- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Hayırlı olsun canm saglikla al kucagina inşallah biz direk iki kese gördük bilmiyorum pazartesi gidicem bakalmBende varım 11 haftalik ikizlerim var ama ben 9. Haftada belli oldu şok olduk tabi benim gibi tek gebelikten ikize dönen var mı aceba???
Ben aşılama ile hamile kaldım ya tam bilmiyorum 24 haziranda oldum.pazartesi gidicem inşallah duyarimmben duydum kalp atişlarini 6+3 te
Bana da öyle geliyo yan yatıyorum tam yüz üstü sayılmaz ama başkada uyuyamiyorum nasıl olucak acaba bakalmsorma ya bende yüz üstü yatmayı cok severim gece sürekli yüz üstü yatarken birden aklıma geliyor bence ileriki haftalarda sıkıntı verir
İnşallah bende pazartesi duyarimBende duydum 6+3te
Selam kizıar bende ikiz bebek çok istiyorum.1kzim var 1 yaşinda.ikiz bebek icin neler yaptiniz?[/QUOT
Yumurtlama bozukluğu yüzünden aşılama ile hamile kaldım canm
Valla bilmiyorum benimde ilk hamileliğim bi fikrim yok ben daha kalp atisini duymadım seninde mi ikiz canmBenimde 10.haftam kızlar . Dikkat ettiğiniz bisyler varmi ? Cinsiyetleri öğrenenleriniz var mi ?
Evet canim ikiz , sesli olarak bende duymadim doktor soyledi , birinin kalbi yavas atiyor demisti diğer gittiğimde iyi dedi bakalm hayırlısı Allah yar ve yardımcımız olsunValla bilmiyorum benimde ilk hamileliğim bi fikrim yok ben daha kalp atisini duymadım seninde mi ikiz canm
bende 13. haftadayım çok merak ediyorum cinsiyetlerini birde iki gündür bacak aram kasıklarda ağrım var hemde çok yarın dr arayacağım belki çagırırBenimde 10.haftam kızlar . Dikkat ettiğiniz bisyler varmi ? Cinsiyetleri öğrenenleriniz var mi ?
karpuz ye canim kasilmalara iyi geliyorbende 13. haftadayım çok merak ediyorum cinsiyetlerini birde iki gündür bacak aram kasıklarda ağrım var hemde çok yarın dr arayacağım belki çagırır
Amin inşallahMerhaba arkadaslar ikiz annesi olacgim insAllah bende Rabbim hepimizin bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Amin canm insallahh ben daha hic duymadım 3000 di degerim 10 gün sonra gel dedi inşallah duyabilirimEvet canim ikiz , sesli olarak bende duymadim doktor soyledi , birinin kalbi yavas atiyor demisti diğer gittiğimde iyi dedi bakalm hayırlısı Allah yar ve yardımcımız olsun
Canm benim de ilk 113 36 saat sonra 268 iki gün sonra 791 üç gün sonra da 3190 di canm belki sanada yardimci olurSlm kızlar hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz ins benim sorum su olucak sizlere bhcg testim iki gunde 3 4 katina katliyor benim bildigim 2 kati olmasi gerek sizdede boyle oldumu acaba 11 temmuz: 133,2 13 temmuz: 499,3 17 temmuz: 3213,2
Amin canm.insallah senin bebişler ne kadarlık bide tedavi ilemi olduMerhaba arkadaslar ikiz annesi olacgim insAllah bende Rabbim hepimizin bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?