Mrb cnm bizde 3.5 aylığız 6700 kilomuz bizimki de daha başını tutamıyor ama eller ağızda ikisi birden damaklari kasiniyor mus büyüklerimiz öyle dedi agular diyoruz gülücükler atıyoruz anneyi görünce gece uykumuz çok güzel ama gündüzleri kucakta ve kısa uykular uyuyoruzmerhaba hanımlar nasılsınız ben uzun zamandır gıremedım bız 3.5aylık olduk 6 kıloyuz 62 cm de boyumuz var :) dun yuz ustu yatırmıstım sırt ustu donmuş :) bılınclı bır sekılde etrafı ıncelıyor tepkı verıyor ellerını bırlestırıyor bıde sureklı agzının suyu akıyor dıslerımız kaşınıyor galıba ellerımz sureklı agzımızda :) sızde durumlar nasıl
Canım berbat haldeyim diyet yapayım dedim sütüm azaldı yapamadım ama spora yazıldım bilmiyorum nolcak bu halim kendimden soğudum resmenHanımlar kilolar ne durumda aranızda diyetisyene giden var mı ben gitmeyi düşünüyorum ama daha erken mi acaba çok kafama takıyorum kıyafetlerim olmadıkça üzülüyorum
Bende spora başlıycam ama bi türlü başlıyamadım yoğunluktan. Yaza kadar zayıflamam lazımHanımlar kilolar ne durumda aranızda diyetisyene giden var mı ben gitmeyi düşünüyorum ama daha erken mi acaba çok kafama takıyorum kıyafetlerim olmadıkça üzülüyorum
Bende aynaya bakmak istemiyorum dün alışverişe gittim hicbirsey almadım sinirden eşimde zayıflamamı istiyorCanım berbat haldeyim diyet yapayım dedim sütüm azaldı yapamadım ama spora yazıldım bilmiyorum nolcak bu halim kendimden soğudum resmen; (
Ne güzel bebişlerinizin kilosu, benim kızım zayıf, 3 aylık kontrolünde 5130 geldi. Bu ara gündüzleri emmeyi reddediyor geceleri uyandırıyorum artık, yarın da doktora götürücez, doktoru değiştiricez hayırlısı bakalımMrb cnm bizde 3.5 aylığız 6700 kilomuz bizimki de daha başını tutamıyor ama eller ağızda ikisi birden damaklari kasiniyor mus büyüklerimiz öyle dedi agular diyoruz gülücükler atıyoruz anneyi görünce gece uykumuz çok güzel ama gündüzleri kucakta ve kısa uykular uyuyoruz
Benim kizimda 3 aylık kontrolde 5 kilo 100 gramdı ve ben 3 defa mama veriyorum yinede bu kilo da ama sağlıklı olsun da önemli değil kiloNe güzel bebişlerinizin kilosu, benim kızım zayıf, 3 aylık kontrolünde 5130 geldi. Bu ara gündüzleri emmeyi reddediyor geceleri uyandırıyorum artık, yarın da doktora götürücez, doktoru değiştiricez hayırlısı bakalım
Kızlarımız aynı yapıda demek ki. Ben henüz hiç mama vermedim ama bakalım bugün doktor ne diyecekBenim kizimda 3 aylık kontrolde 5 kilo 100 gramdı ve ben 3 defa mama veriyorum yinede bu kilo da ama sağlıklı olsun da önemli değil kilo
Benim kızım da huzursuz, emmeyi reddediyor çok zor uykuya dalıyor, şimdi doktordan geldik idrar tahlili ve karın ultrasonu yapıldı ikisi de temiz çıktı kilo alımı az, 15 gün daha bol bol emzir yine düşükse ek gıdaya geçelim dedi.Kızlar biz bu aralar çok huzursuz ve huysuzus sürekli ağlıyo beslenmesinde bir sorun yok kilosuda iyi ama bu ağlamaları beni çok üzüyo uykuya dalmakta çok zorlanıyor uykusu var ama bir türlü uykuya geçemiyor
Bizde 2 hafta sonra gidicez dr karın ultrasonunu niçin istedi bende bi sorayım bakalım ne dicekBenim kızım da huzursuz, emmeyi reddediyor çok zor uykuya dalıyor, şimdi doktordan geldik idrar tahlili ve karın ultrasonu yapıldı ikisi de temiz çıktı kilo alımı az, 15 gün daha bol bol emzir yine düşükse ek gıdaya geçelim dedi.
Neden ağladığını bulamadık, dönemsel bir şey mi acaba?
Kızlar da genelde idrar yolu enfeksiyonu huzursuzluk yapar hem tahlil yapalım hem de ultrasonla bakalım dedi, çok şükür bir şey çıkmadı ama ağlamasına da emmemesine de bir sebep bulamadıBizde 2 hafta sonra gidicez dr karın ultrasonunu niçin istedi bende bi sorayım bakalım ne dicek
Bizde 3. Ayımızda 700 gr almışız dr biraz düşük dediSelam kızlar nasılsınız bayadır girmiyorum Bebişler nasıl 3. Aydaki kiloları nasıl sanki kilo alımı yavaşladı dimi son gittiğimde az almıştı oğlum 600 gram falan sizde durumlar nasıl süttüm mü yetmiyor acaba
Dün biz de aldık oyun halısını canım tinny love maymun adası, ilgisini çekti bir süre de olsa oyalanıyor, elleriyle oyuncakları yakalamaya çalışıyor sonra sıkılıyor tabi,bende bo bakahım bugun en iyisi
ben o indirimi kullanmıştımDün biz de aldık oyun halısını canım tinny love maymun adası, ilgisini çekti bir süre de olsa oyalanıyor, elleriyle oyuncakları yakalamaya çalışıyor sonra sıkılıyor tabi,
E-bebeğin mağazasında WiFi ilk kez bağlanınca 20tl indirim oluyormuş 180 liraydı etiketi 160 liraya geldi.
Tüh, bir de bu ay sonuna kadar Türk Telekomlulara %7 indirim varmış yoksa onu da kullandın mı ?ben o indirimi kullanmıştım
Normal bir bebek ilk 4-6 ay arasında doğum kilosunu ikiye katlamalıdır. Katladıysa veya katlamak üzereyse dert etmeyin her ay 900-1000 alsalar bi yaşına gelmeden tosuncuk olup çıkarlarSelam kızlar nasılsınız bayadır girmiyorum Bebişler nasıl 3. Aydaki kiloları nasıl sanki kilo alımı yavaşladı dimi son gittiğimde az almıştı oğlum 600 gram falan sizde durumlar nasıl süttüm mü yetmiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?