Ben Ankara'dayım. Evime yakın olduğu için Bilgi Hastanesine gidiyorum. Doktorum Selçuk Bey, şimdilik memnunum.
İlk hamileliğimde 100. yıl Hastanesi'nde Dilek Özdur'a gitmiştim. Ondan da memnundum, ama hastaneden ayrılıp özel muayenehane açtığı için tercih etmedim bu kez.
Masaallah sana Allahım iki hafta sonra da yüzünü güldürsün insaAllah canim benim benim 3 hafta sonra kontrolüm bebeğimi şimdiden özledim nasıl dayanacağım bilmiyorum :)
Senden de allh razı olsun Canm.. çoook amin
Kızlar yarın benm sınavım var araba ile nerdeyse bi saat mesafe; gitmesem de olmaz üniversite sınavı, doktra sormayı unuttum. İnşşh uzun yol tehlike oluşturmaz ..
Herkese merhaba kalp atisini duyan annelere hayirli olsun insan kalp atisini duyunca daha emin oluyor can tasidigina. Allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Kızlar tuvalette peceteye böyle kılcal damar gibi Bişi geldi nedir o cok panik oldum su an
8+2 deyım dün doktora gittim her sey normaldi
Düşük mü yapıyırum ki nedir bu kızlar yardım edin nolur
Bebişimin kalp atışını duydum bugün. İçte kanama alanı vardı Protestan kullanıyordum bugün itibariyle onuda bıraktım çok şükür tehlike geçmiş. Darısı tüm isteyenlerin başına
Ben de müşavirlik sınavına hazırlanıyorum ve 25 aralıkta sınav var...
Sizce boşuna mı hazırlanıyorum? Ya sınavdan 1 hafta önce doğum yapıcam ya da sınavda doğurucam