2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben sikildikca cikiyorum dışarı ama cabuk yoruluyorum dedim. O da arada bir hava almaya cik ama kisa sursun onun disinda is yapma hic dedi. Ikizlerde hamilelik yata yata gecer dedi. Bi tehlikemiz yok ama şükür
Biz haftada bir cikabiliyoruz,ikimizde calisiyoruz,pazar ikimize uygun esimle.
senin daha mi sık ? cunku bn de her ciktigimda eve kendimi zor atiyorum,yaruluyorum hemencecik

Biz haftada bir cikabiliyoruz,ikimizde calisiyoruz,pazar ikimize uygun esimle.
senin daha mi sık ? cunku bn de her ciktigimda eve kendimi zor atiyorum,yaruluyorum hemencecik

Evet canim ben calismiyorum su an, ama evde bir gun dursam diger gun duramiyorum illa ki cikiyorum hava almak icin. Iste son iki haftadir hemen yorulmaya basladim tabi bebeklerin buyumesiyle. Ya avm ye gidiyorum ya da eve yakin yerlere iste. Ama artik avm de cok gezemem hazırlıkları bu aralar bitirmeue calisacagim bakalim

bende oğlumdan önce bir bebeğimi kaybetmiştim anlarım o duyguyu ama dediğim gibi allaha emanetler yaşayacakları bir hayatları varsa elbette doğacaklar. savaşların ortasında doğuyor bebekler yeterki ömürleri olsun. sende hissedersin merak etme yakında ama düzenli bir hareket ancak 24 haftayı buluyo. bu arada benim adım yasemin soyadım öz o yüzden ilgimi çekti ve sordum :)

Eki Görüntüle 1930640

Jane power twin adli bir marka, dunyada ilk ikiz arabasini yapan marka diyeyim. Surusu cok rahat, yanyana olanlari kullanmasi yada kapidan gecirmesi cok zor oluyormus, kullananlar soyluyor , ben memnunum bu arabada n

Hepinize cok tesekkurler fikirler icin. Insan cok kararsiz kaliyor. Benim doguma cok var ama zamani gelinceye kadar bolca fikir alalim birbirimizden.ikiz arabalari pahali bir de ilk aylarda kullanmak icin ona uyan ana kucagi almak gerekiyor o yuzden baya arastirmak gerekiyor. Bazi modellerde ana kucagina gerek kalmiyor. Insallah hafif ve uygun fiyatli biseyler buluruz☺☺

Mrb canm tansiyon gorunce yazaym dedim. Aman cok dikkat. Doktorlar beni uyarmadi ben saglikciym ve farkinda olmasam bebekleri gectik ben gidiciydim. Eve tansiyon aleti al sabah aksam olc mutlaka. 14u gecerse idrarda protein baktir. Preeklampsi cok t3hlikeli amacm seni korkutmak degil sadece bilgi vermek. 3 gun yogun bakimda yattim dogumdan sonra. 1 hafta servste yattim beyinde odem olustu. Amann diyim tansiyonunu takip et

Cok sagol canim cok haklisin doktor da zaten duyunca direkt uyardi beni. Benim genelde düşüktür tansiyonum herhalde ona güvenip cok onemsemedim simdiye dek. Artik tuzu çıkardım hayatimdan. Dedigin gibi aleti de alacagim kontrol icin

canım 26.haftadayım hala altlı üstlüler hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür

Kzlarr agda yaptrymsnz suanda son zamanlar oldugu icin tehlikeli diyolar ama
bnm gecen ay arkadasim dogum yapti,dogumdan once tum temizligini yapti,kuaforde,agdayla..hatta karnina dahil agda attirmisti.
bn de hic gitmedigim ve hamile oldugum icin sordum,tehlikesini..
giden cok ama kasmayacaksin kendini diyorlar ve bazi drlar da onermiyormus ama giden gidiyor..ki bn de gidicem bu gidisle,baska alternatifim yok.

Bende o konuda çok tereddüt ediyorum. Aslında 4 yıl önce lazer yaptirmistim ancak hormonlar değişince genital bolgemde tuylenme tekrar başladı jiletle artıyor kendim de yapamıyorum en iyisi temiz güvenilir bir yere agdaya gitmek

Kzlarr agda yaptrymsnz suanda son zamanlar oldugu icin tehlikeli diyolar ama
Ben hiç yaptırmadım canım gebelikte. Normalde bile riskleri olduğunu söylemişti Fransa'daki bir jinekolog arkadaşım kaldı ki gebelikte hiç gerek yok riske girmeye bence. Mecburen traş bıçağı kullanıyorum her duşumda. Karın büyüyünce aynayla idare ediyorum şu an, bir sıkıntı yaşamadım.

Yaptrdm cnm ben bugun. Biseyde olmadi. Ayrica dedgn gbi baska alternatif yok agda rahatlik uzun sure cikmiyo jiletle her gun ugrasmk gerekiyo nerdeyse dusumu zor aliyorum orayi hc goremiyorum zaten. Hemde azalmisken jiletle sertlestirmek istemedim. 1 ay rahatim simdi Gittim bugun doguma kdr 1 kere daha gidermiyim bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…