2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhaba bende 20. Haftadayim hala tam hissedemiyorum minik dokunuslar var sadece ilk hamileligim bilmiyorum ondan mi die ama henuz tekme vs. Yok dun dr.a gittim bundan sonra baslar endiselenme hersey yolunda dedi benimkilerde altli ustlu asagidaki secde pozisyonunda duruyo hatta ama oda sonra degisir dedi ilerledikce yer bulurlar dedi hatta. 2 doz tetenoz olucam birde ayrintiliya giricem 21. Haftada

Ya bişey soracağım bu baston pusetlerin ön korumalığı yok ya çok boş geliyor önü sadece kemerle bağlı
Kemeri açıp hop atlamazlar dimi allam korusun
Erecek döneme gelince
Benm kızm büyüdüğünde kemeri açıp çıkıyıdu mağazalarda ama... bAriyeri kırılmştı arabamzn ama kırılmadan öncede bariyerin altından çıkıyodu. Bi çock çıkmak isterse her halükarda çıkıyo. Macleren arabasunın güvenlk kilidi 5liymş. Blmyorum sanki daha korunaklı gibi

Ebebek 2.el 500 liraya temiz görmüştük biZ
Aynı özelliklere sahip 900 liraya Sıfır chicconun var ben onu düşünüyorum
Bunlar katlama hafiflikte falan çok iyi gerçekten
Chicconun ve kraftinkine bende baktım. Kraft nitro çikodann3-5cm daha dar. Ama genel anlamda birbirine benziyolar arabalar. Maclereni düşünmeme sebep şu tentesinin büyüklüğü ve hafifliği. Tente çok önmli. Kızımda çok kullandm tenteyi ama chicco ve kraftta tente yarım kapanıyo o yzden düşünmyom artk

Kizlar doktrlrnz ne zmn alcagini soyledi bebekleri. Bana 37 dedi ama 37ye kdr dayanamam gbi glyo bide bnm adet agrsi gbi agrlrm oluyo gece flnda bunlr sancimi
Bugün dra gttm herşey yolunda gözkyo. Biri 2kilo diğeri 1800kilo olmş. Nezamn sezeryana alırsnz die sordum 38in sonunda dedi. Üzüldüm. 37de almasnı isterdm. Ben tabi hesap peşindeyim. 3hafta erken olsa doğum sonrasına ekleniyor ya..bu durumda çok az ekletwbilecem.. acaba 1hafta daha mı çalışsam diye düşünmeye başladm. Hsftaya son haftam olacaktı normalde. 1hafta daha mı gtsem duruma bakıp tabikide diye düşünmeye başladm

Masallah sübhallah size dogumunuza az kalmıs benimde az kalsaydı keske bu haftalar hiç geçmiyor

maşallah kuzulara. raporla doğumdan önceki üç haftaya kadar çalışabiliyosun ama çok riskli değilmi?

Bisey sorcam arkadaslar,dogum fotografcisi tutmayi dusunuyor musunuz ?
fiyatlari arastirdiniz mi ne kadar ?

Merhaba kızlar, biz muayeneden geldik. Bebisler büyümüş masallah. Biri 20+5 399 gram 24 cm. Digeri 20+1 351 gram 21 cm olmuş. Ikisinin de başları asagidaydi. Tansiyonum biraz yüksek çıktı ilk kez. Tuzlu yiyorsan azalt dedi. Osteocare verdi icinde magnezyum cinko kalsiyum ve d vitamini varmış. 5 kilo almışım simdiye kadar. Ayrintili icin randevu alacagim bakalim. İkiz bebekler icin 330 lira dediler
Seker yuklemesi var bir de 24. Haftada.
Genellikle yat dedi cok sıkıldıgında kısa yürüyüş yap sadece dedi.
Bizden haberler boyle:)

Canım onu ben de deneyeceğim duymuştum, çok teşekkür ederim inşallah geçer

Yaa sende de mi , ilk defa benim dertlerimi yaşayan birini buldum. Sanırım bende de aynı şeyi kız yapıyor. Şu an nasılsın peki, haftan bayağı ilerlemiş.

Merhaba ben de 24. haftadayım ve benim bebeklerim de öyle biri aşağıda biri yukarda. Bize hiç öyle bi sorundan bahsetmedi doktorumuz sen de içini rahat tut bence, sağlıkla alırız kucağımıza inşallah :)

Niye genellikle yat dedi ki ?

Maşallah canım bebeklerine çok sevindim :) Ya benim doktorum şeker yüklemesinden bahsetmedi hiç yapmayacak mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…