- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi KarrTanesii
-
- #2.941
Amin canımmm amin benimde 1 aya gelecekmkoltuk takımı diğerleri bayramdan sonra inşallahBende İnegölde yaşıcam Bursaya 1 saatlik mesafede ☺ teşekkür ederim geçti sayılır canım..
Merhaba canım kolay gelsin bende aynı dönemlerdeyim şuan herşeyi seçtik aldık ev temizlenicek 1 2 güne eşyalar gelicek inşallah..Allah hepimize yardım etsin ☺
canım inşallah almamışsındır ben yatak odası aldım hala kurulum bitmedi hep eksik ya malzemem eksik işçilik sürekli yanlış yeni işe başladım defalarca izin almak zorunda kaldımKızlar merhabaa merinos un mobilyası hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba
Bu aşamaya gelinmiş böyle düşünme canım emin ol hepsi bi kızı aldık diye gevşiyor, köprüyü geçene kadar ama sevmediklerinden değilmerhabalar bende 2017 gelini olacagim buyuk ihtimal :) ama evlilikten korkuyorum simdiden ilgisizlesmeye basladi bile sanirim beni sevmiyor
selammm :)
Selam kızlar nasılsınızzz?Selam kızlar
Merhaba hoşgeldinmerhabalar bende 2017 gelini olacagim buyuk ihtimal :) ama evlilikten korkuyorum simdiden ilgisizlesmeye basladi bile sanirim beni sevmiyor
Merhaba hoşgeldinSelam kızlar yeni katıldım aranıza ben de nasipse ağustos 2017 gelini olucam
Merhabalar,Henüz net bir tarih yok canım netleşsinde haber vericem herkese ben zaten :))
Bu sene içinde olucak inşallah :)
haklısınız sanırım ama bu bende vazgecme dusuncesını olusturuyorBu aşamaya gelinmiş böyle düşünme canım emin ol hepsi bi kızı aldık diye gevşiyor, köprüyü geçene kadar ama sevmediklerinden değil
merhaba hoş geldin. olsun he rişte vardır bi hayır nasılsamerhaba :) 2017 mayıs gelini olucam inşallah :) şuan nişan hazırlıkları yapıyoruz sözlümle kasım 12 :) 2016 gelini olmak istedm ama nasip değilmişş :)
Merhaba,Merhabalar,
ben Tuğcu Hotel de satış pazarlama sorumlusuyum. Nişan,Kına, Bebek mevlüdü için yardımcı olurum. Otel pahalı diyip geçmeyin,salonlardan daha uygun. bizzat ben yardımcı olacağım. düşünürseniz arayın.
buralar çok mu sakin ne
Ben herşey dahil bir düğün salonu ile 4.000 TLye anlaştım. bindallı,çerez, kızlar, dağıtılacak kına, salon, arkadaş bindallısı vs.Merhaba,
Kına organizasyonu maliyet olarak ortalama ne kadar oluyor bu konu hakkında bilgi verir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?