- 25 Şubat 2010
- 225
- 189
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinlen Bol Bol galiba tansiyon düsüklügündende diyet yapilmaliKizlar benim gibi dusuk tansiyonu olan var mi 8/5 ya da 9/6 oluyor basimi nere koyacagimi sasiriyorum. Normalde 12/8dinhep. Kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya basliyor. Hizli degil ama tum vucudumda hissediyorum kalp atisimi. Ozellikle de aksam yemeginden sonra
Benim temizlik son güne kaldı malesef alışverişde şeker tatlı falan yoksa elbiseyi bende 10 gün önceden hallettim hatta ilk hamilelegimi aldım bebeğimin de ilk kıyafetni aldım çok mutlu oldum ya çok şükür bugünlereBen dun yapmstm yemzlkte yemekte eltımgıl yemege geldı dunden yemegmde var yanı. Alaverıste kıyafet aldım gecen hafta son gunlere bfakmayı sevmem kalabalıgı sevmem hıc

Ayenn ya bende de öyle oluyor sanki küçücük nokta kadar vurup kaçıyor maymunKalp atmasi gibi degil bence gün gectikce farkli seyler oluyo.bazen karnimi bi titreme tutuyo sallaniyo deprem oluyo gibi.bazende bi kere vurus gibi Bir sey oluyo
Ayenn ya bende de öyle oluyor sanki küçücük nokta kadar vurup kaçıyor maymun
Agir da yemiyorum aslinda tatliya bayilirdim canim hic istemiyor epeydir. Tuzlu ayran icip yatiyorum karanlik odada.Dinlen Bol Bol galiba tansiyon düsüklügündende diyet yapilmali
Tansiyon kötü bayilma bile oluyormus.doktora soraydin biAgir da yemiyorum aslinda tatliya bayilirdim canim hic istemiyor epeydir. Tuzlu ayran icip yatiyorum karanlik odada.
Normal bebeklere Göre irimi Benimkide iriBu arada gecen sali 13+2de ikili test icin gittim bebek 14+2gorunuyor testi yapamayiz dedi. Ne kadar erken dollenme olabilir desem de inatla sat i yanlis hatirliyorsun dedi beni ayrintili ultrasona gonderdi. Orda da ense kalinligi 1.1 cikti ordaki dr. Da iyi gorunuyor sadece iri bebek dedi testi yapamadan geldik yani
Dr.un yaninda olctu hemsire 8/5 cikti biraz dusuk cok sıkıntı olmaz dedi ama benim benzim soluyor resmen.Tansiyon kötü bayilma bile oluyormus.doktora soraydin bi
Dr sat.a 13mart diyor israrla 20 mart adim kadar eminim yani. Oglum da boyleydi benim.sonra 2hafta ilerdeydi hatta iri bebek.olacak dediler 3.400dogdu uzundu sadece 52cm dogduNormal bebeklere Göre irimi Benimkide iri
Banada iri dogacak diyorlar boyuda uzunmus haftasina Göre.aklimda da normal dogum var iri olursa normal olmaz herhaldeDr sat.a 13mart diyor israrla 20 mart adim kadar eminim yani. Oglum da boyleydi benim.sonra 2hafta ilerdeydi hatta iri bebek.olacak dediler 3.400dogdu uzundu sadece 52cm dogdu
Internette arastir biraz mutlaka bi cözümü vardirDr.un yaninda olctu hemsire 8/5 cikti biraz dusuk cok sıkıntı olmaz dedi ama benim benzim soluyor resmen.
Sen bndn biraz daha buyuksun olabilir bence:)Valla bende oyle biseyler hissediyorum.sabki biri icten karni.i gidikliyomus gibi.ama emin degilim iste hareketlerimi degil mi
Oglumda oyleydm canm ben insallah bundada ayni olmaz carpintilarimDr.un yaninda olctu hemsire 8/5 cikti biraz dusuk cok sıkıntı olmaz dedi ama benim benzim soluyor resmen.
Bi Kac gün kullanma normale dönecekmi diyeKızlar affınıza sığınarak bisey sormak istiyorum. Iki gündür yani decavit ve gyno ferro sanol a başladığımdan beri dışkım siyah renkli. Dün umursamadım ama bugün de kabızlık ve siyah dışkı görünce tedirgin oldum. Netten baktım demir ilacı yapar diyor ama emin olamadım. Bu ilaçları kullanıp benzer durum yaşayan var mı aranızda
Bende aynı durumdayim canim evet ilac yapiyo. Ben 3 haftadır kullaniyorum. Ya ben alıştım yada biraz düzeldi malum durum diye düsünüyorum. Bana demir günde 2 kez verdi bide dr.Kızlar affınıza sığınarak bisey sormak istiyorum. Iki gündür yani decavit ve gyno ferro sanol a başladığımdan beri dışkım siyah renkli. Dün umursamadım ama bugün de kabızlık ve siyah dışkı görünce tedirgin oldum. Netten baktım demir ilacı yapar diyor ama emin olamadım. Bu ilaçları kullanıp benzer durum yaşayan var mı aranızda