2017 de burun estetiği olanlar Süreci birlikte atlatalım

ya burun akıntın ne zaman durdu acaba? Benim daha 18saat oldu hala akıyo çok rahatsız edici..
canım benim tamponlardan dolayı akıntım pek olmadı. ama olması ilk zamanlarda çok çok normal. dün tamponlar alınınca tuzlu su ile temizlemeye başladım ondan dolayı arada burnumdan su akıyor. dert etme yani onlar çok normal canım

canım benim tamponlardan dolayı akıntım pek olmadı. ama olması ilk zamanlarda çok çok normal. dün tamponlar alınınca tuzlu su ile temizlemeye başladım ondan dolayı arada burnumdan su akıyor. dert etme yani onlar çok normal canım
ayy tuzlu su yakmaz mıı uyutmuyo valla gece akıntıları silmekten uyuyamadım

ben de ilk 2 gün pek uyuyamadım tamponların çıksın çok rahat ediceksin. yok bunu deniz suyu gibi düşün burnu açmak için çok rahatlatıyor temizliyor burnu. hiç yakmıyor merak etme. tamponların çıktıktan sonra bunu kullanmaya başlıyorsun canım

ben de ilk 2 gün pek uyuyamadım tamponların çıksın çok rahat ediceksin. yok bunu deniz suyu gibi düşün burnu açmak için çok rahatlatıyor temizliyor burnu. hiç yakmıyor merak etme. tamponların çıktıktan sonra bunu kullanmaya başlıyorsun canım
Çok teşekkür edeirm canım çıkmasını dört gözle bekliyorum

Tuzlu suyu kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa doktor okyanus suyu spreyi mi verdi ?
Ben ilk hafta okyanus suyu bittikten sonra da sprey pahalı olduğu için izotonik serum kullanmıştım

Tuzlu suyu kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa doktor okyanus suyu spreyi mi verdi ?
Ben ilk hafta okyanus suyu bittikten sonra da sprey pahalı olduğu için izotonik serum kullanmıştım
benim kullandığımın adı nasatol. içinden 1 şişe ve 14adet tuzlu bir karışım var paket halinde. şişeye temiz su ve 1paket karışımdan koyup çalkalıyorum burun deliklerinin her birine sıkıyorum diğer burun deliğinden akana kadar. baya faydası oldu temizlemede. fiyatı 30tl ve bana 1hafta gidecek gibi duruyor. daha uygun bir önerisi olan var mı aynı etkiyi yapabilecek

izotonik serum daha ucuz ( 5 lira ) ama sizinki de iyiyimiş
ben bir kez sterimar okyanuz suyu kullandım (40 tl ) .sonra seruma döndüm

izotonik serum daha ucuz ( 5 lira ) ama sizinki de iyiyimiş
ben bir kez sterimar okyanuz suyu kullandım (40 tl ) .sonra seruma döndüm
sanırım benim kullandığımı 2.kez alacaksanız şişesiz sadece tuz olan paketleri de ayrı satılıyormuş. o şekilde 20tl oluyormuş. o şekilde alayım ben

Bence burun ameliyatdan yaptirmak isteyen hemen iptal etsin mutlu olmicaksibiz cünkü bazi doktorlar sizi ciddiye almiyabilip kafasina göre takilip bi burun yapiyo bendeki burun hic doktorun tarzina yakismayan bi burun beni niye bukadar degersiz gördü anlam veremiyom :(

Bence burun ameliyatdan yaptirmak isteyen hemen iptal etsin mutlu olmicaksibiz cünkü bazi doktorlar sizi ciddiye almiyabilip kafasina göre takilip bi burun yapiyo bendeki burun hic doktorun tarzina yakismayan bi burun beni niye bukadar degersiz gördü anlam veremiyom :KK43:
Öncelikle geçmiş olsun doktorunuz niye böyle birşey yapmış bendr anlam veremedim ne istediğinizi belirttimizmi simülasyon yapmadımı fotoğrafınız üzerinde bende cuma oldum ameliya şaban çelebiye atel olduğu halde şu an bile tam istediğim gibi sadce burun ucum biraz faZla kalkık oda bir tık inicek zaten doktor bey bana ameliyat sonrası atel takmadan öncekı ilk fotoloradı yolladı bence doktor seçimi çok önemli

Öncelikle geçmiş olsun doktorunuz niye böyle birşey yapmış bendr anlam veremedim ne istediğinizi belirttimizmi simülasyon yapmadımı fotoğrafınız üzerinde bende cuma oldum ameliya şaban çelebiye atel olduğu halde şu an bile tam istediğim gibi sadce burun ucum biraz faZla kalkık oda bir tık inicek zaten doktor bey bana ameliyat sonrası atel takmadan öncekı ilk fotoloradı yolladı bence doktor seçimi çok önemli

Evet simuda hafif kalkik hafif kavis duruyodu bu burun gibi düz ucu asaga düsük degildiki ?? Hicde ne yaptini tam demedi hizli sekilde Yapti hatta sordum böyle resimdeki gibi olurmu daha iyisi olur dedi resmen ya ne hafif kavis nede hafif kalkik var bikere adamin yaptigi tarz burnu degil erkeksi bi hava var ucugu öne bakiyo diye bilseydim böyle tersi cikacak salakmiydim onca parayi vermeye burda yaptirsaydim ucuza olurdum cünkü alman burnuna benzedi

Resimlere bakti kendisi isteedigim burun sekilerine türkcem bozuk diye resimler gösterdim ama hicde o resimdeki burunlara benzemedi kime sorduysam yok dedi seninkisi düz asaga bakiyo ucu düsük offfff anam yaaa onca benden büyük olan derisi kalin olana zamanini harcamis bende hic ugrasmadi

Resimlere bakti kendisi isteedigim burun sekilerine türkcem bozuk diye resimler gösterdim ama hicde o resimdeki burunlara benzemedi kime sorduysam yok dedi seninkisi düz asaga bakiyo ucu düsük offfff anam yaaa onca benden büyük olan derisi kalin olana zamanini harcamis bende hic ugrasmadi

Burun ucu revizyonu isteseniz belki hatasını kabul edip ücretsiz yapar ,

valla bi hevesle yaptırdım burnumu ancak sol taraftan nefes alamıyorum ve önden aksı yamuk burnumun... doktor tam eğriliğı düzeltememişiz dedi... çok canım sıkkın ama bi yandan görenler de beğeniyor... nefes alsam gerisinde değilim... ne yapmalıyım bi akıl verin???

ben de ayni sorundan muzdaribim, zaten yamukluk gecsin diye ameliyat oluyoruz o sikintiyi cekiyoruz ve hop gene bir yamukluk ve ustune nefes sorunu, siz naptiniz acaba nefes sorunu neden oluyormus, yamukluk duzeldi mi?

Back
X