- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.181
Şu an net bisey yok ama 2017 temmuz hayirlisiysaAllah tamamına erdirsin hayırlısıyla :)) Eee e düğün ne zaman belli mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an net bisey yok ama 2017 temmuz hayirlisiysaAllah tamamına erdirsin hayırlısıyla :)) Eee e düğün ne zaman belli mi?
maşallah 6,5 yıl mı
bende 24 yaşında istanbuldayım![]()
iyiyim teşekkürler senNasılsınız :))
Şu an net bisey yok ama 2017 temmuz hayirlisiysa
maşallah maşallahAynen canım 6,5 yıllık :))
Çok mu geç kalmışızüniversite yıllarından geliyo ilişkimiz maşallahımız var
![]()
iyiyim teşekkürler sen![]()
Salonlarin doluluk oranina gore degisir tarih :)Hayırlısı olsunda tarih önemli değil bizde bu sene diyoruz bakalım daha net bi tarih yok :)
Salonlarin doluluk oranina gore degisir tarih :)
hadi yaİyiyimm ama acıktım sanırım karnımın guruldaması ile anladım ki daha yemek yemedim![]()
![]()
Bizim daha askerlik var bi yil of ya. Yarin gidiiyor askere ve cok mutsuzum.Aynen bizimkilerde bakıyodu salon henüz bi haber yok ama bakalım beklemedeyim![]()
hadi yabende şimdi ara öğünümü yiyorm altınbaşak bisküvi
![]()
Bizim daha askerlik var bi yil of ya. Yarin gidiiyor askere ve cok mutsuzum.
evetSende @curly939393 gibi misin? O da kilo vermem lazım diyip duruyo sanki kiloluymuş gibi
Afiyet olsun yarasın![]()
hadi ya allah kavuştursun canımBizim daha askerlik var bi yil of ya. Yarin gidiiyor askere ve cok mutsuzum.
evetbenimde abartı bişeyim yok ama biraz vermem gerek
![]()
Sende @curly939393 gibi misin? O da kilo vermem lazım diyip duruyo sanki kiloluymuş gibi
Afiyet olsun yarasın![]()
göbek var sadece biraz ah ahÖlçülerin nediir :) Bence çok değilsindir genelde kızlar der ya kilo vermem gerek diye kesin öyle bişi buda![]()
Allah kavuştursun canım deme öyle , sayılı gün çabuk geçer derler sıkıntılı dönemlerin olsa da geçicek en sonunda iyi düşün sen.Kısmet olursa nereye gidiyo ?
amin canim sagolhadi ya allah kavuştursun canım![]()