- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.481
Merhaba bende 20. Haftadayim hala tam hissedemiyorum minik dokunuslar var sadece ilk hamileligim bilmiyorum ondan mi die ama henuz tekme vs. Yok dun dr.a gittim bundan sonra baslar endiselenme hersey yolunda dedi benimkilerde altli ustlu asagidaki secde pozisyonunda duruyo hatta ama oda sonra degisir dedi ilerledikce yer bulurlar dedi hatta. 2 doz tetenoz olucam birde ayrintiliya giricem 21. HaftadaMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır.15+2 ikiz bebeklerimi bekliyorum.Ben bebeklerimin hareketlerini henüz hissedemedim .9 yaşında bir kızım var uzun zaman olduğu için de ilk gebeliğimi hatırlayamıyorum.ikinci gebeliği olup benim gibi hissedemeyen var mı?Bir de benim bebeklerim biri aşağıda biri yukarıda.Doktoruma alttakinin gelişmesini engelleyeci bir durum olup olmadığını sordum zannetmiyorum dedi.Bu şekilde yanyana değilde aşağı yukarlı olup 30lu haftaları yaşayan var mı?Biraz endişeleniyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama işte bazen elimizde olmuyor.
Benm kızm büyüdüğünde kemeri açıp çıkıyıdu mağazalarda ama... bAriyeri kırılmştı arabamzn ama kırılmadan öncede bariyerin altından çıkıyodu. Bi çock çıkmak isterse her halükarda çıkıyo. Macleren arabasunın güvenlk kilidi 5liymş. Blmyorum sanki daha korunaklı gibiYa bişey soracağım bu baston pusetlerin ön korumalığı yok ya çok boş geliyor önü sadece kemerle bağlı
Kemeri açıp hop atlamazlar dimi allam korusun
Erecek döneme gelince
Chicconun ve kraftinkine bende baktım. Kraft nitro çikodann3-5cm daha dar. Ama genel anlamda birbirine benziyolar arabalar. Maclereni düşünmeme sebep şu tentesinin büyüklüğü ve hafifliği. Tente çok önmli. Kızımda çok kullandm tenteyi ama chicco ve kraftta tente yarım kapanıyo o yzden düşünmyom artkEbebek 2.el 500 liraya temiz görmüştük biZ
Aynı özelliklere sahip 900 liraya Sıfır chicconun var ben onu düşünüyorum
Bunlar katlama hafiflikte falan çok iyi gerçekten
Bugün dra gttm herşey yolunda gözkyo. Biri 2kilo diğeri 1800kilo olmş. Nezamn sezeryana alırsnz die sordum 38in sonunda dedi. Üzüldüm. 37de almasnı isterdm. Ben tabi hesap peşindeyim. 3hafta erken olsa doğum sonrasına ekleniyor ya..bu durumda çok az ekletwbilecem.. acaba 1hafta daha mı çalışsam diye düşünmeye başladm. Hsftaya son haftam olacaktı normalde. 1hafta daha mı gtsem duruma bakıp tabikide diye düşünmeye başladmKizlar doktrlrnz ne zmn alcagini soyledi bebekleri. Bana 37 dedi ama 37ye kdr dayanamam gbi glyo bide bnm adet agrsi gbi agrlrm oluyo gece flnda bunlr sancimi
Masallah sübhallah size dogumunuza az kalmıs benimde az kalsaydı keske bu haftalar hiç geçmiyorBugün dra gttm herşey yolunda gözkyo. Biri 2kilo diğeri 1800kilo olmş. Nezamn sezeryana alırsnz die sordum 38in sonunda dedi. Üzüldüm. 37de almasnı isterdm. Ben tabi hesap peşindeyim. 3hafta erken olsa doğum sonrasına ekleniyor ya..bu durumda çok az ekletwbilecem.. acaba 1hafta daha mı çalışsam diye düşünmeye başladm. Hsftaya son haftam olacaktı normalde. 1hafta daha mı gtsem duruma bakıp tabikide diye düşünmeye başladm
Benimki de geçmiyor.siz en azında 12.haftayı atlatmissiniz.bi de ben atlatsamMasallah sübhallah size dogumunuza az kalmıs benimde az kalsaydı keske bu haftalar hiç geçmiyor
:)) herkes onundekine imreniyor,ben de 20deki 30daki arkadaslara imreniyorm :) ama inanin 12 gecince de rahatlamiyosunBenimki de geçmiyor.siz en azında 12.haftayı atlatmissiniz.bi de ben atlatsam
Bugün dra gttm herşey yolunda gözkyo. Biri 2kilo diğeri 1800kilo olmş. Nezamn sezeryana alırsnz die sordum 38in sonunda dedi. Üzüldüm. 37de almasnı isterdm. Ben tabi hesap peşindeyim. 3hafta erken olsa doğum sonrasına ekleniyor ya..bu durumda çok az ekletwbilecem.. acaba 1hafta daha mı çalışsam diye düşünmeye başladm. Hsftaya son haftam olacaktı normalde. 1hafta daha mı gtsem duruma bakıp tabikide diye düşünmeye başladm
Benim dogum.paketmin icinde var foto ve oda susleme hastanenin kendi seyi. 2000ms smdi ikiz dogum ocktn snra 200 250 zam gelicekmsBisey sorcam arkadaslar,dogum fotografcisi tutmayi dusunuyor musunuz ?
fiyatlari arastirdiniz mi ne kadar ?
ooo cok iyiymis masallahBenim dogum.paketmin icinde var foto ve oda susleme hastanenin kendi seyi. 2000ms smdi ikiz dogum ocktn snra 200 250 zam gelicekms
Canım öyle yapıcam artık napim çaresiz kaldım çok sağolHadi ya.. Allah sifa versin canim gercekten zor mide rahatsızlığıinternetten almaya çalış guzel seyler oluyor, e bebek, koton, lcw ye bakabilirsin
Canım onu ben de deneyeceğim duymuştum, çok teşekkür ederim inşallah geçerCok gecmis olsun ins kisa surede gecer ben taze zencefili 2 adet sarimsak kadar kesip minik minik dograyip limonla kaynatip icmenin faydasi oldugunu duymustum zencefil kesiyor die biliyorum istersen bi dene belki iyi gelir azıcık sabah azicik aksam icsen fazla abartmadan ins iyi gelir
Yaa sende de mi , ilk defa benim dertlerimi yaşayan birini buldum. Sanırım bende de aynı şeyi kız yapıyor. Şu an nasılsın peki, haftan bayağı ilerlemiş.Yalnız değilsin. Aynı sıkıntıları iki hafta önce kontrol sırasında dr a anlatıyodum. Tam da oğlanın ölçümlerini yaparken. Nedeni belli oldu şimdi dedi oğlan kafayı mideme dayamış... 1 1 buçuk hafta öyle gezdim. Çok dayanamadığım zamanlarda gaviscon şuruptan içtim ama şimdi bi sıkıntı yok çok şükür. Sanırım pozisyon değiltirdi benim ufaklık
merhaba :) hayırlı olsun bebeklerin inşallah. ben bebekleri ikinci gebeliğim olmasına rağmen 22 de falan doğru dürüst hissetmeye başlamıştım henüz erken yani oğlumda çok erken hissetmiştim ama 24 e kadar normal demişti doktorum. benim bebeklerde önce altlı üstlü duruyolardı fakat sonra başları yukarda ayakları aşağıda durmaya başladılar şu an nasıllar bilmiyorum muhtemelen değişmişlerdir. bu arada konu ile alakasız ama ismin yasemin öz mü :)[Teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlı olur,sağlı kucaklarımıza alırız. Ben acele ediyorum sanırım sanki hissedince yaşadıklarının da kanıtı olacak ya ondan biraz panik yapıyorun.İkizlerimden 4 ay önce 3 aylık bebeğimi kaybetmiştim.Biraz da korkum ondan.Adım Yasemin Öz saoyadımın ilk iki harfi :))
Merhaba ben de 24. haftadayım ve benim bebeklerim de öyle biri aşağıda biri yukarda. Bize hiç öyle bi sorundan bahsetmedi doktorumuz sen de içini rahat tut bence, sağlıkla alırız kucağımıza inşallah :)Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır.15+2 ikiz bebeklerimi bekliyorum.Ben bebeklerimin hareketlerini henüz hissedemedim .9 yaşında bir kızım var uzun zaman olduğu için de ilk gebeliğimi hatırlayamıyorum.ikinci gebeliği olup benim gibi hissedemeyen var mı?Bir de benim bebeklerim biri aşağıda biri yukarıda.Doktoruma alttakinin gelişmesini engelleyeci bir durum olup olmadığını sordum zannetmiyorum dedi.Bu şekilde yanyana değilde aşağı yukarlı olup 30lu haftaları yaşayan var mı?Biraz endişeleniyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama işte bazen elimizde olmuyor.
Niye genellikle yat dedi ki ?Merhaba kızlar, biz muayeneden geldik. Bebisler büyümüş masallah. Biri 20+5 399 gram 24 cm. Digeri 20+1 351 gram 21 cm olmuş. Ikisinin de başları asagidaydi. Tansiyonum biraz yüksek çıktı ilk kez. Tuzlu yiyorsan azalt dedi. Osteocare verdi icinde magnezyum cinko kalsiyum ve d vitamini varmış. 5 kilo almışım simdiye kadar. Ayrintili icin randevu alacagim bakalim. İkiz bebekler icin 330 lira dediler
Seker yuklemesi var bir de 24. Haftada.
Genellikle yat dedi cok sıkıldıgında kısa yürüyüş yap sadece dedi.
Bizden haberler boyle:)
Maşallah canım bebeklerine çok sevindim :) Ya benim doktorum şeker yüklemesinden bahsetmedi hiç yapmayacak mı acaba ?Merhaba kızlar, biz muayeneden geldik. Bebisler büyümüş masallah. Biri 20+5 399 gram 24 cm. Digeri 20+1 351 gram 21 cm olmuş. Ikisinin de başları asagidaydi. Tansiyonum biraz yüksek çıktı ilk kez. Tuzlu yiyorsan azalt dedi. Osteocare verdi icinde magnezyum cinko kalsiyum ve d vitamini varmış. 5 kilo almışım simdiye kadar. Ayrintili icin randevu alacagim bakalim. İkiz bebekler icin 330 lira dediler
Seker yuklemesi var bir de 24. Haftada.
Genellikle yat dedi cok sıkıldıgında kısa yürüyüş yap sadece dedi.
Bizden haberler boyle:)
Ya çok uygunmuş paketin senin, hangi şehir, hangi hastane?Benim dogum.paketmin icinde var foto ve oda susleme hastanenin kendi seyi. 2000ms smdi ikiz dogum ocktn snra 200 250 zam gelicekms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?