- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.501
Niye genellikle yat dedi ki ?
Maşallah canım bebeklerine çok sevindim :) Ya benim doktorum şeker yüklemesinden bahsetmedi hiç yapmayacak mı acaba ?
24 teyim ben de ama demedi valla hiç bi şey. Uzun bi süre muayene randevum da yok. Aklıma şüphe düştü şimdi :/Sagolasin canim. Kacinci haftadasin su an? 24. Haftada yapacagiz dedi yuklemeyi
24 teyim ben de ama demedi valla hiç bi şey. Uzun bi süre muayene randevum da yok. Aklıma şüphe düştü şimdi :/
Öyle yapıcam canım çok sağol :)Arayip sor canim aklindan çıksın
Biz haftada bir cikabiliyoruz,ikimizde calisiyoruz,pazar ikimize uygun esimle.Ben sikildikca cikiyorum dışarı ama cabuk yoruluyorum dedim. O da arada bir hava almaya cik ama kisa sursun onun disinda is yapma hic dedi. Ikizlerde hamilelik yata yata gecer dedi. Bi tehlikemiz yok ama şükür
Biz haftada bir cikabiliyoruz,ikimizde calisiyoruz,pazar ikimize uygun esimle.
senin daha mi sık ? cunku bn de her ciktigimda eve kendimi zor atiyorum,yaruluyorum hemencecik
KocaelideYa çok uygunmuş paketin senin, hangi şehir, hangi hastane?
Cnm gücenme ama herhalde ilk çocuğun bu ikizler. Benm bi çocuğum daha var ve arabalardan çok çektm 2araba değiştrdim. En önemli şey öncelikle hafif olması yani baston tipler genellikle öyle. Sizin yolladığınız 2.fotodaki arabayı yakından gördüm tabut gibi apağır. İçine bide 2çocuk eklediğini düşün mümkün değil bi yerlerden tek başına indrp çıkartamazsın. 2.en önemli özellikse kaoanınca arabanıza sığması ki o yolladığınız 2fotodaki arabaların kapanışları da çok geniş yer kaplycak şekilde. Ben baston tavsiye ederim şemsiye gibi kapanr hafif olur.arka arkaya mı yan yana mı konusuna gelince macladen ve kraft nitro zaten darlar. Maclaren 45cm nitro da 48cm. Arka arkalı olanları da düşündğn modeli git ölç derim arada çok fark yok. Arka arkada olanların kapanışınıda incelere arabanıza sığacak mı bak derim ama baston kadar güzel kapananı görmedim
Araba düşünenler icin bir fikir olsun bizim almak istedigimiz iki modeli paylaşayim. Henüz karar vermedik, bebekler dogduktan sonra aliriz diye düşündük hemen gezemeyiz çıksak da ben ve babalari slingte taşıyacağız insallah.
1. Model bu
http://www.erenbebe.com/chipolino-twix-yanyana-ikiz-bebek-arabasi.html
Bu markayi öven bircok arkadasim oldugu icin düşünüyorum.
2.model
http://www.hepsiburada.com/prego-2072-ibiza-ikiz-bebek-arabasi-siyah-pm-ailefiman5195434
Hala emin degilim arka arkaya mi yan yana mi. Ama arka arkaya da arkada olan bebegin rahat hissetmedigini soyleyenler okudum cok fazla. O yuzden yan yana daha mantikli geliyor. Nasilsa simdilik vakit var deneyimlilerden bilgileri aliriz diye düşünüyorum:)
Eki Görüntüle 1930640
Jane power twin adli bir marka, dunyada ilk ikiz arabasini yapan marka diyeyim. Surusu cok rahat, yanyana olanlari kullanmasi yada kapidan gecirmesi cok zor oluyormus, kullananlar soyluyor , ben memnunum bu arabada n
Cnm gücenme ama herhalde ilk çocuğun bu ikizler. Benm bi çocuğum daha var ve arabalardan çok çektm 2araba değiştrdim. En önemli şey öncelikle hafif olması yani baston tipler genellikle öyle. Sizin yolladığınız 2.fotodaki arabayı yakından gördüm tabut gibi apağır. İçine bide 2çocuk eklediğini düşün mümkün değil bi yerlerden tek başına indrp çıkartamazsın. 2.en önemli özellikse kaoanınca arabanıza sığması ki o yolladığınız 2fotodaki arabaların kapanışları da çok geniş yer kaplycak şekilde. Ben baston tavsiye ederim şemsiye gibi kapanr hafif olur.arka arkaya mı yan yana mı konusuna gelince macladen ve kraft nitro zaten darlar. Maclaren 45cm nitro da 48cm. Arka arkalı olanları da düşündğn modeli git ölç derim arada çok fark yok. Arka arkada olanların kapanışınıda incelere arabanıza sığacak mı bak derim ama baston kadar güzel kapananı görmedim
evet bir türlü gecmek bilmiyor zaman hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşBenimki de geçmiyor.siz en azında 12.haftayı atlatmissiniz.bi de ben atlatsam
Mrb canm tansiyon gorunce yazaym dedim. Aman cok dikkat. Doktorlar beni uyarmadi ben saglikciym ve farkinda olmasam bebekleri gectik ben gidiciydim. Eve tansiyon aleti al sabah aksam olc mutlaka. 14u gecerse idrarda protein baktir. Preeklampsi cok t3hlikeli amacm seni korkutmak degil sadece bilgi vermek. 3 gun yogun bakimda yattim dogumdan sonra. 1 hafta servste yattim beyinde odem olustu. Amann diyim tansiyonunu takip etMerhaba kızlar, biz muayeneden geldik. Bebisler büyümüş masallah. Biri 20+5 399 gram 24 cm. Digeri 20+1 351 gram 21 cm olmuş. Ikisinin de başları asagidaydi. Tansiyonum biraz yüksek çıktı ilk kez. Tuzlu yiyorsan azalt dedi. Osteocare verdi icinde magnezyum cinko kalsiyum ve d vitamini varmış. 5 kilo almışım simdiye kadar. Ayrintili icin randevu alacagim bakalim. İkiz bebekler icin 330 lira dediler
Seker yuklemesi var bir de 24. Haftada.
Genellikle yat dedi cok sıkıldıgında kısa yürüyüş yap sadece dedi.
Bizden haberler boyle:)
Mrb canm tansiyon gorunce yazaym dedim. Aman cok dikkat. Doktorlar beni uyarmadi ben saglikciym ve farkinda olmasam bebekleri gectik ben gidiciydim. Eve tansiyon aleti al sabah aksam olc mutlaka. 14u gecerse idrarda protein baktir. Preeklampsi cok t3hlikeli amacm seni korkutmak degil sadece bilgi vermek. 3 gun yogun bakimda yattim dogumdan sonra. 1 hafta servste yattim beyinde odem olustu. Amann diyim tansiyonunu takip et
canım 26.haftadayım hala altlı üstlüler hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükürMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır.15+2 ikiz bebeklerimi bekliyorum.Ben bebeklerimin hareketlerini henüz hissedemedim .9 yaşında bir kızım var uzun zaman olduğu için de ilk gebeliğimi hatırlayamıyorum.ikinci gebeliği olup benim gibi hissedemeyen var mı?Bir de benim bebeklerim biri aşağıda biri yukarıda.Doktoruma alttakinin gelişmesini engelleyeci bir durum olup olmadığını sordum zannetmiyorum dedi.Bu şekilde yanyana değilde aşağı yukarlı olup 30lu haftaları yaşayan var mı?Biraz endişeleniyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama işte bazen elimizde olmuyor.
bnm gecen ay arkadasim dogum yapti,dogumdan once tum temizligini yapti,kuaforde,agdayla..hatta karnina dahil agda attirmisti.Kzlarr agda yaptrymsnz suanda son zamanlar oldugu icin tehlikeli diyolar ama
Bende o konuda çok tereddüt ediyorum. Aslında 4 yıl önce lazer yaptirmistim ancak hormonlar değişince genital bolgemde tuylenme tekrar başladı jiletle artıyor kendim de yapamıyorum en iyisi temiz güvenilir bir yere agdaya gitmekbnm gecen ay arkadasim dogum yapti,dogumdan once tum temizligini yapti,kuaforde,agdayla..hatta karnina dahil agda attirmisti.
bn de hic gitmedigim ve hamile oldugum icin sordum,tehlikesini..
giden cok ama kasmayacaksin kendini diyorlar ve bazi drlar da onermiyormus ama giden gidiyor..ki bn de gidicem bu gidisle,baska alternatifim yok.
Ben hiç yaptırmadım canım gebelikte. Normalde bile riskleri olduğunu söylemişti Fransa'daki bir jinekolog arkadaşım kaldı ki gebelikte hiç gerek yok riske girmeye bence. Mecburen traş bıçağı kullanıyorum her duşumda. Karın büyüyünce aynayla idare ediyorum şu an, bir sıkıntı yaşamadım.Kzlarr agda yaptrymsnz suanda son zamanlar oldugu icin tehlikeli diyolar ama
Yaptrdm cnm ben bugun. Biseyde olmadi. Ayrica dedgn gbi baska alternatif yok agda rahatlik uzun sure cikmiyo jiletle her gun ugrasmk gerekiyo nerdeyse dusumu zor aliyorum orayi hc goremiyorum zaten. Hemde azalmisken jiletle sertlestirmek istemedim. 1 ay rahatim simdi Gittim bugun doguma kdr 1 kere daha gidermiyim bilmembnm gecen ay arkadasim dogum yapti,dogumdan once tum temizligini yapti,kuaforde,agdayla..hatta karnina dahil agda attirmisti.
bn de hic gitmedigim ve hamile oldugum icin sordum,tehlikesini..
giden cok ama kasmayacaksin kendini diyorlar ve bazi drlar da onermiyormus ama giden gidiyor..ki bn de gidicem bu gidisle,baska alternatifim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?