Genetık ıncelemedemı cınsıyetı cıkmıstı canım ? Allah bır daha yasatmasın canım Insallah bunu sag salım kucagına almak nasıp olsun , sanada bızede hepımıze ınsallah
Genetık ıncelemedemı cınsıyetı cıkmıstı canım ? Allah bır daha yasatmasın canım Insallah bunu sag salım kucagına almak nasıp olsun , sanada bızede hepımıze ınsallah
Meraba kızlar nasılsınız.. hepimiz cuma gününü beklyrz maşlh.. ben daha kese görecm kısmetse çok küçüğüz.. inşşh hepimiz güzel güzel Doktr'un yanın da çıkarız
Ben kizimdan once iki tane dusuk yaptım tahliller sonucunda öğrendik hamileliğin boyunca kyllandim hiç sıkıntı yaşamadım. Önlem olarak kullanılması daiyi bence canım Allah sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Peki doktoruna danıştın mı canım şimdi biraz araştırdım kan miktarı hamilelikte arttığı için ondan olabiliyormuş sanırım. Anne ve bebeği etkileyen bir zarar yokmuş. İçim rahatladı biraz.
Meraba kızlar nasılsınız.. hepimiz cuma gününü beklyrz maşlh.. ben daha kese görecm kısmetse çok küçüğüz.. inşşh hepimiz güzel güzel Doktr'un yanın da çıkarız
Ne sıklıkla oluyor canım benim bi kaç güne kadar günde 6 7 kes oluyordu şimdi 2 3 kez oluyor adet sancısına benzer agrim normal mi acaba sıklığının azalmasi
Kızlar benim karnım taş gibi sanki kasıklarımda koca bir taş yerleşmiş gibi sizde de varmı böyle bir durum ? Birde bebeğini göremeyenler üzülmesin ben 6+5 de sade kese gördüm 3 gün sonra bebeği ve kalp atışını gördüm. Kotu birşey söylerler de başka doktora gidin
Doktora ne zaman gitsem karar veremedim sence birdaha kan vermeme gerek varmı verincede panik oluyorum kötü çıkarmı diye artışlar söyle cnm
19 nisan 65.50
20 nisan 127
22 nisan 489.7
24 nisan 1247 sence artık vermeme gerek varmı
Doktora ne zaman gitsem karar veremedim sence birdaha kan vermeme gerek varmı verincede panik oluyorum kötü çıkarmı diye artışlar söyle cnm
19 nisan 65.50
20 nisan 127
22 nisan 489.7
24 nisan 1247 sence artık vermeme gerek varmı
Kızlar ilk başlarda göğüs hassasiyetim ve kasık batmalarım vardı
Bugün göğüslerimin şişkinliği indi gibi kasık batması da yaşamıyorum bikaç gündür
6 haftalık hamileyim
Biraz korkuyorum açıkçası