- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.361
Kizlar 30.haftaya kadar normal iyiysen +2hafta dr raporuyla calisip sonra ayriliyorsun istesende calisamiyosun ikizlerde die biliyorum 34 falan cok degilmi? Ben mi yanlis anladim? Birde 30. Bitip +2 hafta deilmi??Cnm senin doğum tarihine baktım zaten istesende sonraya ekletemezsn. Yani boşuna çalışmana gerek yok. Erkenden ayrıl. Ben şükür 30+2hafta çalıştım (2günü kar tatiliydi :-D ) geriye kaldı 2hafta. Yani planm 34.haftayı bitirip ayrlmk. Aslında 2hafta daha çalışablrmde o kadarda abartmamak lazm. 36ya kadar çalışsam seminere kadar iznim bitmiyo ama dayanamam sanrm. Zorlamaya gerek yok. Haziranım açık kalacak. 2hafta rapor alsam 2haftada semnere gderm mecburiyetten :-(
Bende tek gebelikler 32 de izne ayrilir ikiz olanlar 30 da falan diye biliyordum. Belki yanlis biliyorumdur.ikiz icin 34 hatta 36 cok fazla.zaten 36 da doguyorlar genellikle daha bile once.Kizlar 30.haftaya kadar normal iyiysen +2hafta dr raporuyla calisip sonra ayriliyorsun istesende calisamiyosun ikizlerde die biliyorum 34 falan cok degilmi? Ben mi yanlis anladim? Birde 30. Bitip +2 hafta deilmi??
Çok teşekkürler çok açıklayıcı oldu benim için.. Hayırlısı ile az daha dururlar inş benimkiler deevet canim sadece bezle duruyolar hastanede kalan bebek icin ucgunde bi bez islak mendil ve bakim bezi istiyolar ikiser paket sutleri evde gogus pomposyla sagiyorum sut posetleri var eczanede onlrdan aldik sagdigim sutu onlara koyup bebegin soyadini sutu saat kacta sagdigimi ve tarih yaziyorum buzluga koyup biriktiriyorum ertesi gun sut satinde esim goturup yenidoganda olan hemsireye veriyo onlar isitip iciriyolr doktor hergun bebekler hakkinda bilgi veriyo hergun sut goturunce onuda soyluyo doktor gorus yok uzaktan camdan goruyosun tanidigin varsa aksamlari iceri girebiliyosun 5 10 dakka goruyosun yoksa hep uzaktan bebekler iyuye gittikce anne emzirsin gelsin diolar biz pazar gunu baslicaz emzirmeye hafta ici cikarcaklar bebislerimizi insllh zaten onlar daha iyi ilgileniyolr emin ol allah kurtarsin canm bebeislerden ayri olmak cok zor inan
masallah onlara,daha da ii olcklar Allahin izniylecıger gelıstırıcı cok faydalı kızlar ben dogumdan 1 hafta once vuruldum ve sukur hıc solunum sıkıntısı olmamıs kuvozde suan tek sorun kılo almaları bıde bebısımın bırı yutmayı bılmedıgı ıcın mıdeden beslenıyo dıger ı ıse bıberonla beslenıyo sıkıntısı yok 100 gramı beklıyoz ıkı kılo olması ıcın 2 kılo olunca ertesı gun cıkacak ınsallh 1890 bırı 1870 dıgeı ınsllh bu hfta ıcı alcaz bebekelrlımızı sıkıntı cıkmazsa
Hayır cnm son 3haftaya kadar çalışabilir raporu veriliyor. Yani istesem 37ye kadar çalışablrmKizlar 30.haftaya kadar normal iyiysen +2hafta dr raporuyla calisip sonra ayriliyorsun istesende calisamiyosun ikizlerde die biliyorum 34 falan cok degilmi? Ben mi yanlis anladim? Birde 30. Bitip +2 hafta deilmi??
İki kez ya da bir kez diye bilgi vermediler dimi?Beni sağlık ocağından aradılar 20. Hafta bitiminde tetanoz aşısı yapacağız dediler
slm kızlar nasılsınız bız dun bebıslerı gorduk kuzumun bırı sarılık olmus hafıf dıgerınde enfeksyon cıkmıs kanında antıbıyotık alıyomus dua edın ıyı olsunlar canlarım hayrlısıyla evımızede getrseydık yukum kalkacak
Bir an önce iyileşirler inşallah canım dualarımız seninle. Düzelir en kısa zamanda umarım.slm kızlar nasılsınız bız dun bebıslerı gorduk kuzumun bırı sarılık olmus hafıf dıgerınde enfeksyon cıkmıs kanında antıbıyotık alıyomus dua edın ıyı olsunlar canlarım hayrlısıyla evımızede getrseydık yukum kalkacak
Arkadaşlar benmle aynı dönem olupta karnı çok kaşınan var mı? Karnm çatlamş maalesef ve çok kremlememe rapmen kaşınıyor. Çatlamayı durdurmak herhalde imkansız :-(
canim insllh 34 38 lere kadr beklesinler bebebisler bizde pazar gunu emzirmeye basliycaz sut goturuyoruz hergun evde sagip buzlukta biriktirip goturuyoz hafta icine vercekler bebekleri insllh tanidik bi arkdsm var kuvez bakiminda surekli ondan bilgi aliyorm doktorda hergun bilgi veriyo inan o vajina agrisi bende coktu cok fena ama az kaldi sabret insllh sag salim dogum olsn rabbimin izniyle dogum olunca butun agrilar bitiyo ben toparlandm bile sujur iki gundur evimde temizlikte yemekte kendim yapiyorum birgun yattim eve gelince dun dus yaptim dahada rahatladm hemn kalktim sukur hyrli dogumlar olsn dikkt et grip olunca dogumu tetikliypmus
slm kızlar nasılsınız bız dun bebıslerı gorduk kuzumun bırı sarılık olmus hafıf dıgerınde enfeksyon cıkmıs kanında antıbıyotık alıyomus dua edın ıyı olsunlar canlarım hayrlısıyla evımızede getrseydık yukum kalkacak
Keman çalabiliyormusun? Ne kadar güzel...Kızlar ben bugün miniklerime keman çaldım :) Artık müziği duyup hissedebiliyorlarmış, çalarken kıpırdandı bayağı minikler
Nasıl bir karışım tekrar yazar mısınben kendim bir karışım yaptım daha önce burada bahsetmiştim o yağlar benim kaşıntımı kesti ve henüz bir çatlak görünmüyo tabi asıl doğumdan sonra belli olacak.
amin canım sağol. inşallah beklerler bakalım haftaya c.tesi kontrolüm var. hareketleri azaldı gibi hissediyorum artık sanırım yerleri daraldı ondan ama artık endişe tırmanmaya başladı dediğin gibi sağ salim bir kucaklarımıza alsaydık inşallah. seninde toparlamış olmana çok sevindim söylemiştim sana o kadar korkulacak bir şey yok allahın izniyle diye :) maşallah sanada kızlarınada.
sarılık olmaları normaldir heralde endişelenme anne sütü iyi gelir derlerya hep. rabbim bir an önce eve getirmeyi nasip etsin minnoşlarını sağlıkla sıhhatle inşallah annesi dua ediyoruz tabi etmezmiyiz.
Nasıl bir karışım tekrar yazar mısın
Teşekkür ederim bunu uygulayacam şimdiden sanki goguslerim de çatlamalar başladı sankiyarım şişe bebe yağının içine iki şişe acı badem, yarım şişe kakao, bir şişe susam, bir şişe kırmızı kantaron yarım şişeden az biberiye koyuyorum sabah akşam sürüyorum. en son karıştırdığımın içine birazda bio oil koydum.
hosgeldin cnm,bnm var icerde kanamam,progestan jel kullaniyorum,gunluk bir tane.Sa kizlar 9+4 ikizlerime hamileyim 51 kg siz kaç kg ile hamile kaldınız bide iç kanamam var sizdede oldumu
HB cnm senin ki kaç haftalikhosgeldin cnm,bnm var icerde kanamam,progestan jel kullaniyorum,gunluk bir tane.
Bende 67 kilo ile hamile kaldım ayvayı yedim sanırım inşallah çok kilo almamSa kizlar 9+4 ikizlerime hamileyim 51 kg siz kaç kg ile hamile kaldınız bide iç kanamam var sizdede oldumu
Teşekkür ederim bunu uygulayacam şimdiden sanki goguslerim de çatlamalar başladı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?