Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan cok yeni daha ödemli burnunuz haftaya bile cok değişmiş olacak. şişlikler indikçe kalkıklıkta gidiyor. cok değişiyor emin olun bandajınız alındımı
Bende 13 mayısta oldum canım 2 hafta oldu ilk hafta zor geçiyo morluklar şişlikler burunda kalkıklik filan o yüzden hiç biseyi kafana takma mecbur kalmadığın sürece aynaya bakma burun ameliyatı sabir ve zaman isteyen bi işlemmis bunu yaşayarak görüyorum zamanla dahada şişlikler iniyo fakat en son ucu iniyo galiba hala taş gibi şuanda yuvarlak ve şiş ne zamana kadar kendi halini alır bekleyip görücem
Canim bende 12 mayista oldum hala burnum asiri sis. Elleyemyorm tas gibi. Yuzumdeki sislijlee indi ama burnum felaketherkese merhaba 23 Mayıs'ta ameliyat oldum çok şiştim çok morardım burun ameliyatı geçirmiş kişiler süreci birlikte atlatalım lütfen çok yalnız hissediyorum kendimi
Geçmiş olsun canım İstanbul'da mı oldun ameliyat bence şişlikler iniyor herkes aynı şeyi yazıyor dr da en son burun şişlikleri geçer dedi beklicez yapacak bişey Yok bir de bir ay beklemek gerek en azından diyo herkes sabırlı olalım biraz insallah dua edelim bu kadar zahmet cekiyoruz insallah iyi bir sonuç alırızBu arada hafif saga dogru sanki yamukluk var bende. Bu durumu yasayanlar varmi. Yuzum putur putur kesnlklw makyaj kabul etmyo burnum desen kabuklandi temzleyemiyorm cok zor cooook![]()
İnşallah canim bende bu umutla bekliyorum. Evet istanbulda oldum canimGeçmiş olsun canım İstanbul'da mı oldun ameliyat bence şişlikler iniyor herkes aynı şeyi yazıyor dr da en son burun şişlikleri geçer dedi beklicez yapacak bişey Yok bir de bir ay beklemek gerek en azından diyo herkes sabırlı olalım biraz insallah dua edelim bu kadar zahmet cekiyoruz insallah iyi bir sonuç alırız
kızlar benim de bugün 3. günüm. yüzüm aşırı şiş. dudaklarım, göz altlarım, burnum. alçı canımı acıtıyo. sizin bu ilk şişme süreci kaç günde geçti?
cnm benim burnum bir kac gün kabuklandı ama gecti sonra yüzüm tam tersine daha bi gergin daha bi güzelleşti. yüzümde kabuklanma yok hiçBu arada hafif saga dogru sanki yamukluk var bende. Bu durumu yasayanlar varmi. Yuzum putur putur kesnlklw makyaj kabul etmyo burnum desen kabuklandi temzleyemiyorm cok zor cooook![]()