- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
- Konu Sahibi KarrTanesii
Bu haftasonu aile tanışması var canımmHazırlıklar bitti mi :) Ben de değişiklik yok ne yazık ki olması için de bir sene falan geçmesi lazım sanırım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu haftasonu aile tanışması var canımmHazırlıklar bitti mi :) Ben de değişiklik yok ne yazık ki olması için de bir sene falan geçmesi lazım sanırım![]()
Tatlı telaş bunlar canım heyecanlanma desem de olmayacak biliyorum o yüzden tadını çıkarmaya bakBu haftasonu aile tanışması var canımmçok heyecanlıyımmm
![]()
nasılsın cnım napıyosunGÜNAYDIN TATLIM :)
nasılsın cnım napıyosun
ben de iş güç kuzu :) bi hazırlığım yok şuan bu haftasonu ailemin yanına gidiyorum erkek tarafı da tanışmaya geliyor bakalım nasıl olacakiş güç işte kuzum sen napıyosun nası gidiyo hazırlıklar neler yaptın :)
Merhaba, hoşgeldinMerhaba herkese bende geldim![]()
Teşekkür ederim, hoşbuldummMerhaba, hoşgeldin![]()
Tanışmışmıydık seninle :) Eğer öyleyse kusura bakma bu aralar hafızam pek iyi değilTeşekkür ederim, hoşbuldumm![]()
Tanışmadık canım topiği görmüştüm ama ilk kez uğruyorumTanışmışmıydık seninle :) Eğer öyleyse kusura bakma bu aralar hafızam pek iyi değil![]()
merhaba canım hoşgeldinTanışmadık canım topiği görmüştüm ama ilk kez uğruyorum![]()
Hoşbuldum canımmerhaba canım hoşgeldin![]()
Aa iyi o zaman :) Hemen tanışalım, nerdensin yaşın kaç, ne zamandır sevgilisiniz söz nişan var mı detayları alalımTanışmadık canım topiği görmüştüm ama ilk kez uğruyorum![]()
Hiç bir şeykızlar sevgililer günü için hediye aldınız mı neler yaptınız/yapacaksınız![]()
Canım ben web tasarım mezunuyum a3 e takvim yaptım resmimizden oluşan onu çıkarttırdımkızlar sevgililer günü için hediye aldınız mı neler yaptınız/yapacaksınız![]()
20 yaşındayım 7 aylık ilişkimiz var. Aileler arasında resmi bir tanışma olmadı. Hazirana kısmetse sözümüz varAa iyi o zaman :) Hemen tanışalım, nerdensin yaşın kaç, ne zamandır sevgilisiniz söz nişan var mı detayları alalım![]()
Telaşlı günler yakın yani senin :) Ben de 24 yaşındayım 3.5 senelik ilişkimiz var, nişanlıyızCanım ben web tasarım mezunuyum a3 e takvim yaptım resmimizden oluşan onu çıkarttırdımSen ne alacaksın ne düşünüyorsun :)
20 yaşındayım 7 aylık ilişkimiz var. Aileler arasında resmi bir tanışma olmadı. Hazirana kısmetse sözümüz varPeki sende durumlar ne
![]()