2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlar 30.haftaya kadar normal iyiysen +2hafta dr raporuyla calisip sonra ayriliyorsun istesende calisamiyosun ikizlerde die biliyorum 34 falan cok degilmi? Ben mi yanlis anladim? Birde 30. Bitip +2 hafta deilmi??

Kizlar 30.haftaya kadar normal iyiysen +2hafta dr raporuyla calisip sonra ayriliyorsun istesende calisamiyosun ikizlerde die biliyorum 34 falan cok degilmi? Ben mi yanlis anladim? Birde 30. Bitip +2 hafta deilmi??
Bende tek gebelikler 32 de izne ayrilir ikiz olanlar 30 da falan diye biliyordum. Belki yanlis biliyorumdur.ikiz icin 34 hatta 36 cok fazla.zaten 36 da doguyorlar genellikle daha bile once.

Çok teşekkürler çok açıklayıcı oldu benim için.. Hayırlısı ile az daha dururlar inş benimkiler de
Çok sevindim emzirmeye başlayacağını zaten.ins hayırlısıyla bir an evvel evinize de gelirler

masallah onlara,daha da ii olcklar Allahin izniyle

Hayır cnm son 3haftaya kadar çalışabilir raporu veriliyor. Yani istesem 37ye kadar çalışablrm

slm kızlar nasılsınız bız dun bebıslerı gorduk kuzumun bırı sarılık olmus hafıf dıgerınde enfeksyon cıkmıs kanında antıbıyotık alıyomus dua edın ıyı olsunlar canlarım hayrlısıyla evımızede getrseydık yukum kalkacak

Allah acil sifalar versin canim, hemen iyi olurlar da evlerine gelirler minikler insaAllah

Bir an önce iyileşirler inşallah canım dualarımız seninle. Düzelir en kısa zamanda umarım.

Arkadaşlar benmle aynı dönem olupta karnı çok kaşınan var mı? Karnm çatlamş maalesef ve çok kremlememe rapmen kaşınıyor. Çatlamayı durdurmak herhalde imkansız :-(

ben kendim bir karışım yaptım daha önce burada bahsetmiştim o yağlar benim kaşıntımı kesti ve henüz bir çatlak görünmüyo tabi asıl doğumdan sonra belli olacak.

amin canım sağol. inşallah beklerler bakalım haftaya c.tesi kontrolüm var. hareketleri azaldı gibi hissediyorum artık sanırım yerleri daraldı ondan ama artık endişe tırmanmaya başladı dediğin gibi sağ salim bir kucaklarımıza alsaydık inşallah. seninde toparlamış olmana çok sevindim söylemiştim sana o kadar korkulacak bir şey yok allahın izniyle diye :) maşallah sanada kızlarınada.

sarılık olmaları normaldir heralde endişelenme anne sütü iyi gelir derlerya hep. rabbim bir an önce eve getirmeyi nasip etsin minnoşlarını sağlıkla sıhhatle inşallah annesi dua ediyoruz tabi etmezmiyiz.

Nasıl bir karışım tekrar yazar mısın

Teşekkür ederim bunu uygulayacam şimdiden sanki goguslerim de çatlamalar başladı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…