eşinin veya senin boyun uzunsa o da uzun olur merak etme iyi bence haftanla uyumlu bakNe biliyim kimi daha uzun soyluo acaba benimki kisa mi die icim kotu oldu
Ben 162 yimde esim uzun canim ama benim kardeslerimde uzun fena degil yani boylari kisa yok 23 yasinda olan 1.82 20 yasinda olan 1.80 babamda uzun. cocuklar boy genlerini anneden aliomus die haber duymustum bi ara umarim dayilarina ceker direk bana cekmez :))eşinin veya senin boyun uzunsa o da uzun olur merak etme iyi bence haftanla uyumlu bak
Benim aklim kendime yetmio canim gittim 30 tane porselen bos cerceveye 90 lira para vwrdim tamam cok guzel sekli var simdiden ben iki tane isterim diyenler oldu bende az yaptim anca yeter deyip kalp kirmak zorunda kaldim tabi ama ne gerek vardi baksana arkadaslar evde kendileride birseyler yapabiliolar keske bende oyle yapsaydim en azindan mevlutunu cok iyi bir sekilde cikarmak istiyorum burdan kistigim butcemi ona eklerdim daha rahat davranirdim . Simdi cikolatadan kismaya calisiomda ne fayda :) sana hic yardimci olamiorum cunku aklim yokkızlar ya sizce magnet iyi bir fikir mi dolap süsü önceden çok modaydı ama şu anda sabun falan yaptırıyolar sanki daha çok ?gerçi maksat hatıra olsun ama içimize de sinsin ama dimi
O celiklerin fiyatlarini sordum izmirde 2.50 liraydi canim.ama cok basitlerdi guzel biseyde kac paradir kim bilir kendin yapsan ne kadara mal edicen hesapladin mi 2.50 liralik celikler cok kotuydu benceya da anahtarlık mı alıp süslesem daha kullanışlı olur kafam karıştı ama sanki anahtarlık ağır basmaya başladı
canım benim eşim 185 ben 162 oğlum iyi doğdu çok dert etme bol bol kalsiyum al sütten yoğurttan bebeğin zaten uzun olurBen 162 yimde esim uzun canim ama benim kardeslerimde uzun fena degil yani boylari kisa yok 23 yasinda olan 1.82 20 yasinda olan 1.80 babamda uzun. cocuklar boy genlerini anneden aliomus die haber duymustum bi ara umarim dayilarina ceker direk bana cekmez :))
ya benim hoşuma gitti metal anahtarlık 1,5 tl ye satılıyo netteki malzemecilerde tülle sarar etiketlerim kullanılabilir bişe olurO celiklerin fiyatlarini sordum izmirde 2.50 liraydi canim.ama cok basitlerdi guzel biseyde kac paradir kim bilir kendin yapsan ne kadara mal edicen hesapladin mi 2.50 liralik celikler cok kotuydu bence
Guzelmis ama sonrasinda hatirlanmak icin uzerinde bebisine ait birsy olsa aslinda..Eki Görüntüle 2062201 bu hoşuma gitti mesela :)
Nebilim valla ben her geleni zevkle asiuorm renkli renkli dolapta hos duruyor , zevk meselesi tabi bilemiyorm ama anahtarlik da cok hos buaradakardeşimde kimse dolaba asmıyo falan dedi ya iş arkadaşlarımda kafamı karıştırdılar
aynen bende senin gibiyim canım dolabım görünmüyo hatıra süsten bi de eşime danışayım bakalım magnet daha az masraflı olur gerçiNebilim valla ben her geleni zevkle asiuorm renkli renkli dolapta hos duruyor , zevk meselesi tabi bilemiyorm ama anahtarlik da cok hos buarada
Hepsi de kafani karistirmaktan baska bise degil aslinda en iyisi kimseye danismadan. istedigin gibi yapmakaynen bende senin gibiyim canım dolabım görünmüyo hatıra süsten bi de eşime danışayım bakalım magnet daha az masraflı olur gerçikırk akıl kırk fikir
Kızlar dogum yaptım suyum kalmamış darısı sıze şuan küvezde bebegim çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?