- 18 Mayıs 2015
- 1.637
- 1.952
- 133
Benim daha kesin değil anca bayramdan sonra kesinleşir. Erkeğe benziyo ama kimseye demeyin erken demiştiKimler bayramda söyleyecek kızlar. Biz bayramda söylemeyi düşünüyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim daha kesin değil anca bayramdan sonra kesinleşir. Erkeğe benziyo ama kimseye demeyin erken demiştiKimler bayramda söyleyecek kızlar. Biz bayramda söylemeyi düşünüyoruz

Cok sükür iyi cikmis sevindim:))Çok şükür Rabbime, binlerce şükür
Bugun Nifty test sonucum geldi ve sonuç Temiz
Çok karışık duygular içindeyim çok şükür buda geçti, bitti.![]()
Diyecek söz YokAy aynen bende de ilk kız dediklerinde dedim ki bebeğim kız tabi bi hevesle söylüyorum hayırlısı olsun ilk çocuk olsun falan dediler bana ben bi bozuldum anlatmam sonra erkeğe dönünce bebek sevinçleri görün bizebizeaan kimseye demeyin diyorlar sanki kız evlat değil de erkek evlatms gibi davranıyorlar Allah akıl versin

Ay aynen bende de ilk kız dediklerinde dedim ki bebeğim kız tabi bi hevesle söylüyorum hayırlısı olsun ilk çocuk olsun falan dediler bana ben bi bozuldum anlatmam sonra erkeğe dönünce bebek sevinçleri görün bizebizeaan kimseye demeyin diyorlar sanki kız evlat değil de erkek evlatms gibi davranıyorlar Allah akıl versin
Kimler bayramda söyleyecek kızlar. Biz bayramda söylemeyi düşünüyoruz
Gözün aydın canım :))Çok şükür Rabbime, binlerce şükür
Bugun Nifty test sonucum geldi ve sonuç Temiz
Çok karışık duygular içindeyim çok şükür buda geçti, bitti.![]()
Bunu benim kendi dr um dedi.Allahtan etragmda yk oylelerı olrsada cevaplarnı alırlar![]()
Bunu benim kendi dr um dedi.
Ama ben cnsiyetin kesin olmadıgı icin soyledigini dusunuyorum![]()
Benim daha kesin değil anca bayramdan sonra kesinleşir. Erkeğe benziyo ama kimseye demeyin erken demişti![]()
Cinsiyeti demem daha ama hamile olduğumu söylerim artık

3,5 ay bende de hiç olmadı sonra bu kahverengi akıntılar gelmeye başladı... Geçen hafta kırmızı kan pıhtısı şeklinde gelince doktora gittim... Alttan üstten kontrol etti sıkıntı yok ama sıkı takip et rengi değişirse yani kırmızıya dönerse mutlaka git...Merhaba hanımlar,biraz açık olacak çok özür dilerim. Bugün peçeteye sildiğimde benden kahverengi ve sümüğümsü bir akıntı geldi. Agrım sızım yok stresten ne yapacağımı bilmez haldeyim iş yerinde. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Heee ben cinsiyet sandım ooo bizim herkes biliyo ilk günden berii![]()
Maşallah:)
bebek yağı göğüs ve karın için iyi mi acaba bu aralar çok sertlik oluyor çatlama aşamasında mi acaba ,sürsem faydası olur mu yoksa zeytin yağı mi daha iyi
oOOF OF Bende ilk 3 ay bitince rahatlayacagız sanıyordum3,5 ay bende de hiç olmadı sonra bu kahverengi akıntılar gelmeye başladı... Geçen hafta kırmızı kan pıhtısı şeklinde gelince doktora gittim... Alttan üstten kontrol etti sıkıntı yok ama sıkı takip et rengi değişirse yani kırmızıya dönerse mutlaka git...
oOOF OF Bende ilk 3 ay bitince rahatlayacagız sanıyordum![]()
Merhaba arkadaşlar. Sizi baştan beri takip ediyorum ama ancak yazabildim.ben de kismetse aralık ayında doğum yapıcam. Benim bu 2. Bebeğim. Bir tane dünya balı 3,5 yaşında bir kızım var.bu bebek çok sürpriz oldu.hayirlisiyla gelsin bakalım, başımız gözümüz üstüne. Size yazma konusunda sebep olan konu ise meşhur çatlaklar. Ben kizimda 9,5 kilo ile bitirdim hamileligimi ve hiç catlagim olmadı. O zamanlar bio-oil yeni çıkmıştı ve ben çok fayda gördüm. Bugün tekrar aldım ve inanılmaz uygun fiyati.şehrinde tekin acar cosmetics mağazası olanlar 60 ml olanını indirimine 20 liraya alabilir.3 günlük bir kampanyaymis. Ben 3 kutu aldım. Hamilelikte olan cilt lekelerin de iyi geliyor.internettende alabilirsiniz güvenle. Çünkü ben oranın sitesinden daha önce alışveriş yaptım. Hepimize sağlıklı hamilelikler