♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Aynen 11 olcaksa olmaz doğru ben 12 oluyo zannettm canım

Aynen 11 olcaksa olmaz doğru ben 12 oluyo zannettm canım

48 kiloydum 49.80 çıkuyorum şuanda,,göbeğim belirginleşiyo ufacık bi çıkıntı oluştu:) 11+5 im,kıyafetlerım fln oluyo ama ben karnımı sıkmak istemıyorum korkuyorm zararı olur dıye.sizin durumlar nasıl?

Ben 2 kilo aldim arada bi 2 kilo 500 gram falan cikio ama ben baya genislemis hissediom baya cikik karnim sanirim hamilelikten once karnimi icime cekerek yasiomusum kizlar
Ben nerdeyse 1 aydir gebe pantolonu giymeye basladim ama benim jean lerim cok dardi oyle tercih ediodum gebeligimi ogrenince endiselendim gelisimi icin 7. Haftadan beri hamile pantolonu giyiyorum

Bende 56 kiloyla hamile kaldım hala da 56 yim inşalalh böyle devam eder kilo almadan

:) kız hamile pantolunu için erken değilmi. Benım jeanlrmde 34 beden hepsi.halen oluyo ama giymiyorum kesinlkle çok dar karnıma baskı yapıyo.genelde tayt fln gıyorum.yazın elbise tercih ederım rahat olur:)

İlk 3 ay normal ama bıraz kılo alabilirsin hilal normal yani:)) takma.ilerki aylarda dengelenir zaten.sadece hamurişinden uzak durmamız lazım

:) kız hamile pantolunu için erken değilmi. Benım jeanlrmde 34 beden hepsi.halen oluyo ama giymiyorum kesinlkle çok dar karnıma baskı yapıyo.genelde tayt fln gıyorum.yazın elbise tercih ederım rahat olur:)
Canisi calisiyorum ben tayt giyemem ki ee tekrar tekrar pantolonlar almaktansa daha mantikli geldi kaldi ki hic belli bile olmuyo hamile pantolonu oldugu tek farki beli bez

İlk 3 ay normal ama bıraz kılo alabilirsin hilal normal yani:)) takma.ilerki aylarda dengelenir zaten.sadece hamurişinden uzak durmamız lazım
Zaten kiloluyum ya hic istemiom cok almak eltilerim hep 30 kilo 25 kilo almis bende oyle alsam top gibi bisey olcam onlar vermislerde benim bunue musait verememde kolay kolay
Is yerinde sabah kahvaltilarinda simittir boyozdur yiyiyorum valla

Canisi calisiyorum ben tayt giyemem ki ee tekrar tekrar pantolonlar almaktansa daha mantikli geldi kaldi ki hic belli bile olmuyo hamile pantolonu oldugu tek farki beli bez
Hmm anladm canım hamile pantolonu dıyınce başka bşy hayal ettmde:) hiç bilmıyorm.insan rahat etmek istyo artık. Ama ben hamile kıyafetı fln hiç sevmıyorum almıcam

Zaten kiloluyum ya hic istemiom cok almak eltilerim hep 30 kilo 25 kilo almis bende oyle alsam top gibi bisey olcam onlar vermislerde benim bunue musait verememde kolay kolay
Is yerinde sabah kahvaltilarinda simittir boyozdur yiyiyorum valla
Ohhh :))) yede dikkatli ye cnm valla sonra pişman olurz,benımde canım gözleme çekiyo ama yesemmi dıye düşünüyorum ya off

Ohhh :))) yede dikkatli ye cnm valla sonra pişman olurz,benımde canım gözleme çekiyo ama yesemmi dıye düşünüyorum ya off
Ye tabiki zaten zayıfsin sen yede kilo al
Sakasi bi yana gozleme yemenden bisey olmaz ye tabiki bak ben canim istedi patlicanli börek yaptirdim gecen kayinvalideme el acmasi istiom dedim sagolsun yapti annemden baska zaman pisi istedim yedim yapti canim isteyince istiyorum valla yiyiyorumda

Bende dayanamadım yedım valla şmdi:) az yıyorm abartmıyorum zaten.fazlaya kaçmamak şartıyla herşey yenebilir bence..yarın doktor randevum var çok heyecanlıyım off stres oldum

Bende dikkat ediyorum ama çok değil tabi canim ne isterse yiyorum ama az tabi ki

Bende dayanamadım yedım valla şmdi:) az yıyorm abartmıyorum zaten.fazlaya kaçmamak şartıyla herşey yenebilir bence..yarın doktor randevum var çok heyecanlıyım off stres oldum
Bende yarin gidicem haberlesiriz afiyet olsun bu arada hepimize bebislerimize yarasın inşallah

Bende dikkat ediyorum ama çok değil tabi canim ne isterse yiyorum ama az tabi ki
Bende canim.ne isterse istedigi kadar yiyiyorum kizlar bide zararli olan tabiki suki ben az az yeyip sık sık yemiyorum bir kerede karnim doyana kadar yiyiyorum su aliskanligimdan vazgecmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…