2017 de İkiz Annesi Olucaklar

ben bu yaşadıklarım daha hafifken sormuştum çok normal düzenli aralıklı sancı olursa doğum anlamına gelir dediği için çok takılmıyorum ama dediğin gibi nasıl 37 olacak diye düşünmeden de edemiyorum. geceleri uyumak çok sıkıntı benimde uyuyabiliyorum gerçi ama sağdan sola dönmk falan bildiğin eziyet çok canım yanıyo ayağa kalkınca babanne gibi yürüyorum birden adım atamıyorum acıdan dolayı çok zor gerçekten bende dün artık çok sıkıldım diye bağırdım sonrada üzüldüm. bide evde çocuk olunca ona da yetişmek gerekiyo ama gücün yetmiyo falan zorrr . haber veririm tabi merak etme sorcam bunları tekrar.

cok az kalmis :) insallah biz de o gunleri goruruz,hala arada lekelerim oluyor cok korkuyorum

amin. bulunduğunuz haftaların tadını çıkarın bence :). bol bol dışarı çıkın dolaşın eşlerinizle. daha sonra hepsine bir süre hasret kalacaksınız. dışarı çıktığım zaman milletin bakışları o kadar rahatsız ediyo ki çıkmamayı tercih ediyorum artık bir de zaten bu aylarda öyle dolaşıyım yürüyüm falan hikaye oluyo o yüzden stresi bir kenara atın allaha emanetler tadını çıkarın.

cok az kalmis :) insallah biz de o gunleri goruruz,hala arada lekelerim oluyor cok korkuyorum
Bende o haftalardayken boyle gorunce ay ne gzl bende o kdr gelsem daha ne isterim diyodum ama nasil gecti anlamadim hareketlerini hissettkten snra daha cabuk geciyo sanki seninde az kaldi. Lekeler icin bsey diyemicem cnm benm olmadi desem yeridir ama doktorm olmasi nrmal kirmizi kan olursa gel hemen demisti cogu kisidede oluyo genelde lekelenme korkma gecicek zaten doktorum 12.haftaya kdr vct bebegi aticaksa atiyo demisti sen gectn coktan endiselenme o kdr. Bol bol dinlenmeye bak

Yaa cocuk olunca daha zordur eminim oda ilgi bekler. Saga sola donmek benm icinde skntı kalkarak donuyorum kalkmadan donemiyorum ben. Iste benide bu haftalarda boyle olmak korkutuyo smdi boyleyse 37ye kdr daha buyucekler ve bu sorunlarda dahada buyucek Allah yardim etsin son bi kac haftamz oyle boyle geccek insallah.

Hayırlısı ile bende o 12.haftayı bi atlatsam sizlerin yazdıklarını okuyunca biraz korkuyorum ama bir an one 12 haftayı devirmek istiyorum

Hayırlısı ile bende o 12.haftayı bi atlatsam sizlerin yazdıklarını okuyunca biraz korkuyorum ama bir an one 12 haftayı devirmek istiyorum
12 14 16 derken cabucak gecicek zaman endiselenme dicem ama elde olmuyo devamli bisey olck mi dye endise ediyo insan ben doktra bile 2 haftada bir falan gdydm doktor kiziyodu bu kdr cok gelme diye :) simdide gtmek zor geliyo. :) Korkma gecicek bebeklerinide strese sokma annesi buyuyolar orda guzel guzel.

I
İnşallah 12 bi geçsin her kontrol öncesi bi korku sarıyor acaba bişey var mı doktordan çıkınca mutlu mutlu bulutlarda cikiyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır.15+2 ikiz bebeklerimi bekliyorum.Ben bebeklerimin hareketlerini henüz hissedemedim .9 yaşında bir kızım var uzun zaman olduğu için de ilk gebeliğimi hatırlayamıyorum.ikinci gebeliği olup benim gibi hissedemeyen var mı?Bir de benim bebeklerim biri aşağıda biri yukarıda.Doktoruma alttakinin gelişmesini engelleyeci bir durum olup olmadığını sordum zannetmiyorum dedi.Bu şekilde yanyana değilde aşağı yukarlı olup 30lu haftaları yaşayan var mı?Biraz endişeleniyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama işte bazen elimizde olmuyor.

bnm ilk gebeligim ancak şu aşağı yukari meselesi bende var,biri sag ustte biri sag altta,hic aklima bu dediginiz gelmedi ama zannetmem..
Hissetme işini daha bn de hissetmedim ya da hissettim farkında degilim,bilmiyorum :)

Merhaba. Bizim 16+2 yken muayenemde doktor ayağa kalkmislar dedi.yanyana ayaklari asagida duruyorlarmis.basta sizinkiler gibiydi. Herhalde hafta hafta degisiyor pozisyonlari, sıkıntı olmaz muhtemelen. Benim ilk gebeligim ama 14. Haftanin sonunda bi kipirti hissetmistim tabi cok hafif ama birkac defa olunca anladim bebeklerden oldugunu. Sonra hafta hafta guclendi hareketler. Herkesin farkli ama 20 de hissetmeye baslayan çok var

merhaba :) hayırlı olsun bebeklerin inşallah. ben bebekleri ikinci gebeliğim olmasına rağmen 22 de falan doğru dürüst hissetmeye başlamıştım henüz erken yani oğlumda çok erken hissetmiştim ama 24 e kadar normal demişti doktorum. benim bebeklerde önce altlı üstlü duruyolardı fakat sonra başları yukarda ayakları aşağıda durmaya başladılar şu an nasıllar bilmiyorum muhtemelen değişmişlerdir. bu arada konu ile alakasız ama ismin yasemin öz mü :)

inan her hafta sonu esimin zoruyla çıkıyoruz,normalde cikmayi dolasmayi seven ben,su an korkuyorum,her an bisey olacak diye..
Ama hepsi dedigin gibi bosuna..Allaha emanetler insallah:)

inan her hafta sonu esimin zoruyla çıkıyoruz,normalde cikmayi dolasmayi seven ben,su an korkuyorum,her an bisey olacak diye..

Allah korur meleklerimizi biz rahat olalim yeter ki:) bende de artik zorlanmaya baslamama rağmen bi gezme hevesi basladi. Havalar da soguk ama hep cikmak istiyorum:) yarin da randevumuz var bir aydan sonra cok heyecanliyim insallah guzel guzel büyümüştür minnoslar

insallah cnm :) bnm de haftaya..
cok merak ediyorum asklarimi her seferinde ayni heyecan

Daha hissetmemek normal bence 18 haftada falan tam olarak hissettim benim biri aşağıda biri yukarda aşağıdakinin gelişimi daha iyi benimkinin yukardaki yavrum zayıf küçük yer ile alakalı değilde kordon ile alakalıymış

bol bol gezin
ben şimdiden gezmeyi özledim
10 güne kadar her gün çıktım :) doktor dur artık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…