♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Mrb cnm bizde 3.5 aylığız 6700 kilomuz bizimki de daha başını tutamıyor ama eller ağızda ikisi birden damaklari kasiniyor mus büyüklerimiz öyle dedi agular diyoruz gülücükler atıyoruz anneyi görünce gece uykumuz çok güzel ama gündüzleri kucakta ve kısa uykular uyuyoruz

Hanımlar kilolar ne durumda aranızda diyetisyene giden var mı ben gitmeyi düşünüyorum ama daha erken mi acaba çok kafama takıyorum kıyafetlerim olmadıkça üzülüyorum

Hanımlar kilolar ne durumda aranızda diyetisyene giden var mı ben gitmeyi düşünüyorum ama daha erken mi acaba çok kafama takıyorum kıyafetlerim olmadıkça üzülüyorum
Canım berbat haldeyim diyet yapayım dedim sütüm azaldı yapamadım ama spora yazıldım bilmiyorum nolcak bu halim kendimden soğudum resmen ; (

Bende spora başlıycam ama bi türlü başlıyamadım yoğunluktan. Yaza kadar zayıflamam lazım

Canım berbat haldeyim diyet yapayım dedim sütüm azaldı yapamadım ama spora yazıldım bilmiyorum nolcak bu halim kendimden soğudum resmen ; (
Bende aynaya bakmak istemiyorum dün alışverişe gittim hicbirsey almadım sinirden eşimde zayıflamamı istiyor

Hamile kaldığında 56 kiloydum şimdi 62 kiloyum 6 kilo fazlam var ama nasıl vereceğimi bilmiyorum sütüm az zaten yemeyince yemek iyice azalıyor diyet yapamıyorum spora gidecek vaktim de yok ne yapacam bilmiyorum

Ne güzel bebişlerinizin kilosu, benim kızım zayıf, 3 aylık kontrolünde 5130 geldi. Bu ara gündüzleri emmeyi reddediyor geceleri uyandırıyorum artık, yarın da doktora götürücez, doktoru değiştiricez hayırlısı bakalım

Kızım da bana özeniyor herhalde ben hamile kaldığım kilo dayım, hatta bir ara daha da zayıfım, bütün kıyafetlerim oluyor, keşke fazlam olsaydı kızım da daha kilolu olsaydı.

Benim kizimda 3 aylık kontrolde 5 kilo 100 gramdı ve ben 3 defa mama veriyorum yinede bu kilo da ama sağlıklı olsun da önemli değil kilo

Kızlar biz bu aralar çok huzursuz ve huysuzus sürekli ağlıyo beslenmesinde bir sorun yok kilosuda iyi ama bu ağlamaları beni çok üzüyo uykuya dalmakta çok zorlanıyor uykusu var ama bir türlü uykuya geçemiyor

Benim kızım da huzursuz, emmeyi reddediyor çok zor uykuya dalıyor, şimdi doktordan geldik idrar tahlili ve karın ultrasonu yapıldı ikisi de temiz çıktı kilo alımı az, 15 gün daha bol bol emzir yine düşükse ek gıdaya geçelim dedi.
Neden ağladığını bulamadık, dönemsel bir şey mi acaba?

Bizde 2 hafta sonra gidicez dr karın ultrasonunu niçin istedi bende bi sorayım bakalım ne dicek

Bizde 2 hafta sonra gidicez dr karın ultrasonunu niçin istedi bende bi sorayım bakalım ne dicek
Kızlar da genelde idrar yolu enfeksiyonu huzursuzluk yapar hem tahlil yapalım hem de ultrasonla bakalım dedi, çok şükür bir şey çıkmadı ama ağlamasına da emmemesine de bir sebep bulamadı

Selam kızlar nasılsınız bayadır girmiyorum Bebişler nasıl 3. Aydaki kiloları nasıl sanki kilo alımı yavaşladı dimi son gittiğimde az almıştı oğlum 600 gram falan sizde durumlar nasıl süttüm mü yetmiyor acaba

Bizde 3. Ayımızda 700 gr almışız dr biraz düşük dedi

bende bo bakahım bugun en iyisi
Dün biz de aldık oyun halısını canım tinny love maymun adası, ilgisini çekti bir süre de olsa oyalanıyor, elleriyle oyuncakları yakalamaya çalışıyor sonra sıkılıyor tabi,
E-bebeğin mağazasında WiFi ilk kez bağlanınca 20tl indirim oluyormuş 180 liraydı etiketi 160 liraya geldi.

ben o indirimi kullanmıştım

Normal bir bebek ilk 4-6 ay arasında doğum kilosunu ikiye katlamalıdır. Katladıysa veya katlamak üzereyse dert etmeyin her ay 900-1000 alsalar bi yaşına gelmeden tosuncuk olup çıkarlar gelişim gereği bu aylarda genelde yavaşlar kilo alımı hareket artıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…