- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Benden iste beklio yemekte beklio tatlisinida beklio tuzlusunuda beklio sanki tek cocuk sende mi var dio yapmaya calisiorum cocukla beraber uyumam gerekio ama malesef sabaha karsi bir kac saat yatiorum gunduz bebegim uyursa firsat bilip isimi gucumu aşımı hazirlamaya calisiorum tukendim bedenim kalkmio artik benim bebegimde gece uyumaz digru duzgun hal boyle olunca olan bana oluo uykusuzum resmen sutumu etkilio bu durum hic demio bu kadin kirkli bebegin duzeni olana kadar bir kac ay idare ediyim. kendine gelince farkli ama resmen bencil dun aksam banyoya girdim gunduz cocugu birakip girmek istemiorum kizdilarda kirkli xocuk birakilmaz aksam gir die ben banyodayken resmen ortaligi inletti cikarken dogru duzgun su dokunemedim cocuk agliomus sesine dayanamiomus yarim saat sonra herseyim die cocugu sevmeye basladi tutamadim kendimi alayci bir sekilde guldum herseyine 15 dk bakmak zor gelio gibicesinden onada kavga ettik guldum die. onun beyninin ici aciomus o eve dinlenmeye geliomus tamqm gercekten bu ara hastaneyede gidip gelio mr falan cekildi ama bisey cikmadi sinirsel dedi doktor ayrica ne olursa olsun ben dustayken bi 15 dakika bakamio musun ya bide bi huyumuz var soylediginden yaptigindan geri kalmaz hicbirsey olmamis gibi yarim saat sonra sirnasmadada ustune yok artik öğğ geldi :))İnşallah geçecektir bu günler canım. Biraz bizlerde lohusalık biraz eşlerimizde lohusalık aynı kutuplar birbirini iter misali itiyoruz birbirimizi ama inşallah bebeğe de alışınca geçecektir. Benim anladığım eşlerimiz kendilerini ikinci plana atılmış hissettikleri için bu kadar hırçın. Zamanla evimizle ilgilenmeye başladığımızda onlar da düzelecektir diye umut ediyorum :)
Aynen sebamedle deniyim buyuk boy almisti annem sonra penaten die bi marka geldi almanyadan onunla devam ederim o zamana yavrum biraz buyumus olur geriye kalan bubcheni o zaman kullanirim buyudukten sonra bisey yapmaz belkiBilmiyorum ki bak ikimizdede alerji yapmis
Ayy hilalcim anlattığında resmen kendi kocamı gördümBenden iste beklio yemekte beklio tatlisinida beklio tuzlusunuda beklio sanki tek cocuk sende mi var dio yapmaya calisiorum cocukla beraber uyumam gerekio ama malesef sabaha karsi bir kac saat yatiorum gunduz bebegim uyursa firsat bilip isimi gucumu aşımı hazirlamaya calisiorum tukendim bedenim kalkmio artik benim bebegimde gece uyumaz digru duzgun hal boyle olunca olan bana oluo uykusuzum resmen sutumu etkilio bu durum hic demio bu kadin kirkli bebegin duzeni olana kadar bir kac ay idare ediyim. kendine gelince farkli ama resmen bencil dun aksam banyoya girdim gunduz cocugu birakip girmek istemiorum kizdilarda kirkli xocuk birakilmaz aksam gir die ben banyodayken resmen ortaligi inletti cikarken dogru duzgun su dokunemedim cocuk agliomus sesine dayanamiomus yarim saat sonra herseyim die cocugu sevmeye basladi tutamadim kendimi alayci bir sekilde guldum herseyine 15 dk bakmak zor gelio gibicesinden onada kavga ettik guldum die. onun beyninin ici aciomus o eve dinlenmeye geliomus tamqm gercekten bu ara hastaneyede gidip gelio mr falan cekildi ama bisey cikmadi sinirsel dedi doktor ayrica ne olursa olsun ben dustayken bi 15 dakika bakamio musun ya bide bi huyumuz var soylediginden yaptigindan geri kalmaz hicbirsey olmamis gibi yarim saat sonra sirnasmadada ustune yok artik öğğ geldi :))
Kızlar malesef buyün beyler aynı sanırım benim esim de azcık mırıldansın kosarak bana veriyor bebegi neymis ben anlıyormusum onu o susturamıyormus eee sanki tek benim cocugum ben tasıdım ben dogurdum tamam ama ikimizin bu beraber bakcaz diyorum bakamıyorum iste bu cicuk beni sevmiyo bana gelince aglıyo diyo töbe yarebbim el kadar bebe sana mı garezi var :) ama bebek bagiriyor ya bebegin sesinden cok ses cıkarıp bagıriyo neymis taktigi oymus bebegi sasirtip susturacakmıs ay fenalik geliyor bazenAyy hilalcim anlattığında resmen kendi kocamı gördümkurdukları cümle bile aynıymış yahu benim beynimin içi acıyor. benim eşim sadece yemek konusunda söylenmiyor onu da çünkü sağolsun annem gelip yapıyor bazen. bazen de oğlum uyursa ben kendim yapıyorum. Gün geçtikçe biraz daha anlayışlı olmaya başladı ama benim eşim yani ağlarken bi beş on dakika ilgilenmesini bile kar sayıyorum ben kendime
Evet kafasında da olur böyle yağ birikmiş gibi şöyle hafif kaşısan kalkar üstündeki tüyle kafasında olursa zeytinyağıyla yıkayıp inçe tarakla tarıyolar inşallah başında olmaz döküyor tüm saçlarıKizlar oglumun kasinin basladigi noktada alnindada diebilirim boyle kabuklu kabugu sari boyle cevreside kizsrik bi deri dokuntusu mu diyjm problemimi deyim oyle bisey var konak bu mu oluo yuzdede olabiliomus internete baktim hep farkli fotolar var ama
Hadi ya diger kasinada atti umarim kafasina atmaz canim dedigin gibiEvet kafasında da olur böyle yağ birikmiş gibi şöyle hafif kaşısan kalkar üstündeki tüyle kafasında olursa zeytinyağıyla yıkayıp inçe tarakla tarıyolar inşallah başında olmaz döküyor tüm saçları
Canım Konak olmus banyo yaptırmadan bır saat önce falan bebe yag sür o kabartır sonra banyo yaptır kafasında olursada aynı şeyi yapıcaksın zatenHadi ya diger kasinada atti umarim kafasina atmaz canim dedigin gibi
zeytinyağı sür beklet cnm çok faydası oluyorHadi ya diger kasinada atti umarim kafasina atmaz canim dedigin gibi
Banyoda elinle ovala orayı konagin kalintisinin gittigini oranin pürüzsuzlestigini elinle hissedene kadar yap. Sabun yada sampuan kalintisindan oluyomus malesef.Hadi ya diger kasinada atti umarim kafasina atmaz canim dedigin gibi
Benimkisindede basladi iki kasinin ortasinda bende zeytinyagi deneyim bariKizlar oglumun kasinin basladigi noktada alnindada diebilirim boyle kabuklu kabugu sari boyle cevreside kizsrik bi deri dokuntusu mu diyjm problemimi deyim oyle bisey var konak bu mu oluo yuzdede olabiliomus internete baktim hep farkli fotolar var ama
Geçende instagramda bi anne bi fotograf paylasmis tam konunun ozetiKızlar malesef buyün beyler aynı sanırım benim esim de azcık mırıldansın kosarak bana veriyor bebegi neymis ben anlıyormusum onu o susturamıyormus eee sanki tek benim cocugum ben tasıdım ben dogurdum tamam ama ikimizin bu beraber bakcaz diyorum bakamıyorum iste bu cicuk beni sevmiyo bana gelince aglıyo diyo töbe yarebbim el kadar bebe sana mı garezi var :) ama bebek bagiriyor ya bebegin sesinden cok ses cıkarıp bagıriyo neymis taktigi oymus bebegi sasirtip susturacakmıs ay fenalik geliyor bazen
Bende sizdenim. Benim eşimde depresyonda. Gitti kulağını deldirdi Hayat çok monotonmuşBende bitek benim esim lohusaliktan etkilendi saniyordum
Kaç kilo aldı canım toplamda?bence boyu da kilosu da iyi maşallah sütünü sağarak verme bende doktora bir defa verdim öyle dedim verme sütünü azaltır dedi bebeğin ağız ısısı uyarıyormuş memeyi daha sütün inmesini sağlıyormuş öyle ebe iyi dediyse sorun yok internete bebek persentil hesaplama yaz ordan çıkar gelişiminin nasıl olduğu Türkiye ortalamasının neresinde olduğuMrb arkadaşlar bizim 40 çıktı şükür anca yazabiliyorum size bizde sarılık atlattık 4 gün hastanede yattık benim göğüs ucu yoktu bebeğimi emziremedim hastanede sagdim sütümü ve mama verdiler simdi silikon üç ile emzirmeye çalışıyorum sütüm de var 100 ml çıkıyor sagdim da sizce yeterli mi ve benim bebek biberona alışti bugün mememi verdim tutuyor yavaş yavaş çekiyor bakıyor duruyor artık silikon çıkarmak istiyorum yoksa hiç emmiyecek die korkuyorum bu arada kilomuz 1 aylik kontrol de 4 kilo boyumuz 53 cm sizce iyimi çünkü bana bebek gelişmemiş diolar canım sıkılıyor ama ebe iyi dedi birde benim süt beyaz ve sıvı çocuk doymuyor sütün yağlı değil diyorlar böyle birşey var mı bana yardımcı olun arkadaşlar ben bebeğime tek başıma bakıyorum ilk ve tecrubesizim
bence silikon ucu artık çıkar çok aç olduğunda illa ki emecektirMrb arkadaşlar bizim 40 çıktı şükür anca yazabiliyorum size bizde sarılık atlattık 4 gün hastanede yattık benim göğüs ucu yoktu bebeğimi emziremedim hastanede sagdim sütümü ve mama verdiler simdi silikon üç ile emzirmeye çalışıyorum sütüm de var 100 ml çıkıyor sagdim da sizce yeterli mi ve benim bebek biberona alışti bugün mememi verdim tutuyor yavaş yavaş çekiyor bakıyor duruyor artık silikon çıkarmak istiyorum yoksa hiç emmiyecek die korkuyorum bu arada kilomuz 1 aylik kontrol de 4 kilo boyumuz 53 cm sizce iyimi çünkü bana bebek gelişmemiş diolar canım sıkılıyor ama ebe iyi dedi birde benim süt beyaz ve sıvı çocuk doymuyor sütün yağlı değil diyorlar böyle birşey var mı bana yardımcı olun arkadaşlar ben bebeğime tek başıma bakıyorum ilk ve tecrubesizim
Kaç günde geçti sarılığınbenimkinin hala devam ediyo 24 günlük bugün rengi hala düzelmediMrb arkadaşlar bizim 40 çıktı şükür anca yazabiliyorum size bizde sarılık atlattık 4 gün hastanede yattık benim göğüs ucu yoktu bebeğimi emziremedim hastanede sagdim sütümü ve mama verdiler simdi silikon üç ile emzirmeye çalışıyorum sütüm de var 100 ml çıkıyor sagdim da sizce yeterli mi ve benim bebek biberona alışti bugün mememi verdim tutuyor yavaş yavaş çekiyor bakıyor duruyor artık silikon çıkarmak istiyorum yoksa hiç emmiyecek die korkuyorum bu arada kilomuz 1 aylik kontrol de 4 kilo boyumuz 53 cm sizce iyimi çünkü bana bebek gelişmemiş diolar canım sıkılıyor ama ebe iyi dedi birde benim süt beyaz ve sıvı çocuk doymuyor sütün yağlı değil diyorlar böyle birşey var mı bana yardımcı olun arkadaşlar ben bebeğime tek başıma bakıyorum ilk ve tecrubesizim
Kaç günde geçti sarılığınbenimkinin hala devam ediyo 24 günlük bugün rengi hala düzelmedi
Kaç günde geçti sarılığınbenimkinin hala devam ediyo 24 günlük bugün
15 günde geçti ama 1 hafta hastanede yattık sürekli emzir uyandırKaç günde geçti sarılığınbenimkinin hala devam ediyo 24 günlük bugün rengi hala düzelmedi
Biz de 1 aylik olduk.Sarilik degeri 9.6.Doktor 3 ayi bulabilir dedi.Ins.bulmaz.Eller bembeyaz,yuzu sari-kırmızi degisik bi renkKaç günde geçti sarılığınbenimkinin hala devam ediyo 24 günlük bugün rengi hala düzelmedi
Aynen kırmızı sarı benekli benekli gibi tuhaf çok canım sıkılıyor inşallah çabuk geçer bol bol emziriyorumda ama hala düzelmediBiz de 1 aylik olduk.Sarilik degeri 9.6.Doktor 3 ayi bulabilir dedi.Ins.bulmaz.Eller bembeyaz,yuzu sari-kırmızi degisik bi renkIns.hemen duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?