- 24 Nisan 2015
- 599
- 557
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.401
Elektrikli tavsiye ediyorlar bende henüz almadım ama hastane tipi kiralayın daha verimli diyende çokPeki süt sağma pompası alan ya da kullananlar elektrikli mi manuel mi?
Marka?
Lansiloh ya da Avent?
Elektrikliyse tekli mi Çiftli mi?
Bir akıl verin gözünüzü seveyim:)
Canım rennie verdi bir de mide koruyucu verdi onları kullandığım halde böyleyim. Hiç geçmiyor hiç beslenemiyorum inan. Bebekler için alışverişe bile çıkamadım bu halde olunca daha hiç bir şeyleri yokAllah kolaylik versin canimdoktoruna sordun mu? Verebilecegi bir ilac vardir illa ki bu kadar cekme bosuna yazık. Gaviscon iyi gelmiyor mu? Ben onu kullaniyorum yanma olunca
Canım rennie verdi bir de mide koruyucu verdi onları kullandığım halde böyleyim. Hiç geçmiyor hiç beslenemiyorum inan. Bebekler için alışverişe bile çıkamadım bu halde olunca daha hiç bir şeyleri yokDoğuma kadar çekeceğim gibi duruyor...
kontrollerını aksama canım sıkı takıbe gıt ne olur ne olmaz hyrla dogsunlar ınllh cok sagol allah sende ve burda olan hamıle dogum yapmıs arkdslrdan razı olsun ıyıkı varınızben kendim bir karışım yaptım daha önce burada bahsetmiştim o yağlar benim kaşıntımı kesti ve henüz bir çatlak görünmüyo tabi asıl doğumdan sonra belli olacak.
amin canım sağol. inşallah beklerler bakalım haftaya c.tesi kontrolüm var. hareketleri azaldı gibi hissediyorum artık sanırım yerleri daraldı ondan ama artık endişe tırmanmaya başladı dediğin gibi sağ salim bir kucaklarımıza alsaydık inşallah. seninde toparlamış olmana çok sevindim söylemiştim sana o kadar korkulacak bir şey yok allahın izniyle diye :) maşallah sanada kızlarınada.
sarılık olmaları normaldir heralde endişelenme anne sütü iyi gelir derlerya hep. rabbim bir an önce eve getirmeyi nasip etsin minnoşlarını sağlıkla sıhhatle inşallah annesi dua ediyoruz tabi etmezmiyiz.
kontrollerını aksama canım sıkı takıbe gıt ne olur ne olmaz hyrla dogsunlar ınllh cok sagol allah sende ve burda olan hamıle dogum yapmıs arkdslrdan razı olsun ıyıkı varınız
Elektrikli tavsiye ediyorlar bende henüz almadım ama hastane tipi kiralayın daha verimli diyende çok
Canım ben lansinoh mu philips mi kararsizdim arkadaslarim lansinohun çiftinin zamandan da cok tasarruf ettirdigini söyledi onu tavsiye ettiler beb de onun elektriklisini aldim.kullandıkça sütü de artiriyormus
Cok gecmis olsun ins kisa surede gecer ben taze zencefili 2 adet sarimsak kadar kesip minik minik dograyip limonla kaynatip icmenin faydasi oldugunu duymustum zencefil kesiyor die biliyorum istersen bi dene belki iyi gelir azıcık sabah azicik aksam icsen fazla abartmadan ins iyi gelirCanım rennie verdi bir de mide koruyucu verdi onları kullandığım halde böyleyim. Hiç geçmiyor hiç beslenemiyorum inan. Bebekler için alışverişe bile çıkamadım bu halde olunca daha hiç bir şeyleri yokDoğuma kadar çekeceğim gibi duruyor...
Amin inşallah önceliğimiz onların sağlıkla gelişi:)Sterilize icin de wevell iyi dediler baktik baybplas da aynı özelliklerde onu aldık.Aynen aslında mantıklı
Elektrikli olacaksa çift daha mantıklı
Philips biraz daha Pahalı masaj falan da yapıyormuş lansiloh da çok iyi kararsızım:/
Bugün biberonları kaynattım çantaya koymak için eğer mama kullanır ya da sağarak emmeli olursa kuzular sterilizasyonda bakacağım tencereyle falan uğraşmaktansa
Ama önce bir sağsalim sağlıklı gelsinler bir gidip almaya bakar:)
Bende bir ikiz annesi olarak size tavsiyedse bulunayim, bir kere kesinlikle elektrikli olmali, ben tekli kullanmistim, markasi da medela ,cok memnun kaldim, hastane tipine en yakin .ciftli zamandan tasarruf eder ama, cok kullanan duymadim, birde her iki gogusu ayni anda sagacaginiz garanti degil, bunlari da dusunmek lazim, karar sizin.sormak istedikleriniz olursa yardimci olurum, hepinize hayirli dogumlar.Peki süt sağma pompası alan ya da kullananlar elektrikli mi manuel mi?
Marka?
Lansiloh ya da Avent?
Elektrikliyse tekli mi Çiftli mi?
Bir akıl verin gözünüzü seveyim:)
Biberobları kaç ml aldınız kaç tane aldınız 29 unda ebebekte indirim var bende alayım diyorumAynen aslında mantıklı
Elektrikli olacaksa çift daha mantıklı
Philips biraz daha Pahalı masaj falan da yapıyormuş lansiloh da çok iyi kararsızım:/
Bugün biberonları kaynattım çantaya koymak için eğer mama kullanır ya da sağarak emmeli olursa kuzular sterilizasyonda bakacağım tencereyle falan uğraşmaktansa
Ama önce bir sağsalim sağlıklı gelsinler bir gidip almaya bakar:)
Çok teşekkürler ben şuan bebek odası bakıyorum ama beşikmi büyüyen yatak mı oda yapsakmı kararsızım siz ne yaptınız birde biberonda kaç ml ve kaç tane lazım olurBende bir ikiz annesi olarak size tavsiyedse bulunayim, bir kere kesinlikle elektrikli olmali, ben tekli kullanmistim, markasi da medela ,cok memnun kaldim, hastane tipine en yakin .ciftli zamandan tasarruf eder ama, cok kullanan duymadim, birde her iki gogusu ayni anda sagacaginiz garanti degil, bunlari da dusunmek lazim, karar sizin.sormak istedikleriniz olursa yardimci olurum, hepinize hayirli dogumlar.
gnc10 merhaba cnm simdi mobilya magazasindan döndük,resim cektim ama yukleyemiyorum maalesef 1500 pesin fiyati olan dolabi 1200e alip ciktik,forminiden :) besiklerin cok fazla cesidi vardi,karta cok yuklenmek istemedik,gelecek ayda onlari halledicez,Allahin izniyle..
Emzirme sandalyesi vardi ona bayildim ama esim gereksiz ve cok pahalı deyince cok da israr edemedim...
Ordayken cok mutlusun surekli bebeklerinle ilgili hayaller kuruyosun:) Rabbim bnmkini de tum hamislerin de bebislerini bagislasin...[/QUOTE Güle güle kullanın canım aminnn Allah cunlemizin kini vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşgnc10 merhaba cnm simdi mobilya magazasindan döndük,resim cektim ama yukleyemiyorum maalesef 1500 pesin fiyati olan dolabi 1200e alip ciktik,forminiden :) besiklerin cok fazla cesidi vardi,karta cok yuklenmek istemedik,gelecek ayda onlari halledicez,Allahin izniyle..
Emzirme sandalyesi vardi ona bayildim ama esim gereksiz ve cok pahalı deyince cok da israr edemedim...
Ordayken cok mutlusun surekli bebeklerinle ilgili hayaller kuruyosun:) Rabbim bnmkini de tum hamislerin de bebislerini bagislasin...
tum urunlerde mi indirim var cnm ? biz dun aksam avm deydik ona da ugradk,genel olarak urunleri hosuma gitti ama sadece baktik simdilikBiberobları kaç ml aldınız kaç tane aldınız 29 unda ebebekte indirim var bende alayım diyorum
İlk 4-5 ay mothercareden aldigim besikleri kullandim, boyitu 50-100 cm, ayrica yatakta yaptirmistim, ama buyuyen degil , boyutlari 70-130 cm, onuda en az ilkokula kadar kullanirlar.biberon dr brownun cam biberonlarindan 4 tane almistim.120 mlÇok teşekkürler ben şuan bebek odası bakıyorum ama beşikmi büyüyen yatak mı oda yapsakmı kararsızım siz ne yaptınız birde biberonda kaç ml ve kaç tane lazım olur
Biberobları kaç ml aldınız kaç tane aldınız 29 unda ebebekte indirim var bende alayım diyorum
tum urunlerde mi indirim var cnm ? biz dun aksam avm deydik ona da ugradk,genel olarak urunleri hosuma gitti ama sadece baktik simdilik
Bende bir ikiz annesi olarak size tavsiyedse bulunayim, bir kere kesinlikle elektrikli olmali, ben tekli kullanmistim, markasi da medela ,cok memnun kaldim, hastane tipine en yakin .ciftli zamandan tasarruf eder ama, cok kullanan duymadim, birde her iki gogusu ayni anda sagacaginiz garanti degil, bunlari da dusunmek lazim, karar sizin.sormak istedikleriniz olursa yardimci olurum, hepinize hayirli dogumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?