- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
- Konu Sahibi KarrTanesii
-
- #1.421
Evet canım tatlı streslerHayirli olsuuun biryerden baslaninca digerleride ard arda geliyor ama iste bu hazırlıklar sıkıntı yasatıyor insana tabi tatlı sıkıntılar çokta zevkli oluyor aynı zamanda :) zor oluyordur uzakta yaaa önceden süregelen bi ilişkiniz var sanırım
Beko hem pahali hemde cok kaliteli degil diye duymistum canim arastirdin mi iyicegünaydınlaarrrr :) ben beyaz eşyalarımın hepsini bekodan almayı düşünüyorum
günaydınlaarrrr :) ben beyaz eşyalarımın hepsini bekodan almayı düşünüyorum
kızlar meraba bizde 2017 nin 7. ya da 8. ayı gibi nasipse yuva kurmayı düşünüyoruz. siz beyaz eşyalarınızı şimdiden almışsınız ya da almaya başlamışsınız hayırlı olsun :) peki garanti süreleri geçer filan diyorlar ya onları nasıl ayarlayacaksınız? küçük ev aletlerini alan var mı? ben mi geç kaldım bilemedim . bide beyaz eşyaları yarı yarıya ortak mı alıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ?
evet haklısınız aslında bende mutfak eşyalarına başladım ufaktan :)bizde henüz nişanlanamadık zaten:)ooohh süper en güzeli yüzük takılınca diyorduk canım bizde 7 yıl oldu beraberliğimiz nişandan sonra başlayalım herseye dedik ama önceden mutfak eşyalarını ayarlamak gerekmiş en azından önünde vaktin olsada içinden çıkılmıcakmış gibi duruyor .
bu kocaman cvp için kocamann teşekkür ediyorum aydınlandım resmen :) ayrıca dipnot içinde teşekkür ediyorum ayrıyetten :) siz beyaz eşyaların fiyatını %50 bölüşerek mi ödediniz ?merhaba hayırlı olsun inşallah :) şimdi canım şöyle oluyor biz simensten almaya karar verdik örneğin
nakit alırsan zaten nakit veriyorsun
kredi kartıyla alırsan takside bölüyorlar
senetle alırsan da bu ikisinden farklı birşey olmuyor neden ?
çünki sen düğününü 2017 nin 8. ayı düşünüyorsun aldığın ürünleri mağazada bırakıyorsun onlar senin aldığın beyaz eşya yı deir daim yapıyorlar yani mal ellerinde olduğu için sürekli satıp para kazanım mağazaya yeni ürün çekiyorlar bu nedenle kazançlı oluyorlar oyüzden senede çok faiz yüklemiryorlar hatta hiç faiz yüklemiyorlar
sen diorsun ki ben eşyalarımı aldım burda kalmasını istiyorum senin eşyalarını onlar muhafaza ediyor sen evine taşınmadan düğünden kaç gün önce istiyorsan o kadar gün önce söylüyorsun getirip kuruyorlar kurdukları günde garantisi başlıyor genelde beyaz eşyaların garantisi 2 yıl bazılarında 10 yıl motor garantisi veriyor yani eşyanı 1 sene önce de alsan 2 sene öncede alsan getirip evine kurdukları gün garantisi baslıyor
son olarak da biz küçük ev aletlerini en sona bıraktık önce beyaz esya mobilya hallolsun dedik düğüne az bi vakit kala küçük ev aletleri ve tv almayı düşünüyoruz . mutfak eşyalarına ve ufak tefen seyleri de beyaz esyayla mobilyayı hallederken aradan cıkarta bilirsin bir öneri daha vericem küçük ev aletlerini anneler gününde yakalamak çok mantıklıymış çünki ciddi oranlarda indirim yapılıyormuş dipnot olarak düşeyim :)
kesinlikle öyle bizde beyaz eşyaların hepsini kız alıyor da dedim acaba fikrimi mi değiştirsemmnişandan sonra çok vaktiniz kalmıyorsa nişanı hiç beklemeyin şimdiden yavastan başla derim canım
ibownick evet cnm yarı yarıya ödüyoruz bana hiç mantıklı gelmiyor çünki kız tarafı erkek tarıfı gibi meseleler :) erkek tarafıda insan çok yüklenmemek gerek
Merhaba hoş bulduk :) aaa ne hoş biz de 7 sene olucak nisan 16 da ocak 2 de nilanımız oldu 2016 da bidaha ki yazada inş. Düğün düşünüyoruz Allahın izniyle inşallah ay sorma ordan gık oraya gir ordan cık oraya gir mahfolduk beyaz eşyalarımızı aldık anca 3 ayda karar verebildik mobilya yı bi sene düşüncez heral de artık şimdiden basladık canım biz evlendikten aonra bide bunları düşünmeyelim diye sen almışmıydın öncesen benim hiç birşeyim yoktu şimdi hepsi aırada bekliyor valla
Günaydın kızlar uğrayamıyorum 12 saat çalıştığım için
Gunaydiin merhaba :) cok guzelmis canim Allah tamamina erdirsin insallah peki kizlar beyaz esya arastiran oldumu hic tercihinizi hangi markadan yana yaptiniz
kızlar meraba bizde 2017 nin 7. ya da 8. ayı gibi nasipse yuva kurmayı düşünüyoruz. siz beyaz eşyalarınızı şimdiden almışsınız ya da almaya başlamışsınız hayırlı olsun :) peki garanti süreleri geçer filan diyorlar ya onları nasıl ayarlayacaksınız? küçük ev aletlerini alan var mı? ben mi geç kaldım bilemedim . bide beyaz eşyaları yarı yarıya ortak mı alıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?