Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunKızlar iki gündür giremedim ne var ne yok
Cok yazılmış okuyamadım herkes iyidir inşallah
Dün tansiyonum düştü okulda bayılacaktım eğer oturmasaydım
Tansiyon aleti almaya karar verdim
Bi daha olmaz inşallah
Sizler iyisiniz değil mi
Su bende de inanılmaz mide bulantısı yaptıGünaydın kızlar. Ben bence nickimi pimpirikli hatun diye değiştireyim. Her gün bi sorunla karşınızdayım. Bugün tam 4 gündür içtiğim suyu dahil çıkarıyorum. Açlıktan tansiyonum düşmeye başladı ve susuzluk da cabası. Bunlar olabilir mi? Yoksa ben mi çok ağır yaşıyorum. Bebek bundan etkilenir mi? Bugün tam 12 haftalık olduk. Takatim kalmadı artık ayakta durmaya. Söylediğiniz her şeyi denedim ama midem su dahil hiçbir şeyi kabul etmiyo. Bugün öğleden sonra 2:20 de randevum var. Bir de özel hastaneden bayramın ikinci gününe randevu aldım. Şimdi devlet hastanesine gidicem. Beni serumla doyurun desem yaparlar mı bi şeyler. Çünkü gerçekten çok açım ve çok susuzum
Hayalimdeki doktor :)doktorum ilkel ortamlarda doğum yapılmıyor artık demişti, benim doktor her şeye karşı gerçekten folik asite bile kızan bir doktorum var. Beşiktaşlı ve her şeye karşı
Kanamam olduğunda gece yarısı aradım ben ne yapayım diye hiç bir şey yapma dedi, progestan kullansam mı dedim hayır kullanma dedi sağlıksız bir gebelik olursa kadın vücudu harika bir mekanizma atar dedi.
Cok uzuldum canim Allah mekanini cennet eylesin. Gencecikmis benim annem de 51yasinda nasil bir illet genc yasli dinlemiyor. Basiniz sagolsun. Allah tum hastalara sifa versinDua eden iyi dileklerde bulanan herkesten Allah razı olsun çok zor eşimin 1 tek annesi vardı oda uçup gitti ve kendi annemden farksızdı Rabbim acılarını dindirsin inşallah yaptığı iyilikler karşısına çıkar. 57 yaşındaydı cnm çok dinç ve dinamik bir kadındı
Cok cok zor canim biz de ocak ayinda ogrendik ben 1aydir falan toparlanabildim oglum esim karnimdaki bebegim annem icin. Uzulerek aglayarak bi yere varamadim 1haftada 4kilo verdim sonra saglik ozru izni aldim 3ay baktik her seyini kendim yaptim evde ekmekten yogurda kefire ne bulduysam. annemin yaninda hep neseliyiz. Hastaligin adini asla soylemiyoruz artik sifasi zor ama umidimi kaybettigin gun ölürüm ben.çok üzüldüm başı sağolsun bende kötü günler geçiriyorum rabnim yardımcımız olsun babam ma akciğer kanseri teşhisi kondu nasıl olcak bilmiyorum allahım herkese bizede bi an evbel şifa versin
cok sagol cnm ani de kalkmadım ama kalabalık Bi ortamda uzun süre kalınca fenalaşıyorum bugun de yavaştan kötü hissetmeye basladım cam açtım hemenGecms olsn cnm dıkkat et anıden kalkmamak gerk benmde anlık gozum kararıyo bazen kalktgmda byere tutunuyorm hemen
sağol cnm aa Allah rahmet eylesintrkn0709 kayınvalidesi vefat etti canım, genel olarak hepimiz iyi gibiyiz ikili sonuçları çıkıyor arkadaşların.
Çok geçmiş olsun sana
sağol cnmGeçmiş olsun
Bende ateş ölçer edinmeye karar verdim
Alından uzaktan ölçenler nasıl acaba?
Nanede bir sorun olmaz diye biliyorum canimNane limon içiliyomu kızlar hamilelikte bilen varmı
İnşallah canim. Susuzluk çok zor. Limon sık iç diyenlerden biri ben olabilirim:). Ama kendim yapamıyorum ne yazık ki. Umutla geçmesini bekliyorım. Allah yardımcımız olsunSu bende de inanılmaz mide bulantısı yaptı
Sabah kalkar kalmaz susamış oluyorum ve dayanamayıp içiyordum ama geri çıkıyordu tabi
Limon sıkıp iç demişti arkadaşlarım çok denemedim ama zamanla geçti
İnşallah senin de kısa sürede geçer
Yaz geliyor insan doya doya su içmek istiyor
Canım ben de gittiğimde 18. Haftadan sonra bebeğin hareketlerini takip edecek şekilde aşı yapman lazım dediler. Tetanoz aşısı. Ben tahlilleri Yen'i yapmıştım o yüzden kan istemediler. Boy kilo ölçümü yapıldı. 18. Haftadan sonra biz seni arayıp aşıyı hatırlatıcaz dediler. Tetanoz ağır bi aşı olduğu için bebeğin hareketlerinde azalma hissederseniz hemen acile gidin dediler.Kizlarrrr az önce sağlık.ocagina gittim.kayıt yaptırdım giden var mi yarın gel kan değerlerine bakalım dedi asi falan dedi bide 1 ay sonra asi vurulacakmis benim hic bilgim yok bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi acabaa :)
Kizlarrrr az önce sağlık.ocagina gittim.kayıt yaptırdım giden var mi yarın gel kan değerlerine bakalım dedi asi falan dedi bide 1 ay sonra asi vurulacakmis benim hic bilgim yok bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi acabaa :)
Kizlarrrr az önce sağlık.ocagina gittim.kayıt yaptırdım giden var mi yarın gel kan değerlerine bakalım dedi asi falan dedi bide 1 ay sonra asi vurulacakmis benim hic bilgim yok bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi acabaa :)
Ay ben daha hissetmiyorum ki ama bebegimin hareketlerini onu nasıl hissedeceğim yapılması zorunlumu ki bu asınınCanım ben de gittiğimde 18. Haftadan sonra bebeğin hareketlerini takip edecek şekilde aşı yapman lazım dediler. Tetanoz aşısı. Ben tahlilleri Yen'i yapmıştım o yüzden kan istemediler. Boy kilo ölçümü yapıldı. 18. Haftadan sonra biz seni arayıp aşıyı hatırlatıcaz dediler. Tetanoz ağır bi aşı olduğu için bebeğin hareketlerinde azalma hissederseniz hemen acile gidin dediler.
Banada yarın 8le 10 arası gel dedi tekrar gideceğim o yüzden ama şimdi korktum asi ağır bir aşıysaBende kayıt yaptırdım sağlık ocağına doktorumun isteği üzerine kan tahlilini de sağlık ocağında yaptırdım. ve dediğin gibi aşı için tarih verdi tetanoz aşısı yapıcaklar.
Daha önce hamilelikte mi yaptırdın canım pekiBu tetanoz asısı sanırı. Ben bı ıkı yıl once vrmmsgum bana vurmazlar heralde
Evet kesinlikle bi kız çocuğuna kız kardeşi şart ilerleyen hayatında da çok önemli benim bi bacım var 10 tane erkek kardeşe bedel dert ortağım herşeyim kız kardeşi gercekden önemli rabbim hayırlısını versin3. yü yaparsin sende benim gibi. Hakkinda hayirlisi olsun ins. 2. kızım kazayla oldu hic cinsiyetini dusunmedim. Kız oldugunu duyuncada ilk kizim icin cok sevindim kızın kız kardesi muhakkak olmalı. Erkek tek kalsada olur die dusunenlerdenim.
18. Haftada hareketler başlıyormuş. Bazen 20. Haftayı da buluyormuş. Yani 18 den sonra gel dediler.Ay ben daha hissetmiyorum ki ama bebegimin hareketlerini onu nasıl hissedeceğim yapılması zorunlumu ki bu asının
Banada yarın 8le 10 arası gel dedi tekrar gideceğim o yüzden ama şimdi korktum asi ağır bir aşıysa![]()