Geçmiş olsun canim iyiliği için sabrediyoruz yoksa yalvaran gözlerle bakışlarına can dayanmaz. Sizin 3. ay mı 4. ay aşısı mı? Kilosu boyu nasıl?dün aşı ve kontrol gunuydu. aşıdan sonra ne kadar huysuz oldu öyle saçlarım diken diken oldu aglama sesınden bak hatırlayınca yine oldu. ilk kez boyle bırsey yasadım Allah cocugu kolık falan olanlara sabır versın
Bizim doktorumuz her ay yarım kilo alması normal diyo 600 gram almış iyi mi dedim gayet iyi dediBizde 3. Ayımızda 700 gr almışız dr biraz düşük dedi
3lu karma ası 2. doz yapıldı canım 62 cm boy 7 kıloGeçmiş olsun canim iyiliği için sabrediyoruz yoksa yalvaran gözlerle bakışlarına can dayanmaz. Sizin 3. ay mı 4. ay aşısı mı? Kilosu boyu nasıl?
bızım evde tv cok açılmıyor ablasına da ızletmıyorum ama ablası haber falan ızlersek yanımızda oluyorlarKızlar bebeğini ze televizyon izletiyor musunuz benim kızım ağlarken televizyon izleyince susuyor yada izliyorsa kapatıyorum o zaman. Da ağlıyor iyi değilmiş izletmek
Bende biraz dün elma suyu verdim valla ağzını şapırtada şapırtada kaşıkla içti 4-5 kaşıkmerhaba hanımlar 4.5 ayımızı gectık neredeyse 5 aylık olucaz bız :) kahvaltılarda hafıf tattırmaya basladım ben :) erken oldugunu bılıyorum ama cok ıstekli bakıyor masaya gelmek ıstıyor :) elma ve havuc suyu sıkmıstım 2 gun once sadece agzına deydıreyım dedım sonra yalanıp halanıp dırdu cok sevdı :) toplamda 1tatlı kasıgı kadar verdım o gun dun de 1 tatlı kasıgı kadar yemek suyu verdım bugun hıcbırsey vermedim :) ama sabah kahvaltıda ona bırsey vermiyoruz dıye sureklı agladı
Maşallah size kilosu da boyu da gayet iyi. Benim kızım da bugün 4.ay aşılarını oldu Akşam üstü çok hafif ateşi oldu. Kilosu yine az, bakalım doktor ne diyecekmerhaba hanımlar 4.5 ayımızı gectık neredeyse 5 aylık olucaz bız :) kahvaltılarda hafıf tattırmaya basladım ben :) erken oldugunu bılıyorum ama cok ıstekli bakıyor masaya gelmek ıstıyor :) elma ve havuc suyu sıkmıstım 2 gun once sadece agzına deydıreyım dedım sonra yalanıp halanıp dırdu cok sevdı :) toplamda 1tatlı kasıgı kadar verdım o gun dun de 1 tatlı kasıgı kadar yemek suyu verdım bugun hıcbırsey vermedim :) ama sabah kahvaltıda ona bırsey vermiyoruz dıye sureklı agladı
kabarır da daha cıkmaz bızımde 1 2 aydır oyle ve agzının suyu cok akıyor. bizimkiside kucaklanmak istiyor sureklıBenim kızım çok huysuz oldu ya sürekli kucak istiyor salyası akıyor elleri ağzında ağzına baktım iki tane dış yeri şişmiş erken değil mi dış çıkarmak için daha 3 buçuk aylık ama
yavad yavas tatlı heyecanlar baslıyor :)Bende biraz dün elma suyu verdim valla ağzını şapırtada şapırtada kaşıkla içti 4-5 kaşık
sızınkının nasıl boyu kılosu. bazen ırsi de oluyor bız aile olarak da yapılıyız bıraz belkı etkı ediyordurMaşallah size kilosu da boyu da gayet iyi. Benim kızım da bugün 4.ay aşılarını oldu Akşam üstü çok hafif ateşi oldu. Kilosu yine az, bakalım doktor ne diyecek
Kaç kilo şuan benim kızımda kilosu az 18 inde 4 aylık oluca giz bakalım kaç kilo almisMaşallah size kilosu da boyu da gayet iyi. Benim kızım da bugün 4.ay aşılarını oldu Akşam üstü çok hafif ateşi oldu. Kilosu yine az, bakalım doktor ne diyecek
Benimki de elini emiyo salyası akıyo üçbuçuk aylık acaba doymuyolar mı kilosu normal çıkıyor ama sizinki kaç kilo kız mı erkek miKaç kilo şuan benim kızımda kilosu az 18 inde 4 aylık oluca giz bakalım kaç kilo almis
ellerini emmeleri salyaları akmaları cok normal doyup doymamayla alakalı degıl artık hem yavas yavas kesfedıyorlar hemde bız gormesekte dişler diş etinin içinde ilerliyor kaşınıyorBenimki de elini emiyo salyası akıyo üçbuçuk aylık acaba doymuyolar mı kilosu normal çıkıyor ama sizinki kaç kilo kız mı erkek mi
Aman iyi öyle olsunda kilo durumunuz nasıl?ellerini emmeleri salyaları akmaları cok normal doyup doymamayla alakalı degıl artık hem yavas yavas kesfedıyorlar hemde bız gormesekte dişler diş etinin içinde ilerliyor kaşınıyor
Kızın 3 aylıkken 5 kilo 100 gramdı günde 3 defa mama veriyorum haftaya çarşamba 4 aylık olacağız inşallah bakalım kaç kilo cikacakBenimki de elini emiyo salyası akıyo üçbuçuk aylık acaba doymuyolar mı kilosu normal çıkıyor ama sizinki kaç kilo kız mı erkek mi
7 kilo 4,5 aylık oldu kızımAman iyi öyle olsunda kilo durumunuz nasıl?
Bugün ben de doktora götürdüm kızımı biraz sesi değişti boğaz enfeksiyonu var dedi doktor şurup verdi. Hala gündüzleri isteksiz emmiyor. Kilosu da 5600 geldi boyu 62 cm. Ptesi sağlık ocağı 60cm boy 5500 kilo ölçtü tartıdan tartıya fark ediyor. Kilosu az günde 2 öğün mama ver dedi hatta mamayı da verdi tanıtım için varmış elinde ama ben vermeyi düşünmüyorum. Bakalım 5 gün sonra kontrola gelin dedi kaç kilo gelecek? Geceleri daha uzun emzireceğim bakalım farkedecek mi?Kızın 3 aylıkken 5 kilo 100 gramdı günde 3 defa mama veriyorum haftaya çarşamba 4 aylık olacağız inşallah bakalım kaç kilo cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?