Telden beyaz gürültü acıyorum sakinlesiyo veriyorum memeyi. Ama az emiyo bu sekilde de. Hemen uyuyo.Geçici fakat bunda sizin tutumunuz çok önemli emmiyor diye biberon vermeyin sakın tamamen reddedilirsiniz. Emzirmeye devam.
3 ay atağındasınız biz atlattık çok şükür yatırarak emzirmeyi deneyin ve mecbur kalmadıkça (doktor tarafından önerilmedikçe) mamadan uzak durun. Bende mama kullandım ve bıraktık şu an çok şükür sütüm fazlasıyla yetiyor bebeğime. Mama sütün azalmasına yol açıyor gerçekten.Telden beyaz gürültü acıyorum sakinlesiyo veriyorum memeyi. Ama az emiyo bu sekilde de. Hemen uyuyo.
Uzun zamandir Yatmadan once 1 kere mama veriyorum. Yeni oldu bu meme reddi ama
yo gayet normal daha erken bazen 5ayı bulabiliyorBenim kızım hala dönmüyor 8 Aralık doğumlu, geç mi kaldı acaba?
oyuncak deme ya benımkısı aglamaya başlıyor evde dolastırıyorum ablasının odasına bakıyor oraya gırınceye kadar aglıyor yere yuz uafu yatırıyorum onune oyuncakları koyuyorum gıtmeye calısıyor gidemiyor almaya calısıyor alamıyor aglıyor sırt ustı çeviriyorum elıne veriyorum az tutuyor sonra dusuruyor yıne aglııyor verıyorum yıne dusuyor bu sefer ıyıce kızıyor her turlu aglıyor yanıGeçlik bi durum yok. Her bebek gelişimi kendi içinde özeldir. Her bebek aynı şeyleri aynı sırayla yaşar fakat yaşama zamanları farklılık gösterebilir. Tavsiyem bebeğinize ilgisini çeken oyuncaklar alıp sağına soluna koymanız böylelikle onlara uzanmak ister. Bu da kaslarını geliştirir
Oyun halısı edindiniz mi ulaşabileceği bi mesafede havada olursa daha çok hoşlarına gidiyor daha rahat tutabildikleri için. Böyle böyle kasları gelişecek.oyuncak deme ya benımkısı aglamaya başlıyor evde dolastırıyorum ablasının odasına bakıyor oraya gırınceye kadar aglıyor yere yuz uafu yatırıyorum onune oyuncakları koyuyorum gıtmeye calısıyor gidemiyor almaya calısıyor alamıyor aglıyor sırt ustı çeviriyorum elıne veriyorum az tutuyor sonra dusuruyor yıne aglııyor verıyorum yıne dusuyor bu sefer ıyıce kızıyor her turlu aglıyor yanı
aslında aklımda vardı ama daha almadım alsam mı bılmıyorum da evım cok buguk degıl her yer oyuncak ve cocuk eşyalarıyla dolu na kucagının oyuncakları var ama oynamıyor hıc bakmıyor bıleOyun halısı edindiniz mi ulaşabileceği bi mesafede havada olursa daha çok hoşlarına gidiyor daha rahat tutabildikleri için. Böyle böyle kasları gelişecek.
Görüş mesafesinde ve ellerini rahat kullanacağı bi pozisyon seçmelisiniz o zaman oyuncaklar için. Yüzüstü ellerini rahat kullanamaz çünkü sırt üstü de düşürdükçe oyuncağın kaybolduğunu sanar ve sinirleniraslında aklımda vardı ama daha almadım alsam mı bılmıyorum da evım cok buguk degıl her yer oyuncak ve cocuk eşyalarıyla dolu na kucagının oyuncakları var ama oynamıyor hıc bakmıyor bıle
Teşekkür ederim, moral oldu :) bebeğim olunca anladım ki, insan çocuğunun hemen her şeyi başarmasını yapmasını bekliyor :)yo gayet normal daha erken bazen 5ayı bulabiliyor
Merhaba aranıza yeni katıldım bende benimde oğlum 8 aralık doğumlu bizde dönmüyoruz dahaBenim kızım hala dönmüyor 8 Aralık doğumlu, geç mi kaldı acaba?
letgodan bak istersen bence uygun seyler var ama hıc araştırmadım bende bılmıyorum alırsan bana da haber ver :)Teşekkür ederim, moral oldu :) bebeğim olunca anladım ki, insan çocuğunun hemen her şeyi başarmasını yapmasını bekliyor :)
Bu arada ben de oyun halısı almak istiyorum, ama çok da para vermek istemiyorum, öneriniz var mı ¹
Hoşgeldin :) demek ki anca dönecekler:) kilosu nasıl oğlunuzun? Benim kızım zayıf daMerhaba aranıza yeni katıldım bende benimde oğlum 8 aralık doğumlu bizde dönmüyoruz daha
60-70 liradan başlıyor 300 liraya kadar çıkıyor. Ne kadar süre oynuyorlar ki onunla?letgodan bak istersen bence uygun seyler var ama hıc araştırmadım bende bılmıyorum alırsan bana da haber ver :)
İlgi çekici olmasına göre oyun süreleri değişiyor canım mesela fısher price ın köpekçik ve arkadaşları var iki yaşında da oynayabilir onu. Ben tinny love maymun adası aldım daha hesaplı diye çok severek oynuyor. Ama oyuncaklarını en fazla 12 Aya kadar oynar diye tahmin ediyorum . Fakat halının kendisini ilerde üzerine çarşaf yaparak oğluma çadır olarak da kullandırtmayı düşünüyorum. Çocuklar kendilerine ait gizli yerleri severler60-70 liradan başlıyor 300 liraya kadar çıkıyor. Ne kadar süre oynuyorlar ki onunla?
6 kilo :) sizin kaç kiloHoşgeldin :) demek ki anca dönecekler:) kilosu nasıl oğlunuzun? Benim kızım zayıf da
Tinny love 180 liraymış e_bebekte, ben de bunu düşünebilirim. Teşekkür ederim canımİlgi çekici olmasına göre oyun süreleri değişiyor canım mesela fısher price ın köpekçik ve arkadaşları var iki yaşında da oynayabilir onu. Ben tinny love maymun adası aldım daha hesaplı diye çok severek oynuyor. Ama oyuncaklarını en fazla 12 Aya kadar oynar diye tahmin ediyorum . Fakat halının kendisini ilerde üzerine çarşaf yaparak oğluma çadır olarak da kullandırtmayı düşünüyorum. Çocuklar kendilerine ait gizli yerleri severler
Oo sizin oğlanın kilosu gayet iyi maşallah kuzucuğa benim kızım 5100 gramdı 3 aylık kontrolünde. 3. Ayda az kilo almış, geceleri uyandırmıyordum, 15 gündür gece 3 saatte uyandırıyorum, birkaç gündür alıştı ben uyandırmadan uyanıyor yarın sağlık ocağına götürüceğim bakalım faydası oldu mu gece emzirmelerimin.6 kilo :) sizin kaç kilo
Bizimki 2-3 saatte bir uyanıyo emmek için aslında kız bebeklere göre kilosu iyi gibiOo sizin oğlanın kilosu gayet iyi maşallah kuzucuğa benim kızım 5100 gramdı 3 aylık kontrolünde. 3. Ayda az kilo almış, geceleri uyandırmıyordum, 15 gündür gece 3 saatte uyandırıyorum, birkaç gündür alıştı ben uyandırmadan uyanıyor yarın sağlık ocağına götürüceğim bakalım faydası oldu mu gece emzirmelerimin.
Bende oradan aldım dediğim gibi çok severek oynuyor oyuncaklarını oto koltuğuna da asıyorum. Önceden çok ağlardı arabada kucağıma almam için şimdi çok şükür onunla oynamaya dalıyor bi yarım saat kadar oynuyor. Ben çok faydasını gördüm yani umarım sende görürsünTinny love 180 liraymış e_bebekte, ben de bunu düşünebilirim. Teşekkür ederim canım
bende bo bakahım bugun en iyisiBende oradan aldım dediğim gibi çok severek oynuyor oyuncaklarını oto koltuğuna da asıyorum. Önceden çok ağlardı arabada kucağıma almam için şimdi çok şükür onunla oynamaya dalıyor bi yarım saat kadar oynuyor. Ben çok faydasını gördüm yani umarım sende görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?