2017 Aralık Anneleri

12.haftadan sonra verilmesi gerek diye biliyorum..bir hafta önceden gittiğini görünce verebilirsin dedi doktor..eğer 12.haftayı doldurduysanız o gün De verilebilir..

Ben doktorun özel muayenesine gidiyorum canım Şelale Ozmen'e. Hastane doktoru değil, kan testlerimı fln Düzen lab. Yaptırıyorum. Sen nereye gidiyosun?
Benim doktorumun da hastaneden ayrılıp özel muayenehaneye geçeceğini öğrendim bugün..doktordan çok memnunum devam Edicem sanırım..testleri istediğiniz hastanede yaptırabiliyor musunuz özel devlet farketmeden ?

Ben inanıyorum cnm güzel çıkacak yaştan dolayı riskli çıktı bence içini ferah tut Allah büyük

İnşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Nasilsin Iyimis in sonuclarin nasil cikti Allahim bebegini korusungüzel haberler bekliyoruz.
Amin canım çok teşekkürler..Henüz çıkmadı beklemeye devam..Senin güzel haberlerini aldım mutlu oldum..Bende sen gibi oluyorum..İçim bomboş gibi oluyor..Bende o durumlarda evham yapıyorum ama çok şükür yerli yerinde duruyorlar..Bugün gördüm bebişi yüzükoyun yatıyodu..Bizi görünce yüzünü bize döndü:) Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inşallah..

Kızlar çok kötü çıkardım midem çok fenaydı kasıklarım ağrıdı kusmktan. Böle olması bebeği etkiler mi.. bi kaç defa kustum ama böle zorlanmadım..

Kızlar nasılsınız giremedim bütün gün herkes iyi mi okuyamadım mesajları da memlekete gideceğiz 4 ay 5 ay ordayız eşya hazırladım gece 2 ye kadar sonra sabah 5 de uyandım uyuyamadım yarında babamlar gelecekler 2 gün onları misafir ettikten sonra hep birlikte memlekete döneceğiz inşallah inanılmaz yorgunum halim kalmadı hic

Kızlar bende sürekli tuvaletim varmış gibi oluyor ama tuvalete gidince bişi olmuyo yani mesaneye böyle baskı normal mi
Patlayacak gibi hissediyorum kendimi ama yok yani Bi iki damla afedersiniz
Bende mi sorun var acaba

:)))ne Güzel Allahimda seni mutlu etsin.senin de Güzel haberlerini bekliyoruz .

Ben doktorun özel muayenesine gidiyorum canım Şelale Ozmen'e. Hastane doktoru değil, kan testlerimı fln Düzen lab. Yaptırıyorum. Sen nereye gidiyosun?
Pek çok hastanenin düzen lab ile anlaşması var Ve hastanede yapılmayan testler oraya gönderiliyor.benim memorial da çalışan bir teknisyen tanıdığım söylemişti. 2 li testi direk gidip düzen de yaptırabilirsin, daha ucuza gelir hastane üzerine daha da koyuyor demişti

Kızlar bende sürekli tuvaletim varmış gibi oluyor ama tuvalete gidince bişi olmuyo yani mesaneye böyle baskı normal mi
Patlayacak gibi hissediyorum kendimi ama yok yani Bi iki damla afedersiniz
Bende mi sorun var acaba
Benimde tuvaletim geliyo.sIKIsmadan gidim diyom.yap yap bilmiyo.bir gün boyunca yapmamisim gibi.Eskide kasimlarim agrirdi tuvaletim geldi diye Simdi agrimiyo büyüdü galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…