2017 de burun estetiği olanlar Süreci birlikte atlatalım

merhaba nisan 10 da ameliyat oldum ve git gide yamulduğunu hissediyorum doktorum burunda herhangi bri yamukluk olmadığını söylüyor ödemlerin içten ve dıştan asimetrisiyle alakalı diyro ama her görenin bu ne yaaa olmasan daha iyiymiş demesinden dolayı psikolojiyi sıyırmış durumdayım
En kötüsü de çevrenin yersiz yorumları olsa gerek bende öyle bir durum yok ama sonuçta zaten çok zorlu bi süreçten geçiyoruz geçtik yeni halimize alışıp burun tam olarak oturana kadar ufak şeyden tedirginiz birde üstüne moral bozmaya birebir dış çevre.. Boşver canm benimde daha çok yeni ameliyatım umarım sıkıntın kalmaz herkes zamanla düzeldiğini güzelleştiğini söylüyor zaten sende biraz sabret duyma kötü şeyleri

Ben 2 sinde ameliyat oldum şu an burun ucum ve göz pınarlarım hafif şiş ama çok dikkat etmeyen biri göremez .
masaja ve deniz suyuna devam ediyorum
tek rahatsız olduğum şey burnumun içinin çok kuru olması ..
krem vs kullanmadım ,hiç güneşe çıkmıyorum

Merhaba benimde 14. Günüm iki gün önce bandajı çıkardı doktorum masaj yapmamı söyledi ama inanılmaz acıyor burnum dokununca bu doğal mı acaba sizinde öyle miydi.. Ve deniz suyunu ne sıklıkla sıkıyorsun çok kuruyor burnum :KK43:

Benim tomponlar bir hafta sonra çıkarıldı sen neden okadar beklettin nasıl dayandın doktor ilk çıkardığında kendi bastırarak masaj yaptı çok fena acıdi söyledi banada böyle msj yap die bukadar bastırıp her seferin de böyle acı çekecekmiyim dedim benm kadar bastırma hafif dokunuşlarla yap dedi her yapmama aciyo benimkide belirli yerler var oralara dokunamıyorum zaten doktor günde 20 defa 1 dk boyunca yap dedi ama ben yapamadim okadar günde en fazla 3 kez yapıyorum hem ağrıyo die hemde okadar müsait olamıyorum o yüzden yoksa rahat ol yani şuan bile ağrım var gülerken filan hele geriliyomu ne yapıyosa çok ağrıyo baya bi geçmiyo ağrısı

En kötüsü de çevrenin yersiz yorumları olsa gerek bende öyle bir durum yok ama sonuçta zaten çok zorlu bi süreçten geçiyoruz geçtik yeni halimize alışıp burun tam olarak oturana kadar ufak şeyden tedirginiz birde üstüne moral bozmaya birebir dış çevre.. Boşver canm benimde daha çok yeni ameliyatım umarım sıkıntın kalmaz herkes zamanla düzeldiğini güzelleştiğini söylüyor zaten sende biraz sabret duyma kötü şeyleri
inşallah zamanla düzelir şu an tek tesellim bu :) Lakin burnum şu an bildiğin sola yamuk sağ üst kısım şiş sol kanat yamuk ve şiş yüzüm dagılmış durumda :(

Gerçekten çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun hani çok hassasım su ara günde bir iki kere bakıyorum aynaya korkuyorum zaten kendimden :)) bakmamaya çalışıyorum insallah iner suan çok kalkık geliyor bana doğal olsun yeter demiştim hep insallah doğal olur kalkık olmaz
ne yazık ki iniyor bu yüzden çok üzülmüştüm hokkalığı gitti resmen

merhaba nisan 10 da ameliyat oldum ve git gide yamulduğunu hissediyorum doktorum burunda herhangi bri yamukluk olmadığını söylüyor ödemlerin içten ve dıştan asimetrisiyle alakalı diyro ama her görenin bu ne yaaa olmasan daha iyiymiş demesinden dolayı psikolojiyi sıyırmış durumdayım
benimde yamukluk var yada çökme tam anlayamadım.

Benim tomponlar bir hafta sonra çıkarıldı sen neden okadar beklettin nasıl dayandın doktor ilk çıkardığında kendi bastırarak masaj yaptı çok fena acıdi söyledi banada böyle msj yap die bukadar bastırıp her seferin de böyle acı çekecekmiyim dedim benm kadar bastırma hafif dokunuşlarla yap dedi her yapmama aciyo benimkide belirli yerler var oralara dokunamıyorum zaten doktor günde 20 defa 1 dk boyunca yap dedi ama ben yapamadim okadar günde en fazla 3 kez yapıyorum hem ağrıyo die hemde okadar müsait olamıyorum o yüzden yoksa rahat ol yani şuan bile ağrım var gülerken filan hele geriliyomu ne yapıyosa çok ağrıyo baya bi geçmiyo ağrısı
Teşekkür ederim =) umarım bian önce iyileşir

Kızlar mrb ben de 6 gün oluyor ameliyat olalı bu gün tamponlar çıktı , ama nefes alamıyorum bu normal mi ?
Hepinize geçmiş olsun bu ara da.

Önerebileceğiniz bir doktor var mı? Bende burnumdan çok şikayetçiyim

burun içinde sizin hissetmediğiniz çok kabuklanma oluyor kulak pamuguna bepanthene sürüp yumuuşatın içeriyi bi sürre sonra dökülüyor onlar nefesiniz rahatlıyor

Bende çok tıkandığında kulak pamuğuyla hafifçe temizliyorum. Çok şükür nefesle ilgili pek problemim yok:KK49:

Kızlar üst dudağınızı oynayabiliyor musunuz eskisi gibi ben çok kullanamıyorum hala şiş galiba

Back
X