- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Tamamda canim okyanus dun 10+3 mus sali gunu 11+0 olucak ben 11+2 de sayilmaz dediler dolayisiyla onunkide sayilmayacakAma 11+2 erken bir süre 11. Hafta doluyosa sıkıntı yok bence yani 12 haftalık olmuş oluyo zaten
Okyanus 11 imi dolduruyorum dedigi icin yanildin sen o aslinda 10 haftasini dolduruo orda yanlisi var bende bugun Allahin izniyle 11 i dolduruyorum pazartesi haberlesirizAynen 11 olcaksa olmaz doğru ben 12 oluyo zannettm canım
Canisi calisiyorum ben tayt giyemem ki ee tekrar tekrar pantolonlar almaktansa daha mantikli geldi kaldi ki hic belli bile olmuyo hamile pantolonu oldugu tek farki beli bez:) kız hamile pantolunu için erken değilmi. Benım jeanlrmde 34 beden hepsi.halen oluyo ama giymiyorum kesinlkle çok dar karnıma baskı yapıyo.genelde tayt fln gıyorum.yazın elbise tercih ederım rahat olur:)
Zaten kiloluyum ya hic istemiom cok almak eltilerim hep 30 kilo 25 kilo almis bende oyle alsam top gibi bisey olcam onlar vermislerde benim bunue musait verememde kolay kolayİlk 3 ay normal ama bıraz kılo alabilirsin hilal normal yani:)) takma.ilerki aylarda dengelenir zaten.sadece hamurişinden uzak durmamız lazım
Hmm anladm canım hamile pantolonu dıyınce başka bşy hayal ettmde:) hiç bilmıyorm.insan rahat etmek istyo artık. Ama ben hamile kıyafetı fln hiç sevmıyorum almıcamCanisi calisiyorum ben tayt giyemem ki ee tekrar tekrar pantolonlar almaktansa daha mantikli geldi kaldi ki hic belli bile olmuyo hamile pantolonu oldugu tek farki beli bez
Ohhh :))) yede dikkatli ye cnm valla sonra pişman olurz,benımde canım gözleme çekiyo ama yesemmi dıye düşünüyorum ya offZaten kiloluyum ya hic istemiom cok almak eltilerim hep 30 kilo 25 kilo almis bende oyle alsam top gibi bisey olcam onlar vermislerde benim bunue musait verememde kolay kolay
Is yerinde sabah kahvaltilarinda simittir boyozdur yiyiyorum valla
Ye tabiki zaten zayıfsin sen yede kilo alOhhh :))) yede dikkatli ye cnm valla sonra pişman olurz,benımde canım gözleme çekiyo ama yesemmi dıye düşünüyorum ya off
Bende yarin gidicem haberlesiriz afiyet olsun bu arada hepimize bebislerimize yarasın inşallahBende dayanamadım yedım valla şmdi:) az yıyorm abartmıyorum zaten.fazlaya kaçmamak şartıyla herşey yenebilir bence..yarın doktor randevum var çok heyecanlıyım off stres oldum
Bende canim.ne isterse istedigi kadar yiyiyorum kizlar bide zararli olan tabiki suki ben az az yeyip sık sık yemiyorum bir kerede karnim doyana kadar yiyiyorum su aliskanligimdan vazgecmem lazimBende dikkat ediyorum ama çok değil tabi canim ne isterse yiyorum ama az tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?