canım ben kaydımı yaptırdım
20.haftada tetanoz asısı var ondan önce yaptır sende ıstersen hemşire arayacam dedı bana aşı için
doktorun istediği tahlil olursa de gel bız yaparız dedi
gulii7
O kadar çok yazışma olmuş ki hem çalışıyorum fabrikadayım hem orayı takip edemedim. Zaten kendi cevabını kendin de vermişsin, öpüyorum gözlerinden :*
gıcıkmış doktor ama öyle bı hakkı yok
bı de ıkametgahın aynı mahalle bıle olmasa ıstedgın yere gıdıp aıle hekımını secebılırsın
ben ıs yerıme yakın sectım eve uzak mesela
canım ben kaydımı yaptırdım
20.haftada tetanoz asısı var ondan önce yaptır sende ıstersen hemşire arayacam dedı bana aşı için
doktorun istediği tahlil olursa de gel bız yaparız dedi
Canim biz ise girerken bir dunya imza atarak girdik haftalik mesela izin kullaniyorum gunde sekiz saat cakisiyorum isden kendi istegimle ayrildum is verenimden maddi manevu alicaklarimi elden aldim gibi. Uani kabul edip gormis oluyoruz ve hic bir hakkimiz kalmiyor.
gulii7
O kadar çok yazışma olmuş ki hem çalışıyorum fabrikadayım hem orayı takip edemedim. Zaten kendi cevabını kendin de vermişsin, öpüyorum gözlerinden :*
gıcıkmış doktor ama öyle bı hakkı yok
bı de ıkametgahın aynı mahalle bıle olmasa ıstedgın yere gıdıp aıle hekımını secebılırsın
ben ıs yerıme yakın sectım eve uzak mesela
Yok canım karı koca iki doktor var, eşim gitmeden demişti bayan doktor ordaysa o pek iyi değil ama kocası iyi diye. O günde sadece bayan doktor vardı ona gitmiştik meburen