♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

kızlar ya sizce magnet iyi bir fikir mi dolap süsü önceden çok modaydı ama şu anda sabun falan yaptırıyolar sanki daha çok ?gerçi maksat hatıra olsun ama içimize de sinsin ama dimi

eşinin veya senin boyun uzunsa o da uzun olur merak etme iyi bence haftanla uyumlu bak
Ben 162 yimde esim uzun canim ama benim kardeslerimde uzun fena degil yani boylari kisa yok 23 yasinda olan 1.82 20 yasinda olan 1.80 babamda uzun. cocuklar boy genlerini anneden aliomus die haber duymustum bi ara umarim dayilarina ceker direk bana cekmez :))

ya da anahtarlık mı alıp süslesem daha kullanışlı olur kafam karıştı ama sanki anahtarlık ağır basmaya başladı

kızlar ya sizce magnet iyi bir fikir mi dolap süsü önceden çok modaydı ama şu anda sabun falan yaptırıyolar sanki daha çok ?gerçi maksat hatıra olsun ama içimize de sinsin ama dimi
Benim aklim kendime yetmio canim gittim 30 tane porselen bos cerceveye 90 lira para vwrdim tamam cok guzel sekli var simdiden ben iki tane isterim diyenler oldu bende az yaptim anca yeter deyip kalp kirmak zorunda kaldim tabi ama ne gerek vardi baksana arkadaslar evde kendileride birseyler yapabiliolar keske bende oyle yapsaydim en azindan mevlutunu cok iyi bir sekilde cikarmak istiyorum burdan kistigim butcemi ona eklerdim daha rahat davranirdim . Simdi cikolatadan kismaya calisiomda ne fayda :) sana hic yardimci olamiorum cunku aklim yok

ya da anahtarlık mı alıp süslesem daha kullanışlı olur kafam karıştı ama sanki anahtarlık ağır basmaya başladı
O celiklerin fiyatlarini sordum izmirde 2.50 liraydi canim.ama cok basitlerdi guzel biseyde kac paradir kim bilir kendin yapsan ne kadara mal edicen hesapladin mi 2.50 liralik celikler cok kotuydu bence

Kizlar kucuk kolonya siseleri de susleyebilirsinz tanesi 2,50 tlden daha aza malolur hem de daha guzel olur diye dusunuyorm

canım benim eşim 185 ben 162 oğlum iyi doğdu çok dert etme bol bol kalsiyum al sütten yoğurttan bebeğin zaten uzun olur

O celiklerin fiyatlarini sordum izmirde 2.50 liraydi canim.ama cok basitlerdi guzel biseyde kac paradir kim bilir kendin yapsan ne kadara mal edicen hesapladin mi 2.50 liralik celikler cok kotuydu bence
ya benim hoşuma gitti metal anahtarlık 1,5 tl ye satılıyo netteki malzemecilerde tülle sarar etiketlerim kullanılabilir bişe olur

kardeşimde kimse dolaba asmıyo falan dedi ya iş arkadaşlarımda kafamı karıştırdılar

kardeşimde kimse dolaba asmıyo falan dedi ya iş arkadaşlarımda kafamı karıştırdılar
Nebilim valla ben her geleni zevkle asiuorm renkli renkli dolapta hos duruyor , zevk meselesi tabi bilemiyorm ama anahtarlik da cok hos buarada

Nebilim valla ben her geleni zevkle asiuorm renkli renkli dolapta hos duruyor , zevk meselesi tabi bilemiyorm ama anahtarlik da cok hos buarada
aynen bende senin gibiyim canım dolabım görünmüyo hatıra süsten bi de eşime danışayım bakalım magnet daha az masraflı olur gerçi kırk akıl kırk fikir

aynen bende senin gibiyim canım dolabım görünmüyo hatıra süsten bi de eşime danışayım bakalım magnet daha az masraflı olur gerçi kırk akıl kırk fikir
Hepsi de kafani karistirmaktan baska bise degil aslinda en iyisi kimseye danismadan. istedigin gibi yapmak

Ben de magnet yaptırmak istiyorum dolaba yapıştırılır en azından. Daha bugün attım valla çok yer kaplıyor diye kokulu taş biblolarını vs. ama buzdolabındakiler kalıyor güzel oluyor.
Magnetleri de keçeden mi yaptırsam bilemedim instagramda tanesi 4 lira dediler bir tane aslanlı beğenmiştim çok pahalı :/ Diğer alternatifim de pleksi ayna. Bebeğin ismi de yazıyor ve ucuza yapan yerler var.

Kızlar dogum yaptım suyum kalmamış darısı sıze şuan küvezde bebegim çok güzel bir duygu

canım ya hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun :) aceleci bebişler geliyor birer birer :) bol bol koklarsın artık rabbim hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin kuvezden darısı vakitlice bizim başımıza inşallah valla zaman geçtikçe sabırsızlaşıyor insan hemen kavuşmak istiyor

kızlar ben de bugün kontrole gittim bebişim iyiymiş suyum da iyi ama kilosu az geldi bana 33 haftalığım 1780 gr dedi doktor ben biraz üzülünce de bebeğin yapısı bu üzülme küçük değil ama minyon olcak belli ki dedi zaten ben de 1.58 boyunda bişeyim yani bana çekcek galiba :S bir de yüzün gözün çok şişmiş dedi kan teski bir de idrarda albümin bakmam lazım testleri yaptır cuma görcem dedi inşallah bişey çıkmaz. sizde baktılar mı böyle testlere falan? bana iki keredir albümin bakıyorlar bir de özel hastane her teste 50 tl para veriyorum nerdeyse iki aydır her ay istiyor test gerekli mi bilmiyorum bir yandan para tuzağı gibi geliyor bir yandan da canım sıkılıyor mecbur yaptırcaz ya bebeğe zararı olan bişey varsa diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…