- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Kizlaaaaarrrrr ön sonucum açıklandı şuan bir sıkıntı görünmüyoramniyosentez yaptırmistim bilenler vardi
Gözün aydın Canm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlaaaaarrrrr ön sonucum açıklandı şuan bir sıkıntı görünmüyoramniyosentez yaptırmistim bilenler vardi
Hayirli olsun canim.nub teorisine gore sana ne demislerdi tuttu muİkinci Kızım geliyooooooor![]()
![]()
İkili tarama testi sonucunda beta değeri ile cinsiyet tahmini tutan var mı? 50nin altı olunca erkek,üstünde olursa kız diyorlardı ya ? :)
Evt benimde haftada bi kaniyo bende sulandirici igne kullaniyorum doktor daha devam ederse kulakburunbogaza git bi dedi ..ama oda bisi yapmiyoki sulandiricidan diyo yolluyo...Kızlar ya ben bu sabah kalktığmda burnum kanadıkan sulandırıcı kullanıyorum ondan mı.. Benim gibi sürekli burnu kanayan var mı
![]()
Çok çok mutlu oldum canımm..Allah sonuna kadar hep sağlık haberlerini almayı nasip etsin inşallah:)))Kizlar çok teşekkür ederim.cok şükür rabbime...Allahim inşallah bebislerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin :)
Benim 55 çıkmış ve sonuç kız..Bende tuttu bu teori yani..İkili tarama testi sonucunda beta değeri ile cinsiyet tahmini tutan var mı? 50nin altı olunca erkek,üstünde olursa kız diyorlardı ya ? :)
Sevindim,gözün aydınBenim 55 çıkmış ve sonuç kız..Bende tuttu bu teori yani..
Bende 18.haftada öğrenebildim ancakSevindim,gözün aydınBenim kontrolüme daha 10 gün var,herkes öğrenince merak ettim bende cinsiyeti
![]()
Eğer adetlerin düzenli ise bence biraz daha bekle negatif olunca insan daha çok üzülüyor ben 6 gün geciktikten sonra yapmıştımKızlar hatırlarsanız çatlatma iğnesi vurmuştum iğnenin 8 günü 4.1 15 günü 0.11 çıkmıştı yani negatif bugün adet günüm ve iğneyi vurali 18 gün oldu ne adet oldum ne belirti var normalde iğneyi vurunca 14 veya 15 gün içinde adet görüyorsun diye biliyorum sizce gecikirsem tekrar kan vereyim mi ?
muayeneden önce çikolata ye git dans ederWalla canm doktor dürttü elındekı aleyke oynasın hareket etsn dıye ama ıyı yerlesms bı gram oynamadı
Benimki tutmadı..Çin takvimi erkek diyor..benim kızım olacak Allah izin verirseHadi bakalım kizlar Nerede ise herkes cinsiyeti öğrendiğine göre bu Çin takvimi yalan mı doğru mu bi fikir sahibi olabiliriz kimlerin ki Çin takviminde söylenen cinsiyet çıktı ????????bende yalan oldu kız çıkmıştı oğlum olacak
Ben hepsinde de denedim kız çıktı.içimede kız doğuyordu.doktorda %60 kız dedi tam Emin'imde demedi.kıza alışırdım kendimi ne yalan söylüyüm.kızım diye seviyorum meleğimi.agustosun 11 inde ayrıntılım var.%100 belli olur herhalde:))Hadi bakalım kizlar Nerede ise herkes cinsiyeti öğrendiğine göre bu Çin takvimi yalan mı doğru mu bi fikir sahibi olabiliriz kimlerin ki Çin takviminde söylenen cinsiyet çıktı ????????bende yalan oldu kız çıkmıştı oğlum olacak