• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Brnim bulantim hala var ama eskisi gibi rahatsiz etmiyor. Zencefil cayi icerek azaltmistim.
Bir de arada bir limonla vs.
Insallah gecer bir an once
İnşallah bi an önce geçer canım. Hal kalmadı bende vallahi. Limon yiyemiyorum malesef dayanamıyorum ekişiliğine. Zencefil çayı da midemi yakar diye korkuyorum

Günaydın kızlar. Dün ikili test için doktor randevum vardı. İlk defa bebeğimi insan suretinde gördüm. 7. haftada karartı şeklindeydi ve kalp atımını duymuştuk. Yine kalp atışını duyduk. Tatlı ayaklarını ellerini koca kafasını gördük, minik burnunu gördük. Eşim çok şaşırdı maymunun hareketlerine. kesenin içinde ayaklarıyla kendini kaydırıyordu. Hopluyor gibiydi şapşik :) Ense ölçümü burun kemiği ölçümü iyi çıktı. Tansiyonum 14 çıktı çok yüksekti. Bir hafta boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçüp kendisine bildirmemi istedi doktorum. Günün kötü tarafı ultrason cihazının çıktısı bozulmuş çıktı alamadık. Bebeğin kıza benzediğini henüz cinsiyet söylemek için çok erken olduğunu, erkek olma ihtimalinin de olduğunu söyledi doktorumuz.
ayy hadi hayırlısı olsunn :)

Günaydın kızlar. Dün ikili test için doktor randevum vardı. İlk defa bebeğimi insan suretinde gördüm. 7. haftada karartı şeklindeydi ve kalp atımını duymuştuk. Yine kalp atışını duyduk. Tatlı ayaklarını ellerini koca kafasını gördük, minik burnunu gördük. Eşim çok şaşırdı maymunun hareketlerine. kesenin içinde ayaklarıyla kendini kaydırıyordu. Hopluyor gibiydi şapşik :) Ense ölçümü burun kemiği ölçümü iyi çıktı. Tansiyonum 14 çıktı çok yüksekti. Bir hafta boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçüp kendisine bildirmemi istedi doktorum. Günün kötü tarafı ultrason cihazının çıktısı bozulmuş çıktı alamadık. Bebeğin kıza benzediğini henüz cinsiyet söylemek için çok erken olduğunu, erkek olma ihtimalinin de olduğunu söyledi doktorumuz.
ayy hadi hayırlısı olsunn :)

Arkadasim ikiniz de de var.esin sinirli burnunun diken giden biri. Sen de isteyerek yada istemeyerek igneleyerek konusmussun. Ortada elle tutulur bi sorun bile yok. Hani onemli bi konuda fikir ayrılığı olur filan. Sen elinden geleni yap. Çünkü karsimizdakini degistirmemiz oldulca zor. Aramadin dimi demek sen dili karşı tarafi suçlayarak konusmussun gibi bi algi yaratio. Ben dilini ogrenmeye çalış. Eminim biseyler yumusayacaktir. Ha sen elinden geleni yaptigin halde olmuosa da olmuodur dedigin gibi.

Bnde zıttıma gıdıl ce susamıyorm ewet snra buyuyo. Aksam 10da bn yatal odasndaydım oda odada yatıyodu gttm yanına baey demeden yattım sasrdı bısey demedı snra odaya gelmıyomusun ben uyuyamam dedım gttık brlkte odamzda yattık bunu yapmasam gnlerce ayrı yatardık emınım. Ben elmden geldgnce ofkeme hakım olmaya calısıcam oda vıseylerı gorr ınsallah

Günaydın herkese
Hamile pantolonu gıyıp, pantolonu habıre asagı kacanlardan selamlar :işsiz:
Şu popomu bır rahata erdıremedım

trkn0709 trkn0709 basınız sagolsun canım , Allah sabır versın
S Sariucurtma ben testıen baktım normal gordum rısk degerlerını ama papp a degerlerını fılan anlamıyorum canım

Aynen. Canımm yaa karnım cok fahat oluyor ama penye oldugu ıcın bel kısmı asagı dusuyo paca toplanıyo galan delı edıgo benıde. Lastgnı sıkncada mıdeme otruyo byle ıdare etcez heralde:KK12:

bende giydim senin aldıklarının mavi rengini, aşağıda düşüyor gibi ama rahat ettim ya, göbekteki lastiği sona doğru almayı dene işe yarıyor. ama artık hamile şeyleri giymek lazım bugün anladım

Lastgı sıkcada mıdeme oturuyo oda rahatsız edıyo benı. Bn gecen gun buuk ıccamasırı bıle aldım rahat ettım walla tavsıye ederım

Eki Görüntüle 2009050 kızlar benim ikili taramalarda testim çıkmış ama çok fazla değer var ben anlamadım. Anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi. Doktora öğleden sonra gidicem mecburen.
Gözünaydın canım herşey yolunda görünüyor çok şükür..Allah sonuna kadar hep iyi haberler almayı nasip etsin inşallah..

Gözünaydın canım herşey yolunda görünüyor çok şükür..Allah sonuna kadar hep iyi haberler almayı nasip etsin inşallah..
Çok şükür canım henüz doktora gidemedim ama burdan sizin yazdıklarınız sayesinde çok rahatladım. Allah hepimizin bebeklerini korusun

Kızlar iki gündür giremedim ne var ne yok
Cok yazılmış okuyamadım herkes iyidir inşallah
Dün tansiyonum düştü okulda bayılacaktım eğer oturmasaydım
Tansiyon aleti almaya karar verdim
Bi daha olmaz inşallah
Sizler iyisiniz değil mi

Bi daha olmaz inşallah
Sizler iyisiniz değil mi

Gecms olsn cnm dıkkat et anıden kalkmamak gerk benmde anlık gozum kararıyo bazen kalktgmda byere tutunuyorm hemen

Bi daha olmaz inşallah
Sizler iyisiniz değil mi

trkn0709 trkn0709 kayınvalidesi vefat etti canım, genel olarak hepimiz iyi gibiyiz ikili sonuçları çıkıyor arkadaşların.
Çok geçmiş olsun sana

Az önce yine haspurdum kasigima deli gibi bi kramp girdi. Günde en az 30 kez hapsuruyorum ama bu sefer feci sancı girdi bişey olmamıştır dimi ya

Az önce yine haspurdum kasigima deli gibi bi kramp girdi. Günde en az 30 kez hapsuruyorum ama bu sefer feci sancı girdi bişey olmamıştır dimi ya

Benimde hapşururken okadar dikkat edip elimide karnıma tutmama rağmen 2-3 kez şiddetli kramp girmişliği var canım ama çok şükür hiçbişeycik olmuyor..Onlar içerde hoplamaya zıplamaya alışıklar, Rabbim koruyor endişe etme cnm;)

Back
X