2017 de burun estetiği olanlar Süreci birlikte atlatalım

Arkadaslar ameliyattan sonra burun ucunun bi tarafi daha sert olan varmı. Bugun 50 gün oldu hala bi tarafta bi cikinti var sertlik gibi hic inmiyor. Normal mi acaba ??
benim de bir taraf normal bir taraf sert ve uyuşuk. sağ taraf normal ama sol kısım uyusuk hissetmiyorum bile. zamanla çözülecektir

Uç kısım, 28 gün oldu. herkeste iyileşme süreci farklı ya, burun ucunun normale dönmesi kimilerinde 6 ay kimelerinde 1 yılı buluyor, çok da panik yapmamak gerek.
Haklisin canim.ben biraz pinpirikliyim sanırım. Umarim hakli cikarsin da gecer bu sislik. :)

Kızlar bisey soracağım yazın ödemler daha mı geç iniyor. Şişliklerim inmiyor bazen iniyor sonra geri şişiyorum :(

Kızlar bandajlar varken komple duş alıyor muydunuz? Ben çekiniyorum kafamı arkaya eğip falan yıkıyorum saçlarımı ama zor böyle de. :KK53:

Burun sırtına kemik konup erimeyen var mı.daha önce ameliyat geçirdim kist yerine kemigimi almış kemik az diyorlar kisti alırsak boşluk olurmus. Kemik konması gerekebilir çünkü. Ama erime riski var dediler. Bu süreci yaşayıp kemik konulup erimeyen biri var mı hiç.

Merhaba arkadaşlar adım Aslı bende amilyat olalı 8 gün oldu. Ankara'da Tevfik sözene oldum amilyatımı ve çok şanslı olduğumu söylemek isterim ameliyattan sonra acı hissetmedim ve beni zorlayan tek şey nefes alamamam oldu. Eğ o kadar da olacak güzel olmak kolay degil yani tek güzellik için değil burnumda hem kemer vardı bende eğrilik vardı bundan dolayı nefes alamıyordum. Bunların hepsinden kurtuldum acıyacağını düşündüm ama yaklaşık 3 gün içinde tamponlarım çıktı Ve kanamam olmadı tamponlar çıktıktan söntüysem biraz kanadı ve orda bitti şişliklerim de öyle ama hiç morarma olmadı yüzümde buda doktorumun üstün başarısı şahane bi operasyon yapmış şuan da bile fındık bir burun oldugu çok belli ve yüzüme çok yakıştı. Bu konuda yardımcı olmak isterim fotograf ve aşamalarını merak edenler benimle iletişime geçebilirler. Dün dikişlerim ve alçım alındı rahat nefes alabiliyorum hatta yarın işe gidicem çok Mutlu'yum

Benim 1 hafta oldu, ben hala dik yatıyorum alıştım aslında çok zorlanmadım. Normalde deli yatarım o yüzden yan dönmüyorum nolur nolmaz diye. Bence olabildiğince koruyun burnunuzu, daha kemikler yeni yerine oturuyor.
Benim de 40. Günüm yan yatmaya başladım ama yatarken sanki o tarafa burnum da yatıyormus gibi geliyor 1 hafta çok yeni zaten ben 1 ay boyunca dik yatmani tavsiye ederim.

valla bi hevesle yaptırdım burnumu ancak sol taraftan nefes alamıyorum ve önden aksı yamuk burnumun... doktor tam eğriliğı düzeltememişiz dedi... çok canım sıkkın ama bi yandan görenler de beğeniyor... nefes alsam gerisinde değilim... ne yapmalıyım bi akıl verin???

YA KIzlar ilk gecem nasıl uyudunuz akıntıdan uyuyamıyorum sürekli peçete ile silmem gerekiyo:(((( bir de saat başı buz uyguluyorum nasıl uyucam ölüyorum yprgunluktan

Canım geçmiş olsun nerede ve kime ameliyat oldun ağrı sızı çok varmı
Ankarada esabil ekere yaptırdım, tşk ederim canım ağrım sızım yok çok şükğr ama burnum devamlı akıyor oluk oluk kan maşallah tüm gece 2 saat uyudum kandan dolayı:(

Kızlar bisey soracağım yazın ödemler daha mı geç iniyor. Şişliklerim inmiyor bazen iniyor sonra geri şişiyorum :KK43:
Benimde ödemler inmiyor canım 2 ay oldu hala ucu kocaman. Bi tarafında yuvarlak bir sertlik var. İnermi bu saatten sonra onuda bilmiyorum :(

Benimde ödemler inmiyor canım 2 ay oldu hala ucu kocaman. Bi tarafında yuvarlak bir sertlik var. İnermi bu saatten sonra onuda bilmiyorum :KK43:
Canım galiba ucu zaten 1 sene de tam iniyor en az 6 ay geçmesi gerek hissedebilmen için benim yüzüm de çok şişiyor ama beklicez artık sabırdan başka çaremiz Yok :(

Canım galiba ucu zaten 1 sene de tam iniyor en az 6 ay geçmesi gerek hissedebilmen için benim yüzüm de çok şişiyor ama beklicez artık sabırdan başka çaremiz Yok :KK43:
Valla kimsenin benim kadar sistiğini sanmiyorum. Yüzüm falan indi benim ama burnumun ucu hala kocaman :(

Kızlar benim de 5.günüm cuma günü burnumdaki kalıplar çıkacak. Dün tamponlar alındı o zaman çok rahatlıyorsunuz. Bende de şu an şişlik ve morluk var acaba ne zamana gider bu yüzdeki şişlik

Kızlar benim de 5.günüm cuma günü burnumdaki kalıplar çıkacak. Dün tamponlar alındı o zaman çok rahatlıyorsunuz. Bende de şu an şişlik ve morluk var acaba ne zamana gider bu yüzdeki şişlik
ya burun akıntın ne zaman durdu acaba? Benim daha 18saat oldu hala akıyo çok rahatsız edici..

Back
X