♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Uykusuz ve yorucu gidiyor bizde sarılık oldukölçüm yaptırmadık ama geçer inşallah bi de herkes hasta büyük oğlum hasta inşallah bebeğime bulaşmaz kızlar dua edin

Bizde de sarılık var canim ya bir gün mavi ışık tedavisi gördü çıktı ama yine yükselmiş sınıra yakın dedi dün doktor nasıl kurtulacam bilmiyorum bu sarılıktan bizde bugün 12 günlük olduk sizin kaç çıktı sariliginiz

Bizim 2. Gün 11 - 12 lerde cıktı cnm. 9 a düştü sonra. 3 gün sonra kontrole gittik 15 lerdeydi. Ama normal dedi dr. Perşembe baktığında 8 civarında dedi. Böl bol besleyeceksin cnm. Mama ver mutlaka. 2 saatte bir beslemek lazım. 3 saati bulmayacaka demişti dr. Zorla uyandırıyordum. Gözlerinde var biraz daha oda zamanla düzelir dedi.

canım bana doktor serum fizyolojik al burnuna damlat dedi çok güzel açıyor başka şekilde açamadım ben oğlumun burnunu belki sende de işe yarar haberin olsun

bu arada kızlar sezeryanla doğum yapanlar daha doğrusu bana doktorum bir jel verdi sezeryanın izi kalmasın diye size de önerdi mi doktorunuz ? sanki biraz silikleşti izi kullanmaya daha 3 gündür başladım gerçi kullanmasam ne olurdu onun da bir örneği yok karşımda ama merak ettim

Adi ne cnm? Banada fito krem verdi ama ne için bilmiyorum.

Evet bana da verdi 1 ay ful kullandim ilk dogumama gore hic iz kalmadi nerdeyse

Kızlar ebebek indirimlerini takip ettiniz mi?gerçi bu gün son gün ama şampuanlarda falan indirim var

Teninin rengi cok azaldi ama gözlerinde hala var sarılık dikkat ediyorum 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum inşallah kurtuluruz bu sarılıktan ya morelim çok bozuk

Teninin rengi cok azaldi ama gözlerinde hala var sarılık dikkat ediyorum 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum inşallah kurtuluruz bu sarılıktan ya morelim çok bozuk
Aynen canım benim de çok bozuk kan testi de yaptırmadım şu ilk bir ay geçse çok rahatlıcaz bebişler de toparlanacak biz de ama dur bakalım inşallah sağlıklı bi şekilde atlatırlar bebişlerimiz

Bizim de hala yuzu sari.Gozlerinde de var.Doktor gecmesi 1 ayi bulur dedi.Hayirlısiyla bi gecseydi 1 ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…