Himm Sen nerde kaliyorsun ki:))Benim kaldığım yere baya uzakmis
Nasilsin Iyimis in sonuclarin nasil cikti Allahim bebegini korusunMutlaka aynı gün olması gerekiyor canım
12.haftadan sonra verilmesi gerek diye biliyorum..bir hafta önceden gittiğini görünce verebilirsin dedi doktor..eğer 12.haftayı doldurduysanız o gün De verilebilir..Ben de cuma gidicem kontrole o gün ense kalınlığını da ölçer diye tahmin ediyorum. Peki ense kalınlığını ölçtüğü gün mü ikili test için kan verilmesi gerekiyor illaki yoksa bir iki gün sonra da verilebilir mi
Benim doktorumun da hastaneden ayrılıp özel muayenehaneye geçeceğini öğrendim bugün..doktordan çok memnunum devam Edicem sanırım..testleri istediğiniz hastanede yaptırabiliyor musunuz özel devlet farketmeden ?Ben doktorun özel muayenesine gidiyorum canım Şelale Ozmen'e. Hastane doktoru değil, kan testlerimı fln Düzen lab. Yaptırıyorum. Sen nereye gidiyosun?
Çok şükür canım..Bol duaya devam..Yok daha çıkmadı..15 işgünü dediklerine göre 10 gün daha sürer ortalama sanırımCnm nasılsın sonuçların çıktımı
Kızlar ya canımı simit istettiniz akşam akşam ne yapacağım şimdi3 aydır yemiyorum simiti ki çok severim ama susamları beni mahvediyor canım
Çok teşekkür ederim..inşallah siz de güzel haberler alırsınızOhh ne güzel canım gozunaydin
Sanırım her anne adayı yaşıyor o heyecanı ya beklenmedik birşey söylenirse diye, elimizde değil:))
Bende dört gözle 17hazirani bekliyorum o gün gelsede gitsem diye
Çok şükür canım..Bol duaya devam..Yok daha çıkmadı..15 işgünü dediklerine göre 10 gün daha sürer ortalama sanırımUmarım tüm çektiklerime değer bir sonuç çıkarda burda mutluluğumu sizinle paylaşırım..
İnşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz.Çok şükür canım..Bol duaya devam..Yok daha çıkmadı..15 işgünü dediklerine göre 10 gün daha sürer ortalama sanırımUmarım tüm çektiklerime değer bir sonuç çıkarda burda mutluluğumu sizinle paylaşırım..
Amin canım çok teşekkürler..Henüz çıkmadı beklemeye devam..Senin güzel haberlerini aldım mutlu oldum..Bende sen gibi oluyorum..İçim bomboş gibi oluyor..Bende o durumlarda evham yapıyorum ama çok şükür yerli yerinde duruyorlar..Bugün gördüm bebişi yüzükoyun yatıyodu..Bizi görünce yüzünü bize döndü:) Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inşallah..Nasilsin Iyimis in sonuclarin nasil cikti Allahim bebegini korusungüzel haberler bekliyoruz.
:)))ne Güzel Allahimda seni mutlu etsin.senin de Güzel haberlerini bekliyoruz .Amin canım çok teşekkürler..Henüz çıkmadı beklemeye devam..Senin güzel haberlerini aldım mutlu oldum..Bende sen gibi oluyorum..İçim bomboş gibi oluyor..Bende o durumlarda evham yapıyorum ama çok şükür yerli yerinde duruyorlar..Bugün gördüm bebişi yüzükoyun yatıyodu..Bizi görünce yüzünü bize döndü:) Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inşallah..
Bi sey olmaz o Su Dolu yerde.Kızlar çok kötü çıkardım midem çok fenaydı kasıklarım ağrıdı kusmktan.Böle olması bebeği etkiler mi.. bi kaç defa kustum ama böle zorlanmadım..
oyy hayırlı olsunBu arada bebeğimn cinsiyeti kesinleşti oğlum olacak inşallah
Pek çok hastanenin düzen lab ile anlaşması var Ve hastanede yapılmayan testler oraya gönderiliyor.benim memorial da çalışan bir teknisyen tanıdığım söylemişti. 2 li testi direk gidip düzen de yaptırabilirsin, daha ucuza gelir hastane üzerine daha da koyuyor demiştiBen doktorun özel muayenesine gidiyorum canım Şelale Ozmen'e. Hastane doktoru değil, kan testlerimı fln Düzen lab. Yaptırıyorum. Sen nereye gidiyosun?
Benimde tuvaletim geliyo.sIKIsmadan gidim diyom.yap yap bilmiyo.bir gün boyunca yapmamisim gibi.Eskide kasimlarim agrirdi tuvaletim geldi diye Simdi agrimiyo büyüdü galibaKızlar bende sürekli tuvaletim varmış gibi oluyor ama tuvalete gidince bişi olmuyo yani mesaneye böyle baskı normal mi
Patlayacak gibi hissediyorum kendimi ama yok yani Bi iki damla afedersiniz
Bende mi sorun var acaba
Uyuyamayınca ben de pencere açarım.Bende internette okuduğum kadarıyla uyuyamayan annelere açık pencere öneriliyorlardı.Eger pencere açmanın zararı olsaydı yazmazlardı.içini rahat tut.
Elbette, patatesten tut ta,mısır, süte kadar herşeyi belli porsiyonda tüketmek Laz'ım. Çok zor iş, kolay gele...Benim hayatımda şeker Yok ki sütte yediğin yogurtta nohutta her seyde şeker var.şeker çok zor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?