- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Benim sütüm çok az zaten sabaha kadar ancak toplanıyor mama da alınca uyandirmam zor oluyor bırakıyorum bende uyusun zaten kızım minik benim3 aylık olacak 8 gün sonra 4 kilo 700. Gram halaBen de uyandırmıyordum, 5-6 bazen 7 saat uyuyor ama bu ay çok az kilo almış sadece 400 gram, ebe de gece sütü daha yağlı olur, 3 saatte bir uyandır dedi, dün gece başladım uyandırmaya, bakalım kilosu fark edecek mi?
Benim kızımda sürekli elleri ağzında salyası akıyor ama hic dişleri. Gelmedi aklıma erken değil mi dış icinmerhaba hanımlar nasılsınız ben uzun zamandır gıremedım bız 3.5aylık olduk 6 kıloyuz 62 cm de boyumuz var :) dun yuz ustu yatırmıstım sırt ustu donmuş :) bılınclı bır sekılde etrafı ıncelıyor tepkı verıyor ellerını bırlestırıyor bıde sureklı agzının suyu akıyor dıslerımız kaşınıyor galıba ellerımz sureklı agzımızda :) sızde durumlar nasıl
ya bilmiyorum bana da etken geliyor ama üstte Sol tarafta ki on dısın oldugu yer 3nokta seklınde bembeyaz olmus bizde gecen hafta 2nokta seklınde bembeyazdı. benım aklıma bıtek dıs geldıBenim kızımda sürekli elleri ağzında salyası akıyor ama hic dişleri. Gelmedi aklıma erken değil mi dış icin
Evet aynen çok zevkli herşeye gülmeye başladı benim kızım mama alıyor günde 3 defa sütüm az olduğu için yarın 3 aylık olacak inşallah daha 4 kilo 900 Gram ama sağlıklı olsun da dert etmiyorum kiloyuKızlar biz de 3 aylıgız eli hep ağzında oğlumun ve alt damakta 2 beyaz nokta var sanırım şimdi kasınmaya başlıyor 6. Ayda geliyormuş dişler. Bu arada 58 cm ve 5 kiloyuz. Zaten düşük kilolu dogmustuk iyi sayılır gelişimibir de gülücük atmaya oyunlara gülmeye başladı daha heyecanlı bir iş oldu bu annelik ya
Evet benim kızımda da var o noktalardan hayırlısı artikya bilmiyorum bana da etken geliyor ama üstte Sol tarafta ki on dısın oldugu yer 3nokta seklınde bembeyaz olmus bizde gecen hafta 2nokta seklınde bembeyazdı. benım aklıma bıtek dıs geldı
Bizde aynı eller sürekli ağızda hatta bazen ikisini birden katmaya çalışıyormerhaba hanımlar nasılsınız ben uzun zamandır gıremedım bız 3.5aylık olduk 6 kıloyuz 62 cm de boyumuz var :) dun yuz ustu yatırmıstım sırt ustu donmuş :) bılınclı bır sekılde etrafı ıncelıyor tepkı verıyor ellerını bırlestırıyor bıde sureklı agzının suyu akıyor dıslerımız kaşınıyor galıba ellerımz sureklı agzımızda :) sızde durumlar nasıl
benim kızımda 2elını sokmaya calısıyor :) dönmelerimizde başladı bu hafta artık yuz ustuyken sırt ustu donebılıyor ama uykuöız düzene gıremedı bir turlu daha da bozuluyorBizde aynı eller sürekli ağızda hatta bazen ikisini birden katmaya çalışıyorSalya bizde ikinci aydan beri var. Onun dışında 3. Ay atağındayız emmelerimiz çok bozuk. Sanırım yine bu sebepten zorla oturttuğumuz uyku düzeni de kayboldu. Oyun halısında bilinçli oynuyoruz artık bulduğumuz herşeyi ağıza katmalarımız da başladı hareket eden nesneleri de başımızla takip ediyoruz
Benim kızımın da salyası akıyor ama henüz dönemiyor ama bezini değiştirirken ayaklarından güç alıp göbeğini kaldırıyor, alt açma minderini kaydırıyor, artık iyice hareketlendi, haftaya kilosunu öğrenmek için sağlık ocağına götürüceğim inşallah iyi kilo almıştır. Hilal ne yapıyor bu arada? Sonradan hiç yazmadı.benim kızımda 2elını sokmaya calısıyor :) dönmelerimizde başladı bu hafta artık yuz ustuyken sırt ustu donebılıyor ama uykuöız düzene gıremedı bir turlu daha da bozuluyor
Aaaa aynı benim oğlumun da tam yarın 3 ü doluyor. 18 Aralık doğumlu geçen hafta 4900 dü ben 5 olmuştur diye yuvarlak yazdımEvet aynen çok zevkli herşeye gülmeye başladı benim kızım mama alıyor günde 3 defa sütüm az olduğu için yarın 3 aylık olacak inşallah daha 4 kilo 900 Gram ama sağlıklı olsun da dert etmiyorum kiloyu
Maşallah hepsine ne güzel anneliğin keyfi gün geçtikçe artıyor. Bide uyku düzenimizi oturtabilsek tekrar bir saattir ayaktayız malesefbenim kızımda 2elını sokmaya calısıyor :) dönmelerimizde başladı bu hafta artık yuz ustuyken sırt ustu donebılıyor ama uykuöız düzene gıremedı bir turlu daha da bozuluyor
bızımde geceleri sık sık aglıyor ama uyanmıyor emzırıyorum ya da elını tutuyorhm gerı susuyor ama artık gunduzlerı hıc uyumuyor zaten 11 gıbı falan kalkıyor sonra 10 dk lık 15 dk lık uykularla aksam 10na 11re kadar uyumadan duruyor uykusu olduvu ıcınde sık sık aglıyorMaşallah hepsine ne güzel anneliğin keyfi gün geçtikçe artıyor. Bide uyku düzenimizi oturtabilsek tekrar bir saattir ayaktayız malesef
Aynen valla sanki benim kızımı anlatıyorsun aynısı☺☺bızımde geceleri sık sık aglıyor ama uyanmıyor emzırıyorum ya da elını tutuyorhm gerı susuyor ama artık gunduzlerı hıc uyumuyor zaten 11 gıbı falan kalkıyor sonra 10 dk lık 15 dk lık uykularla aksam 10na 11re kadar uyumadan duruyor uykusu olduvu ıcınde sık sık aglıyor
1 aralik dönmüyo benim oglanda.Benim kızım hala dönmüyor 8 Aralık doğumlu, geç mi kaldı acaba?
Geciciymis canim.Doktor oyle dedi.Biz de aynıyız.Hepimiz ayni seyleri yaiyoruz.Gunduz uykulari bizim de 10-15 dakika ancadr bu ara.Gece de cok huzursuz1 aralik dönmüyo benim oglanda.
Tembel cikti bizimki.
Meme reddi yasiyoruz 2 haftadır kucagimda eziremiyorum kendini geri atmalar aglamalar uykuda emiyo insallah gecici bir durumdur.
Geçlik bi durum yok. Her bebek gelişimi kendi içinde özeldir. Her bebek aynı şeyleri aynı sırayla yaşar fakat yaşama zamanları farklılık gösterebilir. Tavsiyem bebeğinize ilgisini çeken oyuncaklar alıp sağına soluna koymanız böylelikle onlara uzanmak ister. Bu da kaslarını geliştirirBenim kızım hala dönmüyor 8 Aralık doğumlu, geç mi kaldı acaba?
Geçici fakat bunda sizin tutumunuz çok önemli emmiyor diye biberon vermeyin sakın tamamen reddedilirsiniz. Emzirmeye devam.1 aralik dönmüyo benim oglanda.
Tembel cikti bizimki.
Meme reddi yasiyoruz 2 haftadır kucagimda eziremiyorum kendini geri atmalar aglamalar uykuda emiyo insallah gecici bir durumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?