- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Aynen canım içi dışına çıkıyor kanıyor hep bak dene zarar gelmezOkdm cnm o soganı duymstm ben ınsallah denerım cokmkotu dıyolar gogs yarasına cnkuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım içi dışına çıkıyor kanıyor hep bak dene zarar gelmezOkdm cnm o soganı duymstm ben ınsallah denerım cokmkotu dıyolar gogs yarasına cnkuu
Canım onlar bi işe yaramıyor bebeğin cildi için en iyi sebamed başka bişey önermem bide pişik için bebantol merhem ayrıca çanta en mantıklu sırt çantası çok rahat ediyorsun taşımada zorluk çekmezsinizKizlar, biraz erken gibi ama fikrim olsun diye internetten soyle biraz goz attim da: Dalin, Chicco, Unibaby, Mustela, Nivea gibi markalarin cantali bebek bakim setleti var. Set icerikleri: Pisik kremi, Islak havlu, Bebe yagi, Bebek losyonu tarzi seyler.
Ozellikle tecrubeli anneler, set seklinde almak mantikli mi? Canta neredeyse bedavaya geliyor cunku.
Ben bu yaz oglumla kendime mustelanin 200ml lik gunes losyonunu aldim yaninda yeni dogan lavantali nemlendirici ve sampuan vardi 100ml lik. Onlari da bebise sakladim. 3unu 70e falan aldik sanirim internetten. Ama.bence set olarak almak iyi olmayabilir alerji falan yaparsa elinizde kalabilir urunler. Mesela dalin bana bile alerji yapti ogluma almadim chicco mustela sebamed karisik aldim urunleri hangisi hangi urunde iyiyse. Ornegin unibaby nin yenidogan kopuk sampuani cok iyi ama sivi olani sevmedim pisik kremini de sevmedim hep bepanthol aldim. Yani diyecegim lazim oldukca almak daha iyi benceKizlar, biraz erken gibi ama fikrim olsun diye internetten soyle biraz goz attim da: Dalin, Chicco, Unibaby, Mustela, Nivea gibi markalarin cantali bebek bakim setleti var. Set icerikleri: Pisik kremi, Islak havlu, Bebe yagi, Bebek losyonu tarzi seyler.
Ozellikle tecrubeli anneler, set seklinde almak mantikli mi? Canta neredeyse bedavaya geliyor cunku.
Canım senin doktorun ismi neydi? İstanbuldamısın senHmm o zaman benim doktorum bakıyor her defasında çünkü dikkatimi çekmişti ölçtüğü yer bebekle alakalı değil adam burayı neden her defasında ölçüp duruyor diyordum:)) Benim doktorum turkiyenin en iyi prof amcası zaten :)) ben ondan başka doktora bile güvenemiyorum beni ameliyattan kurtardı yoksa ben önce ameliyat olup sonra tüp bebek yatıracaktım az daha. O herseyi dusunur :))
Selam kızlar ben 16. Haftanın başında Dr gittim erkeğe benziyo dedi iki gün önce bi daha gittim yine erkeğe benziyo ama görüntü net değil dedi sizce yanılma payı nedir bebeğim erkek midir acaba
Istanbuldayim canım cerrahpasada benim doktorum. Prof. Dr altay gezer doktorumun adi. Asla asistanınlarina muayene ettirmiyor ben iki yıldır ne zaman gitsem hep kendisine muayene oldum.Canım senin doktorun ismi neydi? İstanbuldamısın sen
Bizde mevlit yok ama ben gelenlere yasin serif dağıtacam üstü kadife kaplı oluyor çok hoşuma gidiyorKizlar sizler bebek dogduktan sonra mevlut yapiyomusunuz.bizde mevlut yapilip gelenlere hediye dagitilir.genelde havlu veya basortusu dagitiyolar.ama ben degisik biseyler olsun istiyorum.bu konuda fikri olan varmi.simdiden baslayim diyom yavas yavas dusunmeye..
Valla her fiyata var canim genelde chicconun liteway cok goruyorum. Ben almamistim icinde durmuyordu cunku denemistik. Kisin cok da surecek ortam olmamisti acikcasi ilcedeyiz biz her yer kar buz. diger kis da yurumustu oglumbebek arabası hakkında önerilerde bulunacak birileri var muiii:) bebek arabaları neden bu kadar pahalı 1700 1800 hep begendiklerim.nerdeyse çocuk odası kadar![]()
Alirken icindeki sayfaları kontrol edin bikac kiside yanlis sayfalar basildigini duydum. Dikkat etmek gerek. Kullanilmayan hediye oluyo yoksa.Bizde mevlit yok ama ben gelenlere yasin serif dağıtacam üstü kadife kaplı oluyor çok hoşuma gidiyor
Teşekkür ederim canım bakarım mutlakaAlirken icindeki sayfaları kontrol edin bikac kiside yanlis sayfalar basildigini duydum. Dikkat etmek gerek. Kullanilmayan hediye oluyo yoksa.
Kızlar bi sorum daha olacak benim Perşembe günü detaylı ultrason randevum var ve o zaman tam 18 haftaya girmiş olacam ama nette en iyi 20/22. Hafta arası diyo erken mi oluyo acaba detaylı ultrasona giren var mı
ben de çok sık gidiyorum ve bazen ne kadar sıkışmış gibi hissetsem de 2 damla için koşturmuş oluyorumSu ıctkten yarım saat snra tuvalete gıden bır benmıyım acep![]()
Normalde çok erken ama en sık yapılan ayrıntılı17-18 haftaları arası eğer bir sorun görürse başka sefere yine çagırıyo.bide şu var bir sorun felan Yok diyosa inanma çünkü 17/18 haftaları arasında kalp gelişmemiştir.Kalbini 20 haftalarda ya da 21/22 haftalarda kalp incelenmesi olması lazım.benimkide 23 +6 ayrıntılı ultrasyonum olacakKızlar bi sorum daha olacak benim Perşembe günü detaylı ultrason randevum var ve o zaman tam 18 haftaya girmiş olacam ama nette en iyi 20/22. Hafta arası diyo erken mi oluyo acaba detaylı ultrasona giren var mı
İlk zamanlar bende öyleydim.su çok içersem aşırı gidiyorum.bide tuttuğum zamanlar oluyo kasıklarım ağrıyo eskide olmuyordu.ben de çok sık gidiyorum ve bazen ne kadar sıkışmış gibi hissetsem de 2 damla için koşturmuş oluyorum![]()