2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ay ne güzel işte bana herkes zayif sin diyor nası dogurcaksin ye biraz diyolar cnm sıkılıyor kansizlik var sende böyle sıkıntılar yoktur en azinda
Kansızlığin kilo ile alakası yok canım.benim unv yıllarımda çok problem yaşadım 2 yıl kansızlık tedavisi gördüm gebelik öncesi kanım iyi idi ama şimdi yavaş yavaş düşmeye baslamis.millete kulak asma ablam 48 kilo ile hamile kaldı ikizlerine sadece karnı vardı çatır çatır sağlıklı normal doğum ile doğurdu maşallah.herkes bişey der bu dönemlerde sen kulağını tıka onlara stres yapma

Ay nası Morel oldu bana ister istemez bebeklerimi besleyemiyormuyum diye düşünüyorum işin garibi doktorlar söylüyor bana ye biraz diye

Kızlar oda yapanlar var mı ben bir turlu karar veremiyorum buyuyen karyola takımı mı alayım beşik dolap falan mi alayıp oda yapanlar fotoğraf atabilirler mi

Kızlar oda yapanlar var mı ben bir turlu karar veremiyorum buyuyen karyola takımı mı alayım beşik dolap falan mi alayıp oda yapanlar fotoğraf atabilirler mi
biz tam takim almayi düşünmüyoruz odamiz cok buyuk degil cunku,yani aslinda sifonyer haric alicz digerlerini..
dolabimizi forminiden beğendik,hatta bn bayildim :) cok sık ve otantik bisey,besikleri de ikeadan dusunuyoruz yani aslinda karar verdik de kartin odeme donemini bekliyoruz :) perdeyi de bugun hallettik :) cinsiyet belli degil diye mürdüme yakin bisey begendim..
hepsi gelsin bn atacam buraya bakalim begenecek misiniz:)

buarada buyuyen besik alabiliyosaniz onu alin ama bize cok kulfetli geldi,birazcik duzgun olsun derseniz 1500den asagisi yok,2tane ondan olacagina ikea olsun dedik.sonucta ikisi de en fazla 3yasa kadar zannimca.buyuyenler buyume yasina kadar dayanir mi bilmiyorum :)

Gerçekten pahalı en uygun caplumbaada bulduk 2300 gibiydi fiyat tam takım ama tek yatak alıcam ozamn çok kararsızım büyüyenleri en az 10 yaşına kadar kullanıyorlar

Gerçekten pahalı en uygun caplumbaada bulduk 2300 gibiydi fiyat tam takım ama tek yatak alıcam ozamn çok kararsızım büyüyenleri en az 10 yaşına kadar kullanıyorlar
o yasa kadar saglam kaliyor mu acaba :) ya da cocuk baska yatak istemez mi acaba :) ust komsumdan bi de ablamdan biliyorum, sagolsun habire ust komsum arayip taciz ediyor beni,gel oglumun besigini al diye,ogluna araba yatak alckmis,o da buyuyen besik ama cocuk istemiyormus artik..
kadin da careyi bana vermekte buluyor,iki bebegin olck alamazsin diyor en son dayanamadim 1tane cok pahali alacagima 2tane ortalama bisey alcm abla,sagol dedim vazgecti
Ama icinde de kalmasin tabii :) bn dogrusu daha cok maddi olarak zorlayacagi icin istemiyorum onlari.

Dolabı ne yapacaksınız dolapta şart

Peki süt sağma pompası alan ya da kullananlar elektrikli mi manuel mi?
Marka?
Lansiloh ya da Avent?
Elektrikliyse tekli mi Çiftli mi?
Bir akıl verin gözünüzü seveyim:)

Kızlar pazar sabahı çalışan bir anne adayı olarak hepinize günaydın Ben midemden delirmek üzereyim artık. Daha çok erken olmasına rağmen geceleri artık asla yatarak uyuyamıyorum sürekli bir yanma bulantı. Sabah uyandığımda da aynı şey. Gün içinde bir saat falan sadece iyi hissedebiliyorum kendimi. Nasıl olacak böyle nasıl geçecek zaman bilmiyorum hep canım yanıyor Bir tek ben böyleymişim gibi geliyor, mide sorunu çekmekten bıktım anlayacağınız yaa

Peki süt sağma pompası alan ya da kullananlar elektrikli mi manuel mi?
Marka?
Lansiloh ya da Avent?
Elektrikliyse tekli mi Çiftli mi?
Bir akıl verin gözünüzü seveyim:)
Canım ben lansinoh mu philips mi kararsizdim arkadaslarim lansinohun çiftinin zamandan da cok tasarruf ettirdigini söyledi onu tavsiye ettiler beb de onun elektriklisini aldim.kullandıkça sütü de artiriyormus

Allah kolaylik versin canim doktoruna sordun mu? Verebilecegi bir ilac vardir illa ki bu kadar cekme bosuna yazık. Gaviscon iyi gelmiyor mu? Ben onu kullaniyorum yanma olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…