli oynuyormuş gibi düşün. Ha vurdu ha vuracak diye kendini motive et. O da çok etkili oluyor. Anlıyor mu bilmiyorum ama ben öyle sanki her an vuracakmis gibi düşündüğüm zaman çok hareketli oluyor. Benimkinin hareketleri çok fazla arttı. Horon tepiyor resmen. Eğer yine hareketi değişmezse doktora görün. Sıkıntı yapma bebekte etkilenir. Ayaklarını kanepeye koyup yere uzan biraz. O da etkili olabilir.Kızlarrr iyi akşamlarr bu aralar pek giremedım foruma alışveriş telaşı fln.. Ya benım 3_4 gundur bebek hareketlerınde bi azalma var geçen haftalarda daha çokk hareketliydı şmdi böyle ufak ufak kıpırdıyo..kafama çok taktım üzülüyorum 33. Haftama grdım acaba sizin nasıl bu haftalarda normalmi yaa
Tahin pekmez hergun yıyorm canım,yıyip uzanıyorum ama yıne eskisi gbı değil bi kaç gündür anlayamadım ya,biranda neolduKolay gelsin canım. Tatlı ye. Özellikle kahvaltıda tajin pekmez sarelle ara öğünlerde çikolata tatlı. Bublar bebeğin hareketini çoğaltır bebeğe enerji verir. Ve en önemlisi de bebekle bağ kurmaya çalış. Sanki sürekli oynuyormuş gibi düşün. Ha vurdu ha vuracak diye kendini motive et. O da çok etkili oluyor. Anlıyor mu bilmiyorum ama ben öyle sanki her an vuracakmis gibi düşündüğüm zaman çok hareketli oluyor. Benimkinin hareketleri çok fazla arttı. Horon tepiyor resmen. Eğer yine hareketi değişmezse doktora görün. Sıkıntı yapma bebekte etkilenir. Ayaklarını kanepeye koyup yere uzan biraz. O da etkili olabilir.
Normaldir inşallah. Canını sıkma sen. Hastaneye gidince bize de haber ver. Merak ederim şimdi.Tahin pekmez hergun yıyorm canım,yıyip uzanıyorum ama yıne eskisi gbı değil bi kaç gündür anlayamadım ya,biranda neolduinş kötü bşy yoktur.bi kaç gün daha beklicem sonra hastaneye gtcem inş herşey yolundadır
Normaldir inşallah. Canını sıkma sen. Hastaneye gidince bize de haber ver. Merak ederim şimdi.
Allah Allah( demin çikolata yedım hiç yemediğim kadar tatlı çikolata yedım ya bugün,dahs yerken hareket ederdı,şmdi durgun kafayı yicem.neyse bi kaç gün bekleymde gtcem yazarım
Son ay bebek hareketlerinde azalma olma sebebi bebek kilo aldıkça alanının daralması diye okumuştum bende hafta sonları az hissediyorum canım çünkü hafta sonları çok yoruluyorum ev işi falan.sen de yazmışsın ya alışverişle falan geçti yoğundum diye sen yorulunca o da yorulmuştur dinlen biraz kendini üzme inşallah sağlıklıdır bebişin ha bu arada müzik aç hareketli tepki verecektirKızlarrr iyi akşamlarr bu aralar pek giremedım foruma alışveriş telaşı fln.. Ya benım 3_4 gundur bebek hareketlerınde bi azalma var geçen haftalarda daha çokk hareketliydı şmdi böyle ufak ufak kıpırdıyo..kafama çok taktım üzülüyorum 33. Haftama grdım acaba sizin nasıl bu haftalarda normalmi yaa
yok yok gitmedim burası daha iyisizi bırakamam arkadaşlar
Gunlerin hareketli geciosa oda icindr yorulmustur canimTahin pekmez hergun yıyorm canım,yıyip uzanıyorum ama yıne eskisi gbı değil bi kaç gündür anlayamadım ya,biranda neolduinş kötü bşy yoktur.bi kaç gün daha beklicem sonra hastaneye gtcem inş herşey yolundadır
gecen hafta benim ki de oyleydi. 3 gun falan az hareket ediyordu. Galiba ben o ara cok hareketliydim. Bebek ondan yorulmustu. Belki sen de kendini yormussundurTahin pekmez hergun yıyorm canım,yıyip uzanıyorum ama yıne eskisi gbı değil bi kaç gündür anlayamadım ya,biranda neolduinş kötü bşy yoktur.bi kaç gün daha beklicem sonra hastaneye gtcem inş herşey yolundadır
Hiç yapmadıysan başlamak için çok yanlış zaman çok acır ama doğuma yakın bi kere yaptırsan yeter sen bilirsinKizlar yarin kontrolum.var buaksam dus felan aldm ama ben temizlikte cok zorlaniyorum karnim.cok buyudugu icin hicbise.goremiyorm kuafor fikrine ne.dersinz agda hic.yapmadim buarada
Bebek artik buyuyor canim alani daraliyor cok hareket etmemesi normal telas etme zaten arkadaslarda soylemisler cok hareket ettigin yoruldugun icinde olabilir.Kızlarrr iyi akşamlarr bu aralar pek giremedım foruma alışveriş telaşı fln.. Ya benım 3_4 gundur bebek hareketlerınde bi azalma var geçen haftalarda daha çokk hareketliydı şmdi böyle ufak ufak kıpırdıyo..kafama çok taktım üzülüyorum 33. Haftama grdım acaba sizin nasıl bu haftalarda normalmi yaa
Hamilelikte iyice hassaslasiyor tenimiz agda canini cok yakar bosu bosuna sende bebekte strese girmeyin kendini sikacaksin cunku bence esinden yardim isteyebilirsin ama sen bilirsin yine deKizlar yarin kontrolum.var buaksam dus felan aldm ama ben temizlikte cok zorlaniyorum karnim.cok buyudugu icin hicbise.goremiyorm kuafor fikrine ne.dersinz agda hic.yapmadim buarada
Enfeksiyon var iyice tetikler mi bilemiyorm zaten 1 kere yaptirsam yeter 5 hafta sonra sezeryan olacgm.tahminen .. kafam cok karisikHiç yapmadıysan başlamak için çok yanlış zaman çok acır ama doğuma yakın bi kere yaptırsan yeter sen bilirsin
Evet strese.girecegm o.da.korkutuyor beni ama bu sekilde.hic.icime.sinmiyorBebek artik buyuyor canim alani daraliyor cok hareket etmemesi normal telas etme zaten arkadaslarda soylemisler cok hareket ettigin yoruldugun icinde olabilir.
Hamilelikte iyice hassaslasiyor tenimiz agda canini cok yakar bosu bosuna sende bebekte strese girmeyin kendini sikacaksin cunku bence esinden yardim isteyebilirsin ama sen bilirsin yine de
Enfeksiyon varsa hiç bulaşma kuaför temiz olacakmı bakalım son haftalar birdeEnfeksiyon var iyice tetikler mi bilemiyorm zaten 1 kere yaptirsam yeter 5 hafta sonra sezeryan olacgm.tahminen .. kafam cok karisik
Ben de onun derdindeyimKizlar yarin kontrolum.var buaksam dus felan aldm ama ben temizlikte cok zorlaniyorum karnim.cok buyudugu icin hicbise.goremiyorm kuafor fikrine ne.dersinz agda hic.yapmadim buarada
Karnim cok asagida kendim halettim azonce ama resmen karnimi yukari kaldirdim kasiklarimda tasiyorm bebisi idare edecegm artik enfeksiyon korkutuyor beni yapacak biseym yok oldgu kadarEnfeksiyon varsa hiç bulaşma kuaför temiz olacakmı bakalım son haftalar birde
Kendi kendine biraz yarim oluyor gibi ama artik yapacak biseyimiz yok sanirimBen de onun derdindeyimhiç ağda yaptırmadım daha önce yaptıramam da. Bi şekilde kendim halletmeye çalışcam sanırım zaten 38de çatı muayenesi olacakmışım o zaman da temiz olması gerekir ama doğum yaparken o acıyla aklıma gelmeyebilir
Kendi kendine biraz yarim oluyor gibi ama artik yapacak biseyimiz yok sanirimBen de onun derdindeyimhiç ağda yaptırmadım daha önce yaptıramam da. Bi şekilde kendim halletmeye çalışcam sanırım zaten 38de çatı muayenesi olacakmışım o zaman da temiz olması gerekir ama doğum yaparken o acıyla aklıma gelmeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?